Sevgilim var ve uzun yıllardır bir kız arkadaşi var ben kızı fake hesaptan takip etmiştim kızın hesabı kapalı. Ve sevgilim kızın fotoğrafini beğeniyor birkaç saat sonra çekiyor bu son birkaç fotoğraf da böyle oldu. Sebebi ne olabilir? Kızın beni bildiğini düşünüyorum sosyal medyadan sevgili olduğumuzu biliyordur. Sevgilim benden korksa görmemi istemese beğenisi ama zaten kızın hesap kapali. Sebebi ne olabilir onun dikkatini çekmeye mi çalışıyor
Güncellemeler:
3 gü
10+ senelik arkadaşı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16Kısa ilgi duyduğunu takip ettiğini anlatmak istiyor güya işin aslı elimin altın da hazırda bulunsun ne olur ne olmaz
Evet bir ihtimal bu. Ama biz çok şey atlattık ben kötü davransam bile uğraştı bitmesin istedi ileriyi düşünüyoruz çünkü onun için anlam veremiyorum şimdi
10+ senedir arkadaşı üstelik
O zaman yanlışla beğendi bakarken resimlerine ya da niyeti takılmak onunla el altından
İlgi çekmek için yapmış sevgilin kıza aşık. Sen ses etme erkektir yapar. Bırak aşkını yaşasın.
Şerefsiz erkekler yapar evet dedigini
Senin sevgilin normal mi?
Yok eğer bu dediğin ise o da şerefsiz
Nasıl hissediyorsun peki şu an?
İyi değil tabii ki hala mantıklı bir sebep arıyorum ama yok sanırım
Yaşlar kaç?
27
Kız buna ışık yakarsa seni bırakır gibi.
Neredeyse 15 yıllık arkadaş ve öyle yüz yüze gelmiyorlar ben kaç kere bırakır gibi oldum o tuttu hep. Anlam veremiyorum o yüzden ileriyi düşünüyorduk biz
Sen bu adamın normal arkadaşı olduğuna inansan kızı takip etmezsin.
🦌 yiceksin gibi.
Biz iki yıldır birlikteyiz evlilik düşünerek konuştuk hep cidden kafasında başkası ışık yaksa gidecek şeyi mi var yani :( teşekkürler..
Ya erkektir yapar sen ses etme aldatsa bile.
Oldu, şeref yoksunu insanlara ayıracak vaktim yok maalesef
Beğeneceksen gizleyeceğin bir şey yoksa beğen ama Beğenip çekmek ne ya ayrıca değil iki değil
Daha önce bu kızı sormuştum ona ve ben abartiyorum ilkokuldan arkadaş işte dedim daha önce başka biri içinde beğeni konusunda laf etmiştim. Ama kızın profilinin kapalı olduğunu bilmiyor mu ki ben nasıl göreyim zaten
Sana saygısından çekmiş olabilir doğru bir düşünce
İyi de o zaman hiç beğenmesin di mi? Şart mı yani madem geri çekecek
Seni sevmese zaten geri cekmezdi
Hesap kapali ama belki de bilmiyor kapalı olduğunu benim görme ihtimalimi mi düşündü o kadar uğraşıyor beğeniyor ertesi gün tekrar profile gir geri cek olacak iş değil. Laf da etmezdim okul arkadaşi sadece samimi olmasın foto beğenilirdi yani teşekkür ederim yorumuna
Yani canım her şey olabilir ama hemen kötüye yormak olmaz zaman gösterir
Çok teşekkür ederim yüz yüze gelince soracağım..
Konuşunca bana mesaj atar mısın merak ediyorum 🤗
Umarım moralim iyi olur da paylaşırım tabii
Tamam bekliyorum bol şanslar
Hoşlanıyor
Diğer fotoğrafları beğenmiş geri çekmemiş son iki üçte öyle yapmış
Her fotoğrafi da beğenmemiş
Karaktersizlikten
Belki de :(
olur öyle
Nasıl olur