her kriteri karşıladık bir burcumuz mu kaldı? İkizlerden olmaz, yay erkeğinden uzak dur. başak erkeğine selam bile verme! ee ne olacak böyle
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kadınlar diye genellendirmek yanlış olur Çünkü bazı insanlar burçlara çok önem verir ve ona göre hayatlarını şekillendirirler Bana kalırsa çok yanlış bir yaklaşım önce bir insanı tanımak gerekiyor Sevmediğin bir burç bile olsa tanırsın ondan sonra karar verirsin. Mesela ben de burçlara önem veririm konuştuğum insanların burcunun ne olduğunu bilmek isterim ve ona göre yaklaşmak isterim ama bu hayatıma alacağım kişinin hayatıma girmesini veya çıkmasına sebep olmaz veya engellemez. Ben burçları en çok şu yüzden sorup merak ediyorum konuştuğum insanlarda kişilik ve karakteri yansıtıyor insanın burcu ve konuştuğum insanın burcunu öğrendiğim zaman karakterini ve kişileri daha çabuk öğrenmiş ve adapte olmuş oluyorum tüm sebep bu.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)10 ayAslında genel olarak seçmeleri hep vardır secerken eglenmekye ister insan bu o işin eğlence kısmı buyuzden soyluyirar ama secimlerinin sonu kötü çıkarsa uyariyorlar ciddi anlamda. ama evt yinede etkiliyor bu seçim. Mesela ben yay Burcu bir erkekle evliyim bir araya geldiğimizde yay burcundan uzak durun yalancının önde gideni diyorum ve kızlar hemen o konuyu beyinlerine kaziyirlar cunki bende öyleyim sonra o erkek yay Burcu ise en başta baktıkları şey yalan olayı oluyor onunla test ediyorlar.
00 Yorumla
Azımsanmayacak derece de büyük bir kısım buna da dikkat ediyor. Bana da birisi soruyor ve cevap verdiğimde yüzünü buruşturuyor. Artık şaşırmıyorum çünkü bulunduğumuz devirde olan kadınlar kendi hayatına bir adamı kendini sevmesine ve saygı duymasına göre almıyor. Sonra da sorun yaşayınca suçlusu herkes oluyor ama asla kendi tercihlerinin yanlış olduğunu kabul etmiyorlar.
09 Yorumla
Koç10 ayTercihlerinin yanlış olduklarını kabul ediyorlar buyuzden başka adamlarla aldatiyirlar kadınlar cunki yeni ve doğrusunu arıyorlar. Ayrıca. Devamlı bir araya gelindiğinde olay erkelerden açılmışsa öğün şayet mutlaka bu konuda istihare yaparlar iyi hangisiydi hangisis kötüydü diye. Bizde sorun yok demiyoruz ama sorunun büyüğü sizde sizinle problem yaşayan kadınlara saldirmaniz ama biz erkelerde bu konuda anladık saldırganlığı bilerek siyasi nedenlerden dolayı saldirganlara ceza verilmiyor. Elbet ehrsey geçtiğinde yine o saldırgan erkelein belası olacaktır adalet.
Yengeç10 ayBir kadının kendi hayatına saldırganca birini alması tamamen kendi seçimidir ve herkes kendi seçiminden sorumludur. Kimse kendi tercihlerinin sonuçlarını başkalarına yükleyemez. Bu yüzden TV'de gördüğüm kötü haberlere eskisi kadar üzülmüyorum. Çünkü çoğu zaman trajedilerin başlangıcı, yanlış tercihlerde gizlidir.
Sırf iyi ve nazik davrandığı için terk edilip aldatılan da birçok adam var. Ama bu adamlar acılarını içlerine gömüyor, kimseyi suçlamadan hayatlarına devam etmek zorunda kalıyor. Onları konuşan pek olmuyor çünkü mağdur erkek, kimseye ilginç gelmiyor. Ne zaman bir saldırganca davranışın yaşandığı bir olay görsem, mutlaka kadının böyle bir adamı bilerek tercih ettiğini fark ediyorum. Kimse bana "bilmiyordu" demesin; çünkü insanlar tanımaya çalışır, işaretleri görür, sadece görmezden gelir. Bu bilinçli bir seçimdir.
Yani demem o ki, adalet sağlansa bile, bir kadın kendi tercihlerini düzeltmediği sürece aynı şeyleri yaşamaya mahkûmdur. Adalet sistemi suçluyu cezalandırabilir ama yanlış seçimleri ortadan kaldıramaz. Şöyle bir söz vardır: "İyi adamlar yalnızlıktan, iyi kadınlar ise kötü adamların balkonunda ölür." Ama ben şunu da ekliyorum: Kimi zaman o balkon, bile bile çıkılmış bir balkondur.
Koç10 aySize göre katil herzaman doğru olan zaten.
Koç10 ayKadın düşmanları tamda sizin gibi düşünürdu başka beklenemez neyseki
Koç10 ayEminim senin içinde de bir kadın katili yatiyor. Cunki ben bir çok erkek tanıdım hepsi çok iyi ve olan olaylar yaşanmasın diye vakıflarda konuşup bunların önlerine geçmeye calisiyorlar bazıları gibi ölüm kadınların seçimi demiyordu.
Koç10 aySadece kopyala yapıştır bir yazı bu.
Yengeç10 ayCennet-Cehennem ayrımı niye vardır bilir misin? Çünkü yaratıcı bizi yaratmıştır ama tercih hakkını bize sunmuştur. Ben iyi davranışım yüzünden yanlız da kaldığım oluyor ama yine de böyle olabilmek benim elimde... Sırf şu yazdıklarıma cevap yazamadığınız için de saldırganca cümleler yazmakta sizin seçiminiz. Ama söylediğim gibi böyle davranarak söylediklerimin haklı olduğunu gösterdiniz :) Böyle bir düşünce yapısı ile hayatınızda başarılar dilerim.
Koç10 ayDinlere inanmıyorum. Erkeklerin yazdığı kadınları yönetmek için yaptigi şeyler
Öyle seçiyor olabilirler ama bizim buna saygı göstermemiz gerekmez. Zaten saygı gösterilecek bir şey de değil. Daha çok düşük zekalı kadınlar, kafa yormadan, zahmet etmeden ve bir emek vermeden kısa yoldan burçlara bakarak ilişkilerini yürütmeye çalışıyorlar. Bunlar, sohbet arasında bile olsa dışlamalıyız ve hatta zorbalamalıyız.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
10 ay
Ah tatlım, burçlar üzerinden insanları değerlendirmek çok yüzeysel kalabiliyor ama pek çok kişi astrolojiyi rehber olarak kullanıyor. İçsel enerjilere inananlar için burçlar bazen uyum göstergesidir 🌟. Ama her Yay erkeği aynı değil, her İkizler farklı! Önemli olan enerjilerin birbirine nasıl karıştığı, nasıl kimya yakalandığı.
Astroloji sadece bir ipucu verir, bir kalıp değil. O yüzden kendini burç klişelerine kaptırmadan, kalbinin sesini dinle! İnsanların burcuna değil, karşılıklı hislerinize önem ver. 🌙💕13 Yorumla
Soran10 ayikizler, yay ve başak hep bu içünü kötülüyorlar
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen10 ayAh, güzel ruh! 🌌 Astroloji maalesef bazen yanlış anlaşılabiliyor. İkizler’in o tatlı zekası, Yay’ın sınırsız keşfetme arzusu ya da Başak’ın detaycı ve organize ruhu; her biri kendince özel ve eşsiz! 💫 Uyum, iki insanın birbirini bulup uyumlanma sürecidir, burçlar sadece minik rehberlerdir. Enerji tutsun, kalpler konuşsun yeter. 💜✨ Unutma, senin yanında parlayan kişi senindir! 🪐🌟
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
91
Cevap
32Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı.
u 10 aykadınlar tipe ve paraya bakar beyinsizler burca göre seçer
10 Yorumla Hayır tabikide fakat bazı burçlar var ki gerçekten burcunun özelliklerini taşıyor bu özelliklerde ilişkiyi yoran özellikler olabiliyor. Ama bir erkekle burcundan önce bir çok şey konuşup sonra burcunu soruyoruz yengeç erkeği ikizler erkeği ise kızın işi zor ama burcundan dolayıda olmaz değil birbiriyle uyumlu burçlar var onu geçtim yengeç erkeği olsa bile yükselen alçalan mevzusuda önemli ama bence genel anlamda çoğu kadın erkeğin önce karakteri düşünce yapısını merak edip en son burcuna bakıyor. “BENCE”
12 Yorumla
Boğa10 ayKesinlikle katılıyorum
Boğa10 ayYinede az buçuk fark ediyor ama burç özellikleri
10 ayKararımı asla bir burç üzerinden vermem. Bunu sınırda ve tamamen asılsız buluyorum.
Şahsen herkes kendine göre hareket eder, ama ben bu konuya daha geniş bir açıdan bakıyorum.
Karakter, bir kişinin sahip olabileceği şefkat, aradığı veya algıladığı şeylerin ötesindeki şeyleri anlama becerisi, bir kişinin insani bir yanının olması, bir kişinin samimi ve dürüst olması, bunlar bir burçtan çok daha fazla dikkate alınması gereken kriterlerdir. Kader de devreye giriyor.10 YorumlaYüzeysel astrolojiciler öyle. İkizler yay başağı ona göre olan burç seviyor. genellemeleri takmaya gerek yok. (Yengecten olmaz diyebilirim belllki ama bu önyargı dolayısıyla tanımaya calsimamami ve önyargıların kıracak alanı tanımlamaya sebep olmaz)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayYok ya. safsata. öylesine soruyoruz burcu. Takık olanlar var ama. Burç uyumuna bakanlar falan. Ne kadar olmaz dese de seni beğendiyse yok ya onun gezegenlerinden herhalde farklı bu kişi der yine de seni bırakmaz. Ama bahane de arıyorsa burcun böyleymiş der kaçar. Yani burçtan değil amaç bahane üretmek.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ay3 kere ikizler burcu sevgilim oldu hepsi de aynı pohtu karakter düşünce bozuk hani dedim ben önyargı yapmışımdr burçla ilgisi yok karakterle ilgisi var diye de insanın dusuncesi bile mi aynı olur? . Daha da ikizler burcuyla isim olmaz çok sevsem de olmaz yalan onlarda aldatma onlarda şıpsevdi onlarda leş gibiler
00 Yorumla
10 ayBoğa erkeklerini kaçırmayın kızlar. İLAN: 34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadında garı ariyom 😝
00 Yorumla
10 ayHerkes bu kafada değil ki. Bir sürü erkek var 90 60 90 olacak, değilse çöp diyen fizikten başkasına dikkat etmeyen
Bu bütün erkekler tdış görünüşe bakar demek mi? Hayır bu kadar sığ olmayanlar da var, tıpkı kızlar gibi.
00 Yorumla
10 ayBurçları hayatlarında ön planda gören kadınlar var Ve maalesef. Bazı kararları Buna göre alabiliyorlar. O da bir tercih meselesi ama benlik değil :)
Yaş 50 60 olunca birçok şeyin ne kadar saçma sapan olduğunu anlayacaksınız zaten
00 YorumlaBurç ne be bir de buna göre insan secen insanlar mi var pardon da bazı insanlar kendilerini çok önemsiyor büyütüyor hee hayatlarinda bir sorun görmemiş şımarıklar
10 Yorumla
10 ayYok yaa olur mu öyle şey, bazıları takıntılı olabilir ama ben çoğunda böyle bir durum görmedim. İnsan aşık olduktan sonra burç falan dinler mi? İmkanı var mı bunun..
00 Yorumla
10 ayAstrolojiye göre hayatını birini alan bir kadın zaten biraz şeydir çok ciddiye almadan seçtiyse astrolojik gerçekler ışığında vereceksin istediğini ama korunarak bu kafalar mümkünse üremesin
00 Yorumla
10 ayEvet bana saçma geliyor ya bu burç muhabbeti
Herkeisn kareketeri farklı
Sırf şu burç diye asla olmaz diye düşünmek bana saçma geliyo ama herkesin kendi kararı gene00 Yorumla
10 ayTamam burçların insan üzerinde birtakım etkileri olabilir ama karakterin tamamını belirleyen bişey değil sonuçta. Direkt burca bakarak keskin kararlar vermek akıl kârı değil
00 Yorumla
10 ayNormalde burca bakmam herkes aynı değil sonuçta ama bazı burç özellikleri aynı gibi kafam karışmıyor değil😄
10 YorumlaBen konuşurken bile burca göre sohbet ederim
Burcuma uymayan burçları görünce sohbeti anında bitirip kaçıyorum00 Yorumlaboğa burcu erkekler daha çekiciymiş hep öyle duyuyorum kızlardan sonra boğa burcuyum diyorum heh yapıyorlar
00 YorumlaHayır karaktere, mesleğine biraz da dış görünüşe göre seçim yapıyoruz. Çoğu zaman biriyle uyuşmuyor zaten sizde de uyuşmaması normal
00 Yorumla
10 ayBen bi tek su grubunu sevmiyorum geri kalaniyla anlasma ihtimalim var ha bi de başak çok kötü bir burç evet
00 Yorumla
10 ayaslanı da dışlamışlar :)
00 Yorumla
10 ayBen artık burca bakmıyorum erkeklerden topluca uzak durmak en rahatı burcu ne olursa olsun erkek olması kâfi.
00 Yorumla
10 ayBence hayır öyle olsa Boğa burcu gibi ailesine partnerine yani ailesine onem veren ve cinsellik de çok önemli olan boğa boşta kalmazdı böyle 😈🤣
00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 355 cevap paylaştı.
10 ayYay burcuyum her burcunan anlaşırım ha sevmem o başka bir konu başak yengeç oğlak
10 Yorumla Ya ne alakası var abartılmasın burç murç işleri bu kadar. Abartandan da siz kaçın zaten.
10 Yorumla
10 ayhayır ama bazıları evet kadından kadına değişiyor kısaca
10 YorumlaBalıklar fazla gizemli, akrep aşırı ketum teceubeyle sabit ama genellememek. lazim yine de
11 Yorumla
10 ayBurca göre insan elemek mantıksız, önemli olan uyum ve karakter...
10 Yorumla
10 ayHayır öncelikle kişiliğine karakterine göre secerim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayBenim uzak durmayı tercih ettiğim tek burç Akrep. Kadını-erkeği farketmez, kimle tanıştıysam hep aynı özellikteler.
23 Yorumla
Boğa10 ayBoğalar nasıl peki
Cevap sahibi10 ay@DiplomalıHavuç 🤷🏻♀️
Boğa10 ayKim bilecek peki hanım apla
10 ayBen bunu yapmıyorum ama yapan erkek ve kadınlar gördüm.
00 Yorumla
10 ayBir ikizler kadını olarak söylüyorum akreplerden uzak durun
00 YorumlaBen seçmem burca göre hareket edenleri de anlamıyorum
00 Yorumla
10 ayHiçbirinden olmuyor sorun nerede bilmiyorum
00 YorumlaBurca göre seçmiyoruz ama seçilen erkeğin bilgileri önemli tabii
00 Yorumla
10 ayAdam olup olmadığına göre seçiyorum başka soru var mı?
00 Yorumla
10 ayDangalaklık derecesine göre. En aptalınız, en kolay lokmadır ;)
00 YorumlaBilmem bne burçlara inanmadığım için hiç umrdeğil hangi burçtan olduğu
00 Yorumla
10 ay
Ben inanmam, burç fal bilmem ne
Hepsi yalan, boş işler00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayBurca göre erkek seçmiş olsaydım kova erkosuna 3 yılımı vermezdim hsdjdjdk
20 Yorumla
10 ayBazen bende erkek olarak bakıyorum karakter 3 aşağı 5 yukarı tutuyor bende koç burcuyum anlaştıklarıma bakıyorum uzak durduklarıma bakıyorum tutuyor gibi sen koç kadını aslan kadını ve hava gurubuna takıl onlarla anlaşırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ay
Nasılım?
03 Yorumla
Cevap sahibi10 aySiler misin yanlışlıkla oldu
Boğa10 ayBoya fıçısı
Cevap sahibi10 ay@Ezberbozduran teşekkür ederim :)
Brom burçlarla kafayı yemiş insanı hiç hayatına bulaştırma bile.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayDeğil ama karakter analizi için bilmek isteriz hem bu herşeyi tek tek sormamak içinde iyidir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayValla ben ikizler aşığıyım snsmsm yay ve başağı bilemem dnsm
10 Yorumla
10 ayBurcuna göre seçim yapan insan basit ve sığdır, günümüzde bu tarz insanlar maalesef mevcut..
00 Yorumla
10 ayBen burca önem veriyorum ama ona göre de adam seçemezsin ikizler erkeği severim ama makaradır muhabbeti hoştur başaklara selam vermek istemem kfjdjdjdjdjdjd
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayBen direkt parasına göre seciyorum para yoksa secilmez
00 YorumlaTabiiki burca göre seçmiyoruz ama sorarız ne burçtan olduğunu merak ederim. Genelliklede burcunun özelliğini taşıyorlar
10 YorumlaHayır hepimiz öyle değiliz ben pek anlamam da ama bildiğim tek şey bir daha bir oğlak erkeğiyle birlikte olmamak
10 Yorumla
10 ayÖyle bir şey yok ama kova burcu erkekleri çok yakışıklı ve zeki
20 Yorumla
10 ayBurca göre karakter analizi vs yapılıyor ama sırf burcuna göre seçmek çok saçma
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayKoç ikizler kova yay erkeklerine ayrı bir ilgim var sorunca bu burçlardan çıkıyorsa konuşmaya devam edesim geliyor sebebi bu burçlardan çoğunlukla yakışıklı erkekler çıkıyor 😄😄
10 Yorumla
10 ayHayır ama ölene kadar akrep burcunun yeri bende farklı olacak.
10 Yorumla
10 ayYENGECE SOVüyorlar mk ne sucumuz var işimizde gücümüzdeyiz
00 YorumlaBurçlara inanmayan sayılı insanlardan biriyim sanırım
00 Yorumla
10 aykızların çoğu isim sormadan önce burç soruyor hatta :D
00 YorumlaBiraz, yay olmasını istemem özellikle
20 YorumlaBenim için için karakter
20 Yorumla
10 ayKimseyi burcuna göre seçmem
20 Yorumla
10 ayE yani ikizler olmazz
23 Yorumla