Çocuk ruhlu bir sevgilim var. Onu çok kırdım ilgilenmeyip umursamayarak kendimi işe çok kaptırarak. Bana güvenmesi lazım ki devam edebilelim şu an ne ayrıyız ne biriz. Tamam artık konuşuyoruz en azından ama hep tedirginim. Gönlünü öyle bir almalıyım ki tamam bu cocuk sözünü tutuyor demeli bana. Ne olabilir bu? Normalde hediyelere bayılır sürprizlere bayılır ama son olaylardan sonra hediye almak falan bilmiyorum onu üzer daha çok kalbine dokunmam lazım onun
AI Persona’ya Sor

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kadınlar yaratılış olarak narindirler. onlar erkeklere güvendiklerinde aslında erkeğin onu korumasını hedeflerler.. mutlaka annen vardır ya da kız kardeşin. onların yüzlerine baktığında ne hissediyorsun? eminim onların el üstünde tutulması gerektiğini ve yaratıcının onların fıtratlarında hep ilgiyi ve sevgiyi ön plana çıkarttığını görürsün. Hatta Hz Muhammed as bile kadınlara karşı hep güzel cümleler kurmayı ve onlara şefkat ile yaklaşmayı emretmiştir. çünkü kadın fıtratı tam anlamıyla erkekten önemsenmek üzerinedir.
bundan böyle bir kadın sana ne derse desin ne yaparsa yapsın sakın onu incitme. sabret duvarları yumrukla ama sakın senden güçsüz ve sana emanet edilen hiç bir kadına kaba olma.. inan bana bir erkek olarak yaşlandıkça en çokta bundan pişmanlık duyacaksın. vicdanın o kadar rahatsız olacak ki kendinden utanacaksın. lütfen onun şu an ki nazına da öfkesine de en ufak bir ses etme... ona karşı samimi olmana engel olacak hiç bir olumsuz etkene takılı kalma... şimdi ona git ve ellerinden tutup sana tokat atmasını iste.. o sana tokat atmıyorsa onun elleriyle kendi yüzüne vur. ve bu yediğin tokatları hayatın boyunca anımsa.. sakın erkeklik falan yapıp "ben bunu yapamam" deme. bir erkek bir kadının en çokta tüm adamlığını ortaya koyup karşısında acizleştiğini belli ettiğinde değer kazanur...
sen o kadar haklısın ki... Şimdi tek çekincem denedim olmuyor diye yazması. yoksa gece gündüz uğraşacağım kalbini almak için ama sıkmadan bunaltmadan
biraz ona zaman tanımalısın. şöyle düşün hak etmediğin bir muamele gösterildiğinde karşındaki insanları değil görmek , aklından bile geçirmek istemezsin değil mi? çünkü çabaların sonucunda ulaşmak istediğin netice hayalkırıklığı ile sonuçlanmıştır. işte bu psikolojiyi kısa sürede aşmak kolay değildir. biraz ortadan kaybol.. ve sana gerçekten anlam yüklemişse dönecektir. ama sakın o döndüğünde şu yaşadığım vahim anları tekrarlama. o döndüğünde onun senin için bir hediye olduğunu ve özellikle kadın fıtratının hangi kadın olursa olsun her zaman ilgi ve hoş görüyle çiçek gibi açacağını asla unutmayın
şu anda normal konuşuyoruz mesela kahvaltı yapabildin mi diyorum yapmıyorum diyor genel bi trip var ama dışarı cıktığını dün haber verdi mesela fotoğraf attı şimdi gidipte olmaz öyle güzelce bi fırsatını bul karnını doyur mu demeliyim yani tam olarak nasıl
haber verirsen olmaz... haber vermeden gitmelisin. güler bir yüz ve elinde çiçek değilde farklı bir hediye ile git. örneğin bir parfüm olabilir... ve onun değil senin aç olduğunu söyleyip kahvaltı ısmarlayabilirsin.
Şu anda işte ve aramızda 1 saatlik yol var o yüzden dedim işe giderken kahvaltı yaptın mı diye
anlıyorum.. ona internetten kahvaltı gönderme gibi imkan varsa bu da aklında kalsın... kahvaltı yapıp yapmamasını sorman samimi bir davranış. yukarıda dediğim gibi biraz kendi haline bırak. ve onun da bir insan olması sebebiyle aldığı kararlarını uygulamasına biraz zaman tanı...
Hediye ile olacak iş değil tabi ki. Kadın, senden ilgi istediğini açıkça belli etmiş. Ona istediğini ver ve zamana güven.
biraz daha yardımcı olur musun cok fazla ilgi verip her dakka onu sorup yazıp arayıp bunaltmakta istemiyorum çünkü ilerisinide düşünüyorum. yani hem benden eskisi gibi ilgi görmeli hemde eskisi kadar görmemeli yani bi sınır olmalı ki daha fazlasını istemesin çünkü evlenince iş hayatı stres yorgunluk derken bazen onunla ilgilenemeyeceğim beni anladığını düşünüyorum. Ben onu hayatımın odak noktası yaptım ama bu yanlıştı belkide ama şimdi bu yanlışı bir anda düzeltemem onu kaybetmek istemiyorum ama tepeme de çıkarmak istemiyorum onda çiçek açtırmak istiyorum ama bana hep hayran olmasını da istiyorum
kızın hesabını ver aranızı yaparım