Böyle benş ben olduğum için seven değerini hissettiren yanımda olan ilgilenen her şeyi ömür boyu onunla yapacağim bir kadın ne zaman
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar Ne Diyor
İlgiyi gördüğünüz an bi tarafları kalkıp havalara girenlersiniz ulan etkiye tepki, ilgi verin ki adam gibi karakterli olup, ilgi görün💅🏻 Bizi bu hale getirenler sizlersiniz? Eseriniz, o yüzden ilgi beklemek bu hayatta son beklentiniz
var öyle insanlar da denk gelmek lazım şans işte
Var demi bende de var konuşuyorum da Nazlı işte biraz
nazlı insanlar çekilmez ya yol yakınken bırak
Yooook adı yağmur hemde ismi de güzek
isim ile karın doymaz boş ver sen onu benimle konuş
aaa seni yağmura dicem
De de 🤣🤣🤣
Uyuyunca
Sende öyle oluyor sanırım
Rüyalar aleminde olur anca
Demi bence de öyle sende de böyle durum galiba
2096da
Amen
Olmiyacak gibi
Aga bee neden
Devir öyle bir devir ki kimse kendisinden başkasını düşünmüyor saf temiz masum kimse kalmamış
Kaldı ben kaldım
Kız kaldı mı peki
Maalesef yok sanırım
Evet
Sen?
Benim temiz duygularım vardı maalesef hepsi tükendi yanlış insanlarda
Bendensin o zaman sende esrww
Evett
Kıyamam ki sana benn
Ama herkes kıydı
Ben hariç bende kıymam zaten
Evettt
Bak kıymıyorum
Oscarlık performans ya 👏🏼👏🏼Şak şak şak
@steelbullet23
Kime diyon
Yalancı mi bu erkek
Nesi oluyosun çcldöfşfşs ilk bi de ben konuştuğu aşkıyımda💅🏻 şu an limoniyim kendiyle
Sana değil @esra23x
şu an sevgilisi oluyorum 😂
İki kızı birden idare mi ediyor yani şaka gibi
hayır anlamadım aşko sen seninle ciddi falan olduğunu mu sandın ki ya ciskfçgşdlfşgiŞLVŞSŞFÖCÇSDŞFŞŞDDŞSŞ💅🏻💅🏻
Evet benle ciddi düşünüyor
Bu arada maşallah fiziğin çok iyi
Değer verdiği ilgi gösterdiği ölüp bittiği aşk kelimelerine boğduğu sosyal medyalarını devamlı isteyip yollarına serildiği burdan hariç de görüşmek istediği istanbullara kadar uğruna gelecek olduğu kişi kız benim tatlım💅🏻? Memnun oldum ŞCLDİDĞGĞDĞDĞD bende senin gibi kızlara ağzıma geleni sayan çok takmayan kişiyim @esra23x
Herşeyine beni etiketlediği kişiyim? @esra23x engel at bana dememe rağmen kendisine ki hadi ordan çekmeme rağmen yine yollarında olduğu kişi de benim?💅🏻 Şimdi bi düşün ŞGLSİİRŞGŞGŞFLDRŞDŞSSŞ
Ne diyim canim ben senin rakibin bile olamam o iki foton resimlerin o kadar güzel ki tabi seni seçicek ben çekiliyorum aradan size mutluluklar 😉
erkek milleti işte hep aynı bilindik ama senin bu tarz şeyleri ciddiye alman tuhaf alışmalısın @esra23x
Ne bileyim seni seviyorum senle evlenicem diyince benle ciddi düşünüyor sandım askom
Ben yolu verdim kendisine başkasıyla mutlu olsun banane yaa çok mı umrumda sanki
Hahahha
Kendisi 10 tane kızı takip ediyor KS den çapkın heralde 😂
hadi ordan ya sen hala burada mısın verilen yolda ilerle hadee💅🏻 Köpeğim oldum köpeğiimmm ŞVLDŞFŞGŞDÖFİGŞFŞD
Sana çok aşık arkadaş heralde aşkından yanıyor 😂
Caanıımmm o fake de sen gerçekte gör gerçekte yakınımdan yanımdan geçemezsin yaa💅🏻 Fotodaki Gibiyim de zaten kendimi koyacak kadar keriz değilim Hadi hadiii sende işine saldım onu zaten ki yağmuruyla evlenir o seninle değil senin gibileri zaten oynatıyorlar benim gibiler anca hadi ordan çeker böylelerine engel attım zaten kendine hadi
Mesajları ifşalarımda uğraşmıcam ama çok kerizsin o 10 metre öteden belli edyosun bana yazdı iki bişey sonra sana çekip attı İVLSŞFİGŞFÇFİGŞDŞD ya bu benle konulurken de zaten başka bi sevgilisi vardı? ŞİVŞDİGİHŞDŞFŞFŞDŞD sen ne yaşıyon abicimm yarıldım yaaa ilgiflgçdsiŞVÇSŞGGİDŞDŞŞS 2 mal bulmuşsunuz valla birbirinizi öffff ucuz insanlar💅🏻 TaKİPTEN çıkmış birde inandırmak için enayi seni ŞVLSİFŞGŞFŞD
Evet kıskanma
Benim o senin degil