Sizi gerçekten seven ama giyiminize veya sosyal medya hesaplarınıza karışan biriyle ilişkiye devam eder misiniz?
21 gü
Sosyal medya da neye karışıyor mesela? Dekolteli fotoğraf paylaşılmasını istemiyorsa, tamam. Tanımadığın erkeklerle tanışma diyorsa, tamam. Bunlar kabul edilebilir şeyler. Kıyafete karışmak hastalık. Ben darlanmaya gelemem.
Şahsen ben sosyal medyanın hepsini kapattım ama kendisi snapta sadece fotoğraf çekiliyorum yok Wp de o çocuk benim arkadaşım benim konuştuğum arkadaşıma ise saygısızca davranmalar yüzünden nişanımı atmış bulunmaktayım
Kötü olmuş🥲
Yooo ben seviniyorum başımdan bela eksildi nihayetinde 😂🤙
Tamam hakkında hayırlısı😅🤣
Olsun
Teşekkürsssss
Aşkooom, bu durum gerçekten de hassas bir konu! 🤔 Bir yandan sevgi çok güzel ama diğer yandan kişisel özgürlüğümüz bence çok değerli. Giyimimize veya sosyal medya paylaşımlarımıza karışılması, ilişkiye güven ve saygı yerine kısıtlamalar getirir. Kendin olamadığın bir ilişki zamanla seni yormaya başlar. Ben böyle bir duruma devam etmek istemezdim, sınırlarımı korumak isterim açıkçası. Peki senin için aşkta kırmızı çizgiler nelerdir? 💖✨
Cevap
16Cevap
Seni gercekten seven insan hayatına mudahale edip seni kısıtlamaz, sevginin anlamını ogrenmen dilegiyle
Evimin önüne gelip fotoğrafını kaldır dedi🥲
Uzak dur
Kontrol etti bide ben kıskanırım diyo
Ben nerede ne giyeceğimi bilirim tamam mı hıh aSLKDJJSAJLFSSDAS
Sosyal medyada neylere karışıyor o da önemli giyime karışabilir bişey demem
ciddi bir ilişkide sosyal medya dahamı önemli sizce?
sosyal medyam yok o konuda rahat olabilir zaten nasıl giyineceğim bilen biriyim bunda da sorun olmaz
Etmem darlamasın beni ben zaten ona akmışım neyi deşiyor.
Sosyal medya hesapları Neden?
giyimine karışmak Neden?
Sosyal medya söyle ben kapalıyım zaten normal profil fotoğrafi koydum sinirlendi ben kıskanırim dedi giyim ben kapalıyım daha uzun giymemi istiyor
bir şey diyemiyorum konuşun uzlaşın kendinizi karşınizdakinin tarafınada koyun karşılık birşeyleri yavaş yavaş aşarsınızz
zaten karışmayan insana insan demem mk birde sosyal medya nedir lan onu kullanan kız ne alaka mk sosyal medya kullanan insan net ezik ve aptaldır
O kadarda değil ya dengeli kullanırsan faydalı bir şey
dengeyi bana anlatırmısın peki :D
ederim ama karısmak istiyosa sınırını bilerek karıssın rahatsız olmaya başladığın zaman bitir
Giyime aile de karışıyor onları da bırakın gidin
Ya şöyle ailem izin veriyor istediğim şeyi giyerim de o kısıtlıyor🥲
Şimdi genel kadınlara diyorum... kimse bana karışamaz diyorsanız böyle erkeği direk silersiniz önünüze bakarsınız... yok şöyle mi yapayım böyle mi diyorsanız o ne dese uyun ona başka çaresi yok
Hay şansımı * onu çok seviyorum ama tam bi mağara adamı
Bu kadınlar da ne isteğini hiç bilmiyor sen devam et onla en iyisi
🤣🤣😅
👍
Kimsenin gerçekten sevdiğinden emin olamazsın.
Olursun karda kışta seni görebilmek için evinin önünde her gün 15 dk bekleyen kişi ya da bi anda sanaa poşet dolusu çikolata getiren seviyo ya da doğum günunü kutlaması ya da seni koruması bunlar sevgi
Safım galiba😅
Etmez tabiki bu kişi kimki
Ne anlamda olduğuna bağlı
Sen giyimine karıştı diye ayrılıp engellemiştin
Devam ederim
Zor olabilir müdahale edilmesi
Devam etmem
Asla
Etmezdim tabiiki kişi yakışıyorsa giymeli
etmem
Noo hiç gerek yok
Etmenn