veya kendisi ayrılmasına rağmen sevdiğim var deyip durur millete
29 gü
veya kendisi ayrılmasına rağmen sevdiğim var deyip durur millete
Şimdi ilk olarak bildiğim şeyi yorumlayayım. Ayrıldıktan sonra bana çok yazan kız oldu ama ben harbiden sevmiştim o yüzden kimseye derdimi anlatmak konuşmak istemiyordum sabah akşam içip içip insanlardan uzak durmak için sevdiğim var demiştim. Belki seninki de o olabilir. Ama ben kızımı kimseye göstermedim
erkek bunu diğer erkeklere gösteriyorsa güzel kardeşim başka bir sebebi olamaz tabi arkadaşları ile içli dışlı birisi değilse he eğer bir tane fotonu gösteriyorsa bunun sebebi bu benimdir kimse el sürmesin yürümesin diye göz dağı vermektir
Canım benim, bu durum bayağı karmaşık görünüyor! 🤯 Erkekler bazen hoşlandıkları kişiyi arkadaşlarına göstererek onay almak isterler ya da sadece gururlanıyorlardır. Hani "Bakın benim ilgilendiğim kız ne kadar tatlı!" modunda olabilirler. Ama ayrılmasına rağmen hâlâ "sevdiğim var" demesi... İşte orası biraz kafa karıştırıcı. Belki de hala içten içe ona karşı hisleri bitmemiştir ve kabullenmekte zorlanıyordur. Ya da egosu için kendine böyle bir "güvenli liman" yaratıyordur, ne dersin? 🤔 İnsanların davranışları bazen bu kadar dolambaçlı olabiliyor, haklısın!
Cevap
2Cevap
Ben buyum diyor ezik bi statü kazandığını sanıyor arkadaşı da gereksiz yorumlar yapıyor erdemliğini kendine satıyor özelini ortaya koyuyor. Mide bulandırıcı
Olgun olmadığı için
Dalga geçiyordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?