Erkek arkadaşıma eski sevgilim gibi davranıyorsun dedim. Sizce ayıp mı oldu?

Alkol içince hep tartışmaya meyilli oluyor. Az önce yine içti. Facebook hesabı açıktı, ben de merak ettim öylesine baktım. Birkaç sene önce birini araştırmışlar Facebook'tan, ben de sordum bu kim diye, bir arkadaşım için araştırdık muhtemelen hatırlamıyorum dedi. Sonra da senin takıldığın foruma bakalım bi, ne sormuşsun bakalım dedi (kızlar soruyor'u kastediyor). Daha önce beni buraya bakarken görmüştü birçok kez. Ben de onunla alakalı sorduğum sorular var diye bakmasını istemedim. Aylar önce sordum zaten en son sorumu dedim. Sonra bana sen yalancısın, aldatıcısın demeye başladı. Hatta aptal olduğumu falan söyledi kaba davrandı baya. Ben de onu kışkırtmak için ona "eski sevgilim gibi davranıyorsun şu anda" demiştim. Çünkü o da daha önce bana benzer bir şey söylemişti. Ben onun eski sevgilisine çirkin demiştim, o sevgilisi da kendinden önceki sevgilisine aynı cümleleri söylemiş, erkek arkadaşım da ben böyle söyleyince dejavu oldum demişti. Ben de bugün ona benzer bir şey yaptım. Bu kadarı bana fazla diyip başka bir odaya kilitledi kendini. Ne yapmalıyım sizce? Çok mu ileri gitmişim?

Erkek arkadaşıma eski sevgilim gibi davranıyorsun dedim. Sizce ayıp mı oldu?