Yok nişanlanınca değişti yok evlenince, aynı evde yaşayınca değişti yok ailesinin evine gidince değişti. Erkek karakteri neyse, evlenince de odur değişmez. Kadınlar doğru erkek seçecek kapasitede değiller ama yanlışı da ayırt edemiyorlar.

Yok nişanlanınca değişti yok evlenince, aynı evde yaşayınca değişti yok ailesinin evine gidince değişti. Erkek karakteri neyse, evlenince de odur değişmez. Kadınlar doğru erkek seçecek kapasitede değiller ama yanlışı da ayırt edemiyorlar.

Kadın erkek meselesi değil bu. Bazısı anlayamıyor direkt ama bazısı anlıyor ama böylesi daha çok hoşuna gidiyor, dışarı karşı sert olan adamların öfkesinin kendine dönebileceğine ihtimal vermiyor
Öfkesine mani olmayan adam da suçludur yani. burada kadından önce adamı eleştireceksiniz. Evet bu kadınlar çok akıllı da olmayabilirler. Ama akılsızlıkları sadece kendi başına bela olurken o adamların öfkesi çevresindeki herkesi etkiler. Erillik değil bu çevremizdeki potansiyel suçlular
Kimse kadının başına silah dayayıp zorla evleneceksin demiyor sılacım, evlilikler kadınların isteğiyle oluyor bu toplumda. Evlilik dayatılmayan erkek kolay kolay bu duruma yaklaşmaz. Erkek evleneceği kişiyi seçse de kadın o erkeğin kendinden güçlü olduğunun bilincinde olup ona göre kontrollerden geçirmeli. Güç sende değilse gücü kontrol edeceksin, edemiyorsan suç sendedir. Bu sadece örnek, böyle onbinlerce var. Sebebi kadınların düşük zekâlı olması.
Kadının o adamla evlenmesi bir hata ama buradaki suçun sebebi değil? Suçu işleyen belli, suç belli. Kurban suçlaması yapmak bu. Evet bu kadınları ben de eleştiriyorum. Ama dozunu kaçırmamak lazım. Kanun belli etik değer belli katil belli. Uzatmaya gerek yok.
kadınlar da seçimlerinde yanılabilir karakteri tam görmek zaman alır herkes en başta en iyi halini gösterir birlikte yaşamak aileyle temas kurmak gibi süreçler gerçek kişiliği ortaya çıkarır bu sadece kadınların değil herkesin başına gelir seçmek kadar tanımak da zamanla olur
bazi erkekler erkek olmakta basarisizlar, kadinlarin bazilari basarisiz erkekleri seciyor. bu kadar basit. ortada bir katil varken mumkunse maktulu degil oncelikle katili suclayalim
az da olsa kontrolu saglayamayan erkekleri suclamak gerekmez mi? biraz daha zorlasan kadinlar bunu secmis hak etmis diyeceksin
Hepimizin beklentileri ve gözlemleri farklıdır ama genelleme yapmaktan kaçınmak gerekir. Karakteri anlamakta zorlandığımız durumlar olabilir çünkü insanlar duygularını ya da niyetlerini gizleyebilir. Özellikle ilişkilerin başında bu çok yaygın. Zamanla gizli davranışlar ortaya çıkar ve insanlar asıl yüzlerini gösterir.
Kadınlar kadar erkekler de yanlış seçimler yapabiliyor. Burada önemli olan, karşındaki insanı anlamak için çaba göstermek ve kırmızı bayrakları görmezden gelmemek. İlişkide dürüstlük her zaman öncelikli olmalı. 💔
Cevap
0Cevap
Yok ben şahsen değilim. Nerde sorunlu tipler var çekiyorum 😏
Değişir diye kendinilerini kandırdıkları sürece başarılı olamazlar binde biri değişiyor çoğu umutsuz vaka
Sonuc yine sizin hemcinsiniz yapıyor ama kendiniz de suc bulun biraz kadınlar erkek seciminde kötü mü falan filan bos yapma dayı
Kendine dayımakta gario
Garip fantezilerin var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?