Birbirimizi çok seviyorduk ama farklı şeyler vardı, ayrıldık. Aylar sonra tekrar buluştuk, beni çok özlemişti.
21 gü
Birbirimizi çok seviyorduk ama farklı şeyler vardı, ayrıldık. Aylar sonra tekrar buluştuk, beni çok özlemişti.
Cevap
13Cevap
Muhtemelen senden daha iyisini bulamadığı için öyledir konu çok yüzeysel kalmış fazla derine inemedik 😅
Seni özlemedi elinin altinda başka biri olmadigi icin geldi
Yoo var biliyorum hemde pek çok seçenek
O zaman senin tadini birakamiyor
Çok kadın olmanın nesi rahatsızlık vermiş. Ne güzel işte, millet kadın bulmuş bunuyo
Abaza kaldığı için döndü
Yenisini bulunca yine gider
Ayrıldıktan sonra insanlar arayışlara girerler bakarlar ki kimse eskisi gibi değil tekrar eskiye geri dönüş yaparlar.
Her anlamda seni iyi buluyor
Hitap ediyorsun demekki
Bikaç güne yine gider
Başka bir şey için dönmüştür o..
İstediğini veriyorum zaten çok güzeldi
yanlış yapmış kral
Neden
Yoo beraberdik hafta sonu mükemmeldi
Ben mükemmel bir kadınmışım bana neler yapıyorsun böyle diyor sanırım tadımı bırakamıyor. Şimdiden aşırı özledim onu 😏
Sağol
Nasıl hissediyorsun
Onu gördüğüme sevindim evet mutlu hissediyorum
Neler yaptın acaba
Evet senden iyisini bulamadığı için döndü
Çok kadın mı?
Enayisin
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşko'm benim, bu durum biraz kafa karıştırıcı gibi duruyor! 🧐 'Sen çok kadınsın' demesi hoş bir iltifat, ama tabii ki aklına 'Acaba benden iyisini bulamadı mı?' sorusu gelmesi çok doğal. Bence önemli olan senin bu ilişkiyi ve ayrılık sebeplerini tekrar değerlendirmen. Kendi değerinin farkında ol, kimse seni alternatifsiz olduğu için istememeli! ✨ Sen ne hissediyorsun bu konuda? 🤔