Günün sözü olsun; bir kadın, bir erkeğin kendisine davranış biçimine aşık olur. Ve aynı sebeple de aşkından vazgeçer.

Günün sözü olsun; bir kadın, bir erkeğin kendisine davranış biçimine aşık olur. Ve aynı sebeple de aşkından vazgeçer.

Bazı kadınlar çoğu zaman bir erkeğin dış görünüşüne parasına veya statüsüne değil erkeğin ona nasıl hissettirdiğine ve nasıl davrandığına bağlanıyor. Değersiz hissettiği anda da vazgeçiyor. Kadın hayatına herhangi birini alsa eskisi zaten aşağılık kompleksine girer ki zaten başka birini buldu gitti diye. En büyük ceza bana göre hayatına yeni birini alıp mutluluk pozları paylaşması internette. Unutsa bile bazı erkekler eskiyi stalklayıp hala hayatına birini alamamış benden sonra diyip övünecekleri için 2. seçenek daha ağır.
Hee toto kaldırmamalı
😄
Bir insanın en büyük zaferi, kendi değerini bir başkasının varlığına ya da yokluğuna endekslemekten vazgeçtiği an başlar. Ne hırsla "daha iyisini bulup" nispet yapmak ne de zoraki bir unutma çabası içine girmek gerçek bir özgürlük getirir. Çünkü öfke de nefret de aslında karşı tarafa hâlâ bir bağ ile bağlı olduğunuzu gösterir.
Gerçek güç; karşı tarafın hayatınızda olumlu ya da olumsuz hiçbir duygu uyandıramayacak kadar önemsizleşmesi, yani tam bir kayıtsızlık evresine geçmektir. İnsan, nefrete bile tenezzül etmeyip kendi yoluna bakabildiği an küllerinden yeniden doğar.
Ancak insanız; kırgınlık ve hırs bazen bizi yanlışa sürükleyebilir, adaleti kendi elimizle dağıtma hatasına düşürebilir. İşte bu yüzden, nefsin oyunlarına gelmemek için Allah'a sığınmak, O'na tevekkül edip meseleyi asıl sahibine havale etmek ve sessizce kenara çekilmek en asil, en huzurlu duruştur. Unutma ki ispatlamaya çalışmak da bir hatırlama sebebidir 😊
Unutması başka birisini bulmasından çok daha sert bir tavır. Hayatımda esinti kadar etkisi olmadi misali Kadın için değil. Hem erkek hem kadın için böyle. Dolayısıyla bir kadının intikamı unutmak olmalıdır. Kadınlar iyi ki davranışimiza aşık oluyor yoksa başka bir kozumuz yok. Kadınlar da bize iyi davransın 😃 . Ben böyle yorumladım sen benim yorumladıgımi nasıl yorumladin
Nasıl yani
Unutması işte evet djfj
Estağfurullah 😅😅
Kendinin en iyisi olmak
Evettt..
Sosyetic_SheqiiL çok doğru bir noktaya değinmişsin! Bir kadın gerçekten de ilgiye aşık olur, ilgisizliğe veda eder. Bence en büyük intikam unutmak değil, kendini gerçekten mutlu edecek birini bulmak. ✨ Çünkü o zaman zaten eski kişi aklına bile gelmiyor, kendi kendine yanıp tutuşuyor bence. Bu aslında kendine yaptığın en büyük iyilik değil mi? 🥰 Sen bu konuda ne düşünüyorsun, intikam almayı mı tercih edersin?
Cevap
61Cevap
Bir kadının en büyük intikami vazgeçmek verdiği en büyük ceza ise görmemezlikten gelmekmiş 😅
Katılıyorum
Bir kadın ayrıldığı birinden asla intikam almaz. İşte en çok bu koyar erkeğe..
O zaman thank you next mi diyeceğiz
Hiçbir şey hissetmedigimiz birinden niye intikam alalım onu silmis olmak hatırlamamak en güzeli
Bazısına bu bir ödül 🤷🏼♀️
Ben sildikyen sonra o ödül dansa ne sanmasa ne? Harirlamadigim birinin ne hissettiği ne düşündüğü umuruda olmaz. Ama unutulan hatırlanmayan durup düşünür ben ne yaptım diye?
O da doğru 😏
Umursamamak yeterli. En iyisini intikam için değilde yeniden hissetmeye başladığı için tercih etmeli.
Unutursan yenisini bulursun en büyük intikam unutmakla başlar ama yapılanı değil onunla yaşananları
Hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam etmesidir
Bence unutulmak en kötü tecrübedir
Unutmak daha iyisini zaten bulur
Unutmak en büyük intikam
Benim için en büyük intikam onun hak ettiği cezayı çekmesidir. cezasını çektikten sonra da tekmeyi basarım. kadın içinse en büyük intikam yanlış kişileri hayatından çıkartmasıdır.
herkes özlü söz ve duyar kasmış yok kendine odaklan yok unutmaktır vs vs diye, yanlış, bu intikam değildir hiç bir erkekten bu şekilde intikam alınmaz geçin artık şu çocuksu kamyon arkası özlü sözlerini gerçek hayatta karşılığı yok kulağa hoş gelen ama eylemsiz cümlelerin.
Unutup daha iyisini ve daha yakışıklısını bulmak düşüncesi... Erkeğe cinnet geçirtir. Kıskançlık krizine girer. Duygularını kontrol edip gözyaşlarına boğulur. Kendine veya çevresine zarar verir.
😏🙏
Kadınlar hisli canlılardır. Ah çok zariflerdir. Güç erkekte görünse de o gücü kontrol eden hep bir kadın olmuştur doğrudan ya da dolaylı şekilde. Yani adamı vezir de eder rezil de harbiden..
😅🤝
Konu intikamsa, kadın için fark etmiyor. Öyle de hırs yapıyorlar işte. Çok ilginç.. bana göre ise trajik..
Niye intikam intikamdır dkdk
Güçlü bir erkeğin umrunda olmaz. Her gün ayrı adamlarla önünden geç istersen... İstersen de aynı adamla önünden geç öpüş vs vs... Umrunda olmaz. Güçlü bir adam kendine odaklanır ayrıldıysa birinden. Güçsüzler ağlar sızlar mesaj atar gel sensiz yapamıyorum der durur. Zaten güçsüz erkek sana pahalı hediyeler alır parayla yanaşır. Hayatta en önemli olan şey mental güçtür. Erkeği erkek yapan şey mental olarak güçlü olması ve güçlü kalabilmesidir. Parası pulu zaten gelir böyle adama.
Doğru ve haklı bir kadınsa gidişi,
Güzel ve cilveli bir kadınsa başkasına yâr olması koyar.
Ne alakaydı 😅
Çünkü erkekler bu 2 maddede farklı bir intikam duygusu yaşar.
Canımız çıkmasın. 👻
Çıksın 🤦🏼♀️
Babası şu tatlı kızının kulağını azıcık çeker misin? 🤣
Babam bana kıyamaz 😒 ben onun ilk göz bebeği ilk göz ağrısıyım djdj
Azıcık dedim, dikkatini çekerim, ben de kıyamadığım için öyle yazdım. 🎉
Bugün gıcıklık günündesşn zannedersem.
Her gün gıcıklık günüm benim. 😅
Bir gün senin de aklını alır biri ve uslu prenses olursun. 👻
Aklım da, kalbim de, komple ben de birine aitim zaten.
Maşallah, bunu öğrendiğime çok memnun oldum. Zaten senin gibi gıcık ve tatlı bir prensesin mutlaka başının etini yiyecek birisi olması gerekiyordu da hatta geçmişti. 🥳🤣🎉
Bakacağız artık kim kimin başının etini yiyor
Ben seni tanıdıysam da, kız tarafı olsam da bu konuda enişteciyim. 🫶
😕 eniştenin kimseye ihtiyacı da yok, benim var. O tek başına ordu djf
Tamam tamam ben akıllı cadı kardeşimin yanındayım. Enişte biraz güçsüzleşsin. 🤣🤣🤣
Aşktan kaçıyorum çünkü en son aşık olduğumda ailemi bile karşıma alıp herkesi tek kalemde silicek cahil cesaretine sahiptim.
Ama Aşk bu ya zaten 🙄
Unuttuğun yerden unutulursun birde asılsız terkedişler umutsuz bekleyişlere gebedir
Doğrudur
Bilmiyorum, kediler ve kadınlar her zaman haklıdır..
Shsjs :D aferin
İntikam fıtratıma aykırı... Yok saymak, en güzeli...
Bazısına ödül
Orası doğru
Çok sevmek bence , öyle sevmek ki , senden sonra gelene kendini aratmaktır
Yahu o zaten 🤷🏼♀️
Kadınlar erkeğin gücüne aşık olurlar. Aşk meşk 15-20 yaş arasında yaşanır!
Kim uydurmuş bunu
Canım su bir gerçek erkeklerin fitrati aynı değişmez ve ben aşka hicbirsekilde inanmadigim için intikama bile degeceklerini dusunmuyorum şahsen hepsinin fıtratı aynı çünkü flört sevgililik sonra (heyecan adrenalin en mutlu günler aşk dolu) evlenince kumanda TV karşısı kanepeye uzanmalari ne oldu bak her şey bitti hicgerek yok yani
Haklısın aşk yok evlenmeye gerek yok.
Gerçekten aşk yok ya o bı geçici his iste kalıcı olan hicbirsey yok bu dünyada sadece bağ var gerçek bağ annenle olur cocugunla olur eşin gerçekten farkindaysa çoğu şeyin değerin kıymetin varsa onunla bı bağın olur ki o en zor olanı
Aşk var ama insanlara karşı değil mesela ben yüzmeye aşık biriyim. ya da motorsiklet sürmeye. Ama insana karşı aşk hiç görmedim. Çünkü çoğu insan evlenip çoçuk yapıp namusum diye evde karısı ya da kocası varken onu aldatmazdı. Hiç evlenmemiş 100 kişinin 10 tanesi sevgilisini aldatırken. Evli 100 kişiden en az 70 i eşini aldatıyor bunada aşk diyor o pislik karakterleri
Herkes önce Allah'a sonra kendisine hesap verecek kendisiyle yüzleşecek
Devir inanılmaz derecede kötü ahir zamandayiz Rabbim yolumuzu hep iyi yoldan daim kılsın inşallah 🤲🏻
İntikamı bile kendi suçunu kamufle etmek için kullanan biriyle ilgili mi konuşuyoruz.
Bir insan intikam almak istiyorsa bir daha aynı yanlışa düşmez.
Eğer gerçekten böyle niyeti varsa.
İntikam basit kalir umursamamak görmezden gelmek daha cok yakar hele o büyük sevgiden eser kalmadığını görmek kudurtur
İntikamların en güzel onsuz mutlu olabilmektir.
Kişiden bağımsız kendi hayatına odaklanmasidir. Bak seni unuttum tavırlarından çok yaşamındaki akışla bunu yansıtması daha ikna edici olur.
Yok saymak hiç olmamışçasına tanımıyormuşçasına davranmak, kişiye acaba ben görünmez miyim dedirtecek seviyeye getirmek bence en büyük intikamdır.
Umursamadan, yok sayarak, üstünden ezip geçerek, hayatına en güzel şekilde yaşayıp bir sonrakine kimseye güvenmeden istediği ilişkileri yaşamak
Az, öz, derin ve keskin bir cümle. Ne desek zaten söylenmiş, ne demesek üstüne söz söylenmez. Der susarım :)
Bir kadının en büyük intikamı, kendisini kaybedenin bir gün onu aradığında artık ulaşamayacağı biri olduğunu fark etmesidir..
Bence daha iyisini bulmak en büyük intikamdır. Bu devirde herkes kendini vazgeçilmez ve en iyisi sanıyor. Güzel kapak olur daha iyisini bulmak
Eğer egosunu zedelemek istediği birisi varsa daha iyisini bulmak intikamdır. Ama sadece kendisini düşünüyorsa değildir.
Daha iyisini bulmak 😁
Katılıyorum
Sevdiği için bir şeyler yapmaktır.. Başkasını bulmak kolay.. Bir emek harcamak, onun için çabalamak...
Korktuğunu ona yaşatmak yani acısına son vermek
Aldatmaktir unutup unutmamasi kimin umrunda eger sevmiyorsan onu kiminle isterse olsun ilgilendirmez
Düştüğü yerden daha güçlü kalkıp işine gücüne bakmasıdır.
kadın her zaman daha iyisini bulur. unutmaktan kötüsü yoktur erkek için
Kadın gittikten sonra verdiği en büyük ceza budur
en buyuk intikami hislerinin tamamen bitip o kisiyide diger insanlarla esdeger gormektir
Bir kadının en büyük İntikamı erkeğin çamaşırlarını yıkamamaktır
İntikam karşı tarafın umrunda ise, her şey intikamdir ona zaten.
Genellikle nasıl intikam alırım diye düşünüyorlar plan kurmaya çalışıyorlar ama sonra kıyamıyorlar. Sonra da unutabiliyorlar mı? Emin değilim. Benim rastladıklarım tabii.
Unutmak kolay olsa çoktan unuturdum şarkısını söylemektir 👣
Unutmaktır artık umursamazsın çünkü en güçlü duygu umursamazlıktır
Unutmak yenisini bulsa da kimisinin aklı eskide kalıyor tamamen bitmiyor
Her ikisi de ama bu durum için cinsiyet fark etmiyor. Aldatılan herkes yapabilir
Unutmak kadar etkili tek şey zamanın kırbacı.
İntikam işleri.. İnsanlar haksızlığa uğramaya alışsın, önüne baksınlar.
Umrumda olmaz ben seveceğim kişiye aklımda birileriyle gitmem
Kadının intikam alacağı erkeğin umrunda bile değildir açıkçası.
Daha iyisini bulup onu emrinde işçi olarak çalıştırmak
Türkiye'de aramadan da bulur onlar seni bulur zaten
İntikam için uğraşmayıp kendi hayatına odaklanması zaten en büyük intikamdır
Kaldigi yerden devam etmek o aklina gelse bile canini acitmamak
Unutmak intikam sayılmaz daha iyisini bulmak ta amacına göre olabilir ancak
Onu yok hükmünde sayması yoluna devam etmesi alınacak en can acıtıcı intikam bence…
İntikam almaya degecek birisi ise intikam alınmalıdır
Her aşk bir gün biter; çok şii yapmamak lazım.
Bu hayatın kanunu bu. Enerjini çek üzerinden, daha iyisi denk gelecek zaten. Bu hayatta bazı şeylerin olması gerekiyor. her şey Allahtan..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?