Ihanet Eden kadini bosamak ve unutma yollari?

Merhabalar arkadaslar,

Esimi.2,5yil önce Pandemie problemleri arasinda Istanbuldan Münihe yanima evlilik vizesi Ile aldim. Maddi manevi hep yaninda oldum. Ne istediyse elimden geldikce onun icin fedakarliklar yaptim. Yeni bir evdeyiz Yeni bir arabamiz vardi. Cok iyiydik taki 6 hafta önce Baska biri Ile tanisti. Burada arkadasi olmadigi icin iki haftadir zor olsada, Ulan kimsesi yok burada bunaliyor diye kendimi avuttum. Normal arkadaslik diyor yemin ediyor vs. ama kalpli mesajlari ona ve her 2. Gunde bir bulusmasini kimse yutmaz herhalde. Sabrim tasti. Kendisine cuma günü bosanma ve ayrilik kararimi belirtecegim cünkü onunla yazismayi birakmiyor, görusmeyi birakmiyor. Sadece Bana 10 gün ver arkadasligimi bitirecegim seni seviyorum diyor. Tabikide inanmiyorum. Biliyorsunuz ayrilik zordur hele ilk sevgilin o olmussa ve evliysen. Unutamamakdan aci cekmekten korkuyorum. Ama kaldiramiyorum. Sizce ihanet edeni unutmak daha kolaymidir? Yollari nedir ve ne kadar sürer? Kadinlara nasil bir ayrilik konusmasi yapilir? Ayriliga üzülmeyecegini hissediyorum. Simdiden tesekkür ederim. Selamlar.

Ihanet Eden kadini bosamak ve unutma yollari?