Ona çevresindeki hiçbir erkeğin sunamayacağı samimiyeti ve içtenliği gösterdim ama beni yedekte tutuyormuş.
Instagram'da ekli. Bir anlam ifade etmiyorum onun için. Ama içim içimi yiyor. En güzel intikam ne olabilir ona karşı?
Ona çevresindeki hiçbir erkeğin sunamayacağı samimiyeti ve içtenliği gösterdim ama beni yedekte tutuyormuş.
Instagram'da ekli. Bir anlam ifade etmiyorum onun için. Ama içim içimi yiyor. En güzel intikam ne olabilir ona karşı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Anlamıyorum ya biz şöyle birisini bulamazsın bu kadınlar niye böyle neden ya ya da siz bizim gibiler varken neden onları seçiyorsunuzzz
Neyse soruna gelecek olursam intikam almak için uğraşma
Sen sanıyorsun ki takipleselim başarımı görsün hayır bunu yapma direkt git taipten çık
Kendi hayatinj yaşa yeniden birisjni sev gez kendini geliştir emin ol o hepsinin farkında oluyor bir şekilde duyuyor onun içi yanıyor en iyi intikam umursammak
Vallahi samimi kadın bulsam sevgili olacağım. Beni yedekte tuttuğunu şimdi anladım ne yapayım? Güzel rol yaptı.
Takipten çıkmıyorum. Fevri davranmadan bitirecegim. O beni yedekte sanıp yine 5 gün sonra mesaj atacak ama umursamayacagim. asla dönmeyeceğim mesajına. Hikayelerini gizledim.
Hikayelerimi de gizledim ondan.
Samimi kız var abicim ya güzel bak etrafına dünya o kızın etrafında dönmüyor üzme de kendini
Sevmek istiyorum birini valla. Biliyorum dönmedigini ama cidden huzurlu bir ilişki yaşamak istiyorum bir kadınla artık
İnşallah gönlüne göre birisi çıkar
İnşallah. Peki sana şunu sorayim. Bir kadın gercekten böyle yedekte 100 kişiyi tutarak gerçek anlamda mutlu olabilir mi yoksa kendini mi kandırır? Bunu bir kızdan duymak istiyorum. İlgi kadınların hoşuna gidiyor biliyorum ama kadın beyni o adamlarin sadece yatmak niyetinde olduğunu bilmiyor mu? O adamların Aşk hissetmeyecegini vs
Bilmiyorum benim hiç sevgilim olmadı. 1 kişiyle flört ettim onunla konuşurken değil başka erkekle konuşmayı yüzlerine bile bakmıyordum beni sadece o mutlu ediyordu. ilgi herkesin hoşuna gider ama bu istediği kişiden olunca hosuna gider. Söyle düşün çok güzel çok beğendiğin bir kadın sana ilgi gösterse senin de hoşuna gider ama güzel bulmadigin istersen 100 tane kız hergün sana yazsa uff amann dersin
Doğru haklısın..
Ben ona açıkça söyledim. Aşk istediğimi belli ettim. Sevgilim değil. Öpüşüyor benimle, iki kere çalıştığı yere gittim. Çıktığımızda uzun uzun öpüştük. Ama hayatı anlık yaşayan biriymis ki ertesi gün sonra unutan kadınlardan. Arabada defterini bırakmış bir de. Hem mavi boncuk dağıtıyor hem başkalarıyla konuşuyor. 700 tane falan takipçisi var, yüksek ihtimal herkese mavi boncuk dağıtıyor.
Bana görüştükten 5 gün sonra naber yazmış görüşelim yakın zamanda ozledim seni yazmış. Özleyen insan 5 gün yazmadan durur mu? Yalanın kuyruklusu
Abi sevgili olmadan seninle bunu yapan herkesle yapıyordur. Bence kurtulmana sevin
Hiçbir şekilde de umrunda değilsin ona yazan onlarca abza var ki... hele de albenisi olan bir kızsa egosu tavan oluyor tabi
Doğru evet. Haklısın.
Bir şey sorabilir miyim ben de merak ediyorum benim gibi kızlar varken neden hep onları seçip üzülüyorsunuz?
Farkına geç vardım. "Ben kolay değilim" havası verir ya bazı kızlar o yüzden normal kabul ettim. Bana zamanla gardını indirir gibi düşündüm yanıldım.
Gerçek anlamda sevildigimi hissetsem ben o ilişkiden çıkmam.
Anlıyorum umarım hak ettiğin birisi çıkar karsina
Ne şimdi onunla beraberken hiçkimse ile konuşmadın mı
Konuşmuyorum. Sevgili olmak istiyordum onunla. Benimle öpüşüyor falan ama gorusmezsek hiç samimi yakın değil. 5 gün sonra mesaj attı bana.
Daha önce üçüncü gün engellemistim onu.. beni denemek için yapıyor diyordum ama telefonu elinde yüzde yüz ve mesajima bir saat sonra dönüş yaptı.
Kendi yazmak isteyince iyi ben yazınca soğuk
Bişi anlamadim siz ilişki içinde olduğunuza emin misiniz
Ben ona açıkça söyledim. Aşk istediğimi belli ettim. Sevgilim değil. Öpüşüyor benimle, iki kere çalıştığı yere gittim. Çıktığımızda uzun uzun öpüştük. Ama hayatı anlık yaşayan biriymis ki ertesi gün sonra unutan kadınlardan. Arabada defterini bırakmış bir de. Hem mavi boncuk dağıtıyor hem başkalarıyla konuşuyor. 700 tane falan takipçisi var, yüksek ihtimal herkese mavi boncuk dağıtıyor.
Bana görüştükten 5 gün sonra naber yazmış görüşelim yakın zamanda ozledim seni yazmış. Özleyen insan 5 gün yazmadan durur mu? Yalanın kuyruklusu
Sen varya çok fena birisin
Neden? Niyetimi belli ettim
Niyet falan fişman değil çok değişik şey aldım senden
Önyargılısin. Yatacağım kadına bile aşk duyabilecek, evlenecek biriyim.
Önyargılıyım sende hakkımı bugün kullandım evet
Sen bilirsin. Yapacak bir şey yok
görmezden gelnen yeter
Öyle yapacağım. Kendime çok kızıyorum nasıl yuttum diye böyle bir şeyi