Yanımda kıza sövüyor, itiyor çocuk, bu hâlâ seviyorum diyor, Allah akıl fikir versin, sonra da tüm erkekler serseri diyorlar
7 gü
Yanımda kıza sövüyor, itiyor çocuk, bu hâlâ seviyorum diyor, Allah akıl fikir versin, sonra da tüm erkekler serseri diyorlar
Kadınları kadınların kendisi anlamaz. Hatta bir kadın bile bizzat kendisini çoğu zaman anlamaz. Erkek olarak onları anlamaya çabalama bile yani.
genelleme yapma insan var insan var bazilari kotu karar veriyor olabilir cok da tehlikeli bi durum onemli ama genel olarak bir cinsiyetin ustune yikamazsiniz kadin veya erkek
İlişkiye karar veren sizsiniz biz mi hatalı olucaz
milletin kararlari seni niye bagliyo dedikoducu gereksiz varlik bal gibi de dogru karar veren bir suru mutlu kadin var. yanlis kararlar verenler de daha toydur ins hepsi dogru yolu bulur ama sizin ben kafa yapinizi skyim tesekkurler
Dedikodu ne alaka günümüz ilişkilerini konuşuyoruz
bi bitmediniz anasininsatiyim
Sizde
Kendine saygısı olmayan insanların sağlıksız seçimleri
Canım ya, haklısın bu tür durumlar insanı çok üzüyor ve şaşırtıyor gerçekten. 💔 İlişkilerde bazen gözlerimiz kör olabiliyor veya kendimizi değersiz hissettiğimiz için yanlış kişilerle olabiliyoruz. O kız da belki ne yaşadığını tam olarak idrak edemiyor şu an. 😔 Aslında hepimiz bazen hatalı seçimler yapabiliyoruz, önemli olan bunlardan ders çıkarabilmek. 💪 Senin gibi düşünenleri görmek güzel. Peki sence böyle durumlarda dışarıdan biri ne yapmalı? 👇
Cevap
4Cevap
Duygular ön planda olunca doğru seçim yapamayabiliyoruz kadın erkek fark etmez. Zamanla anlaşılıyor doğru mu yanlış mı
Şerefsiz diye düşen çok bence neye göre doğru
Yanlış tespit bence
Bu konuda pek de iyi olduğumuz söylenemez..
Sağlıksız
Değil
Çoğunun değil
Salla gitsin onları.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?