Gizli Üye(30-35)+1 yılaynı durumdayıız desenee... gidene dur diyemezsin be... defalarca gitti benden.. hep geldi geri... ama bu sefer :/ kararlıydı gidişi... beni bitirmek için gitti... ben onun için her türlü savaşa hazırken haydi savaş emrini vermesi gerekirken yenilgi haberini verdi bana... acı çok acı.. ama gitti işte... bilmiyorum unutur mu illa aklına gelicem onun her saniyede bir anı bıraktık birbirimizde... ama ya sonrası? biliyor musun şu an onun bile tanışmadığı ilerde evleneceği o kızdan deli gibi kıskanıyorum onu... ama elden birşey gelmiyor işte :;(
012 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılniye gitti o? sebebi neydi?
Cevap sahibi+1 yılsevgi gerçekten şımartır mı sence? o bir kişi kim kardeşin mi annen filan mı? bilmediğin başka mevzular dönmüş olamz mı?
Cevap sahibi+1 yılbak o beni seviyordu bende onu... hatta evleneceğim o kız sendin dedi... ama bizim olmaması için nedenlerimiz vardı... bu aşk ikimizi de yakmaya başlamıştı... gitmek istedi dur diyemezdim... zaten gitmek için de büyük nedenler gerekmez mi ki basit şeyler gidişe nasıl sebep olabilir aklım almıyor seven gitse bile acı çeker... ruhu yanar dömek için fırsat kovalar... sen seviyordun peki eminmiydin onun sevgisinden?
Cevap sahibi+1 yılhaklı olabilirsin... o kaç yaşında sen 22 galiba?
- +1 yıl
ayrılmadan 1 ay sonra bana soru cevap seklinde bir kitap hediye etti ve icini kendı el yazısıyla doldurdugu her satırda bana olan askını ve aptal bir hatanın beni kaybetmesinden korktugunu söyleyen ve benle herseyı yasamak istedigini söyleyip benim ona böyle bir zarar vermek istemedigimi söyledigim bir ilişki düsünebiliyormusun sevgim arzularımın önüne gececek kadar cok sevdik..
Cevap sahibi+1 yılbence seviyor hala... iyice araştır gidiş nedenini bence bırakma peşini savaş... kazanacağıma umudum olsa bende savaşacağım ama yok işte..
Cevap sahibi+1 yılzor bee.. savaşması da zor kazanması da...
En İyi Cevaplar
kadin unutmak isterse unutur unutamazsa bile unutmus gibi yapar giden donmez bide heleki gururluysa askindan ölse bile gelmez artik
023 Yorumla
kimse unutmak için sevmez, sevdiyse unutmaz ama geriye de dönmez. illa ki ansızın aklına gelir sonra amaaan sektir et deyip yoluna devam eder :)
00 Yorumla
Öyle bir unutur ki, evlenir üstüne de 2 çocuk yapar. Öylece bakakalırsın..
02 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
+1 yılKadın gururu diye bir şey var ki.. Eğer onun gururunu çok incitecek bir şey yaptıysan seni ömrü boyunca kalbinde taşıyacağını bilse bile geri dönmez.
Ayrıca ayrılıkta ve aşkta kadın erkekten barbardır.19 Yorumla- +1 yıl
Bu kişiden kişiye değişir. Bazı acılar dilsizdir özellikle büyük olanları. Hatıralarıma bağlı bir insanım. Ama o kişiyle aramdaki büyülü şey bittiyse neden sosyal medya ile mesaj vereyim ki? Şarkı paylaşarak gönderme yapmak, söz paylaşmak vs. bana çocukça geliyor. Diyorum ya hani bakınız ben acı çekiyorum unutamadım falan. Bizim ciğer kebap oldu sesimizi çıkarmadık. :)
- +1 yıl
İçten içe belki de pişmanlık sinyalleri yakıyor. Seviyorsan git konuş bence. Pişmanlık kötü biri.
- +1 yıl
Neden ayrıldınız?
- +1 yıl
Zamanla her ilişki buna dönüşüyor işte 6. hissim beni yanıltmıyorsa ailevi problemleri olduğunu söylüyor. Zamana bırak bence. Hakkında hayırlısı olsun.
+1 yılBir kadin karar verdiyse herseyi yapabilecek potansiyeli bulur icinde. anilar belki kalir ama U donusu olmaz. heleki agecen sure zarfi uzuyorsa.
014 Yorumla- +1 yıl
Ne yani suclu olan o muydu?
- +1 yıl
anliyorum. bnce sorun cikarip gittiyse ayrilma ve uzaklastirmaya calisma taktigi kullanmis. ve seni istemiyor hayatinda
- +1 yıl
Yani kirdiysam uzgunum ama baska bir aciklamasi yok. kafasi karisik da olablir. seni gercekten sevmiyor ve aliskanlikk
- +1 yıl
söyle bir sey var zaten kavga etmek onun kanında var psikolojiyle alakalı yanı terketmek isteyipte kavga ettikten sonra ayrılmak isteseydi yanına gittigimde aglamaktan mafolmus sekılde bulmastm ya da sosyal medyadan laf sokmalara sahit olup gecenin 3 ünde benm beremle resim cekilmezdi ya da her aramayı bıraktıgımda bir süre sonra isyanlara baslamazdı anlam veremiyorm :)
- +1 yıl
Nolursa olsun bir kadin seviyorsa dunyanin en inatcisi en huysuzu da olsa sevdigi adama yumusar. onun icin fedakarlik yapar. terk etmeye calismaz ama seninkinde bilmedigin bir sorun var. garip ama bnce sana anlatmadigi bir sorun var. ogrenmelisin. net olmali.
- +1 yıl
Bnce olgunlasamamis biri. yani bir insana cok fazla deger vermemek gerekiyor. ilginin de fazlasi insani nankorlestiriyor. sevgininde. sen orta halli davran. cok yuz verince birsey saniyorlar kendilerini
- +1 yıl
orası oyle ama ben o mutlu olsun diye bu sekılde yaklastım cunku cok ezilmisti ama sonuc bosuna ezmemisler demekki bu konuda bir önerin var mı yani hisslerim benı yanıltmaz bana karsı durusu aynı ama benım onu beklıyecegımden emın buna bir sekılde bu konudan uzaklastırmam lazım onerılerın ıcın sımdıden tesekkur ederm :)
- +1 yıl
Rica ederim. bak bu konuyu iyi bilirim cynku aynisi basima geldi. ona garanti oldugunu belli etme. tamam uzulmesin ezilmesin diyorsun ama o sevgini de seni de eziyor. onsuz da yasayabilecegini sana bu sekilde sacmaliklarla gelirse kalbine gomup bitebilecegini goster. risk almak degil bu yanlis anlama sakin. o da gider biter diye dsunme. cunku kacan kovalaniyor. ve sen ona hic kovalama firsati vermez her sekilde her istediginde yaninda bitersen kadrin kiymetin bilinmez. yoklugunla akillanmaya calismiyorsa da kaybetme korkusuyla cekiduzen vermiyorsa zaten isin sonu gelmistir kardesim
- +1 yıl
Dedigim gibi. kolay lokma sanmasin seni. tepene cikar.
- Aşk İlişkileri konusunda 540 cevap paylaştı.
+1 yılgerçekten unutmak isteyen kadın unutur asla geriye dönmez
019 Yorumla- +1 yıl
asla bu dediklerini yapmam eger gerçekten unutmak istiyorsam onu binlerce farklı şekilde özlesem bile adım atmam ona ait ne varsa atarım paşa paşa acımı çekerim geri dönmem ona kalkıpta asla duygusal vs gibi paylaşımlar yapmam acımdan ölsemde gözyaşımı siler makyajımı yapar normal hayat devam eidyor dercesine paylaşım yaparım yok şöyle yok böyle unutamadım vs yapmam ve kendini ve ne istedigini bilen bir kadın asla bu dediğin gibi davranmaz
- +1 yıl
çünkü ne istedigini oda bilmiyor dengesiz bir tip belliki dikkat çekmek adına saçmalıyor
- +1 yıl
hmm böyle insana nasıl mı davranıcaksın hiç ilgilenmiyerek naparsa yapsın görmezden gelerek bir insanı öldürecegine görmezden gel daha iyi derler bu strateji uygularsan başarırsın
- +1 yıl
çeker çeker tasalanma :D
- +1 yıl
Şu an ne istiyorum biliyormusun sadece onu askımla sımarttım ya kalkıp gelipte özür dilerim sadece bunu demesini istiyorum sonrasınıda allaha havale etmek bunu cidden artık cok istiyorum cünkü 4 sene ve cok savastım cokk erkekligimden odun verdım hayatı zor gecmis zorluklar yasamıs ve ask hayatında gecmısı cok berbat oldugu ıcın ona bu hayatta bu sekılde iyi yaklasmak istedimm iştee sevgiyi sevilmeyi ögrettim :D bir laf vardır bilirmisin bilmem ama '' bir insana ne zaman vazgecilmez oldugunu hissettirirsen ilk vazgececegi kisi sen olursun !! :))))
- +1 yıl
oooo bilmez olurmuyum o lafı tam adamına geldin ilişki uzmanıyım :D merak etme o kalkan toto iner mutlaka :D çok akıllı adımlar atarsan başarırsın bunu
- +1 yıl
Şu an ne istiyorum biliyormusun sadece onu askımla sımarttım ya kalkıp gelipte özür dilerim sadece bunu demesini istiyorum sonrasınıda allaha havale etmek bunu cidden artık cok istiyorum
bunu yazmışsın ya kafamda o şekil olmasını istedigim 2 kişi var plan yapıyorum :D:D:D:D napsamda sürünseler diye - +1 yıl
elimden geldiği kadar çıkarım tabi :D
- +1 yıl
kendine güven başarıcaksın başarırsın hiç merak etme :D bende başarıcam başarmalıyım gerçi birinin totosu sütrmeye başladı biraz biraz ama bana yetmiyo daha çok olmalı :D
- +1 yıl
takip et ayrıntılı :D anlatırım
- +1 yıl
tamamdır :D
+1 yılİstediği şeyi yapmanın cinsiyet ile alakali olduğunu düşünmüyorum
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle unutur, ben sevgilimi çok sevdiğim halde bana olan davranıslarını göz önüne alarak ondan ayrılmıştık.
07 Yorumla- +1 yıl
kaba davranışlar
- +1 yıl
ozaman gitmesinin tek sebebi sevgisizliktir
- +1 yıl
bence pas verme, peşinden koşturmaksa amacı zaten ego tatmini girmiş devreye, aşk bu değilm
konunun ne oldugunu bilemeyiz tabiki ama zaten git gelli bir ilişkiden hayr gelmez bir kadın aklına koyduysa herseyi yapar ;)
09 Yorumla- +1 yıl
ayrıldıktan 3 gün sonra yanına gittim gözleri mosmor paspal bir sekilde geldi ve karsısına cıkıp senı sevıyorum ve herseye gögüs gerecegim dedim ve bana kalkıp senı sevmıyorum bitti askım dedi ondan sonra sosyal medyadan laf sokmalara basladı iste unuttu tarzı fılan ben tekrar 1 ay sonra yokladım mesajıma cevap atmadı ve arkadasından 40 yıllık karı koca kavgaları dedi tamam dedm hakkını helal et ozaman 4 yıl sonucta dedim ona bile cevap vermedi 2 hafta gezdi tozdu sonra tekrar basladı laf sokmalar fılan yılbası aksamı can cekısıyorum diye iletiler paylastı derslerden kalmalar flan sonra tekrar denedim ve bu sefer ıcımı doktum anlattım ve bana tekrar askımı bitirdin diyip cekip gitti
+1 yıladını bile hatırlamaz kadın yeter ki istesin
011 Yorumla- +1 yıl
demek ki o da böyle unutuyor
- +1 yıl
ego tatminine ihtiyacı olan bir kadınsa bir şey diyemem
- +1 yıl
oho bana sorma ben ansızın sebepsiz bile giderim umursamaz yapımdan dolayı
- +1 yıl
o zaman genele bu soruyu sormamayı bilmelisin 😏
- +1 yıl
hıhı tamam öyledir
Unutur kadin bir defa sogudumu biter
019 Yorumla- +1 yıl
Sakin durumlarina falan onla ilgili bsyler koyma laf sokucu seyler yazma. Ona mutlu onsuz mutlu oldugunu ispatla cok koyar :D tabi bunu gözüne soka soka gösderme. Senden veya ortak arkadaslarinizdan duymasin. Mesela hergün gezerken resim cek sosyal medyalara koy. Oda onu unuttun artik önüne bakiyorsun sansin
Ben unutamam. Kişiye göre değişir.
03 Yorumla
+1 yılöyle bir unuturki aklinin ucundan bile gecmezsin
010 Yorumla- +1 yıl
o kadar sacmalamam
- +1 yıl
değil sessizce gider kadın onun ki gitmek değil sorunları var sanırım
- +1 yıl
boşver bırak zamanla oda unutur
- +1 yıl
o zaman terk etme
- +1 yıl
hmm
Gizli Üye(36-45)+1 yılGıden donmez en azından benımkıler hıc donmedı
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma 4 aydır sesı cıkmıyo dıyosun
Gizli Üye(30-35)+1 yılUnutmak ne kelime seni tarihe gömer
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBöyle gösterisler yapmam. Unutursam yaptiklarimdan haberi bile olamaz
+1 yılUnutur.
01 YorumlaUnutur.
04 YorumlaTabikide
04 Yorumla
+1 yılSevn terk etmz
00 Yorumladönmüyor!
00 Yorumla
+1 yılUnutur.
05 Yorumla- +1 yıl
Hayatımda unuttuğum erkekle ilgili hiç bişey kalmaz.
- +1 yıl
Hayır
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne