Flörtün varken eski erkek arkadaşını düşünmek ayıp mıdır?

Ayıptan daha öte bir şeydir bence.
İnsanın karşısındakine sevgisi yoksa da saygısı olmalıdır yani eğer tam unutmadıysa kişi o zaman yeni bir ilişkiye adım atmamalıdır ve kimseyi yok yere üzüp, canını sıkmamalıdır.
Aklında kalmış demektir. Flortünüde yara bandı niyetine kullanıyorsun. Ancak ne dokunuşlar aynı ne buseler…… unutamamışsın belliki. Belkşde hep onu hayale edşyorsun istemsiz bir şekilde özel anlarınızda … yaşadık bunları. Zaman sadece. Biraz zaman geçmesi gerekiyor…
Görüş
72Görüş
yani flört ettiğin kişiyede haksızlık
Evet haklısın ama düşünmeden edemiyorum
Düşünmem ben birisi ile ilişkiye başlıyorsam kafamdakileri bitirip güzel bir şekilde başlarım yeni bir sayfa açmak gibi düşünün o sayfada güzel olmasını temenni ederim.
Yok yaa aaa
Çoğu hanımefendi geçmiş ilişkilerini sürekli yad etmeye eğilimli olduğu için yalnızlıktan şaşmıyorum. Herkese de sevdiğiyle mutluluklar diliyorum.
Duygusal anlamda değil ama fiziksel olarak olabilir
onu unutmadan başka birine umut verme bence bu ikinizide üzer bi süre sonra :(
aklında kalmış demek ki flörtünle de zaman geçiriyorsun ayıp değil
Düşün bir şey olmaz önemli olan bunu takıntı haline getirme yani abartma
Eski erkek arkadaşını unutmadan flört yapman doğru değil, flörtün gurursuz olamaz.
Düşünmek suç değil lakin flört ettiğin kişiye haksızlık. Adam seni düşünüyor, sen başkasını.
Evet ve kesinlikle belli edilmemelidir , kisinin bocaladıgı ve o iliskiye guven veremeyeceginin aynı zamanda da aradigi sicakligi yanındakiyle bulamadının delilidir.
Sorusunu sorduğuna göre var bence bu soru hakkında birtakım cevapların..
ayıp ve o kişiye yazık. ben bizzat yaşadım. çok gurur kırıcı. o kişiye doğruyu söylesen daha az acı verir.
Hiç etik değil ayrılık sonrası biraz kendinizi dinleyin ve kimseyi yara bandı olarak kullanmayın. bu yöntem sizin için de sağlıklı değil...
Haklısın ama elimde olan bişi değil
Ayıptır tabiki ya onu unutacaksın ya da şimdikini seveceksin
En sonki nasilim sorunuz neden kalkti? :(( baktim yazamadım
Onu bunu bilmemde en çok koyan şey bir ilişkin varken eskiden aşık olduğun kişiyi hiç beklemediğin bir anda ya bunları onla yaşıyor olsaydık sorusunun aklına gelmesi...
sevgiliyle sevisirken eski sevgiliyi düsünmek ayıp mıdır peki
degil be millet 10 kisiyle ayni anda flort ediyo senin eski iliskini dusunmen niye ayip olsunajdhajs ayrica flort basit bi kavram sıradan biriyle bile anlik edilebilir hicbir sorun yok
Aşkımsın 😘
🥰🥰🥰😘😘
yoo neden ayıp olsun kii
sevgi ayrı bir şey
kac yillik sevgilindi
En İyi Görüş