Ya erkek sosyal arkadaşım. yok, bakireyim, sevgilim olmadı önceden, ama başarılı özgüvenli, tatlı güzel bir kızım. bu çocuk benimle ciddi düşünüyor.. Ve sadık biriyim ( bana dokunmuyor)
Şimdi ben supernatural diye dizinin hayranıyım.. facede başrol oyuncusu çok yakışıklı jensen ackles... In fotosunu ve sayfasını beğendim ( biraz gıcık olsun dedim, çünkü benimle o gün az ilgilendi, beni cepte gördü ) ... Ama o biraz gıcık olma yerine çok bozuldu.. bu kadarını beklemiyordum..
Beni bırakır mı?
Bir erkek, sevgilisi facede yakışıklı bir ünlünün fotosunu beğendi diye terk eder mi?
Burada ince bir çizgi var... Seni bırakması ya da gerçekten katı bir tavır alması böyle ünlü birini beğenmendense şayet bu biraz olgun olmadığını gösterir :))) O adam sana bakacak hali yok dimi :D Ama bir de yakın bir mevzu var, tutup birini eklersin ya da gelir seni ekler, sizlerin yaşında görünümü fena olmayan biri; gidip fotoğraflarını beğenirsin, o zaman sıkıntı çıkartmaya değer :) Ama bu durum çok mantıklı değil...
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok canım.. Onu yapar mıyım? O cidden sorun bir davranış.. tanıdık erkeğin fotosunu beğenmem.. Maksimum nişanlısı karısı yanındadır onu beğenirim..
Ankatmak istediğimi anlatamadım galiba... Yani demek istiyorum ki.. yakın erkek fotoğrafını facede beğenmem.. Sadece yakın erkek nişanlısı ve veua eşi ile beraber fotoğraf çekmişse o zaman başka erkeklerin fotoğrafını beğeniyorum.
Jensen ackles seninle çıkmak istese emin ol o çocuğu terkederdin bu trilyonda bir ihtimal bile olsa neden olmasın der ve seni terkederdim hayranlık içte yaşanır karşındaki bir sevgili bir insandır kimseyi üzmeye kırmaya hakkınız yok hayransındır eyvallah ama karşındakinin gözüne sokmaya gerek yok
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sen rahat ortam çocuğu musun? Yoksa normal iyi aile çocuğu musun?
csnımbunu bile dert ediyorsa sana ilerde çok çekitirir bence çok ilerlemeden dön yolundan bak bu masumluğunuda koru o ciddi düşünüyor diye sende öyle düşünmek zorunda değilsinn
Şöyle bir durum var, senin sevgilin varken isterse başbakan cumhurbaşkanı olsun yakışıklı olan dünyanın en ünlü insanı olsun yine kıskanır. Yanında erkek varken başkalarını beğenmek hiçbir zaman doğru değildir, normal geliyor ama yapmayın erkeklerin gururunu kim kabul etmesede incitir.
Kendini onun yerine koy? Seven biri başka erkekle ne ilgisi olur bana göre ihanettir o bende ayrlrdm ben gidio mankenleri beğeneyim hayran oliyim sen napardın? Tek taraflı düşünme sevmese takmazdı demek çok seviyor ki kırılmış hayal kırıklına uğramş sen bunun anlamassn kızların oturup duşunmesi lazm
Facebook'da yabancı bir ünlüyü beğendi diyen bozulan sevgili. adffdsfdsfdsfasdgdfsgsdhkafjnlgkfdcnvnakfjldnvlkjaghdfjkvnldfkjsghfdsömvnladfkvnjhrjvnfghkdfngjserhg
bir sefer kız arkadaşım deniz sekiye hayran olduğumu çocukluk aşkım falan olduğunu hala güzel kadın olduğunu söylediğim için arabanın cd çalarından deniz seki cd sini çıkarıp camdan dışarı atmıştı :) olabilir herşey mümkün :)
Bırakmaz ama kıskanmış belli. Bunun sebebi sen öyle insanları beğenince kendisini yetersiz görüyor. :/
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benim onu sevdiğimi biliyor... Ama sadık bir yapım olduğu için, biliyor kimse ile konuşmam bakışmam.. O gün benimle az ilgilendi.. cepte gördü.. Ben 1 foto beğendim.. ve iyi yaptığımı da düşünüyorum..
Haklı. Az ilgi gösterdi diye yakışıklıları beğeniyorsun. Çocuğun aklına yarın bir gün bir durumdan kaynaklı yanında olamazsam başkası olursa aldatır diye de düşünmüştür. Ben düşündüm. Az ilgi gösteriyorsa bir sebebi vardır. Konuşarak sevişerek çözmeniz en olgunca davranış. İlişki de olgunu oynarsan kazanırsın. Gıcıklık olsun diye inat hareketleri tavsiye etmem :) Değerini bil çocuğun. minik noktadan bile kıskanıyor seni. Böyle sevgiyi her erkekte bulamazsın :)
Kızabilir ama ayrilma olmaz ya çok basit Ama bende kızardim Yani sevgilin ünlü kizlari begense hoşuna gider mi? Ama ayrılmak olmaz tabi Sudan sebep bunlar Allah başka dert vermesin
bu ne ya ben istemiyorum kimseyi beğenme beğeneceksen ben çıkayım hayatından da öyle beğen kimi beğeneceksen falan dedim ayrıca bak bana ben kim'i (kardashan'ı) beğeniyor muyum dedim beğenme zaten neyini beğenecen dedi... öyle atıştık sonuçta istediğim oldu
En İyi Cevaplar