Cevabın nedir?
+1 yılKadınlar seçicidir.
Doğada var olan gerçeklik, canlıların çift olabilmesi için tezahür eden olgu. Nat Geo Wild belgesellerinde sıklıkla vurgulanan konulardan biri. Dişi erkekler arasından kokusu, gücü, görüntüsü ve benzeri fizyolojik ve anatomik manada sahiplikleri en iyi olanını seçer, onunla çiftleşir. 100.000 yıllık Homo Sapiens'e baktığınızda temel dürtüler ve itkilerin aynı konu etrafında çerçevelendiğini görürsünüz. Kadın daima gücü önemser.
Neden mi?
Avcı toplayıcı yaşamda erkeğin temel görevi, kadın ve çocukların hayatlarının idame ettirilmesini sağlamak, avlanmak, besin bulmak, yaşam alanlarını en konforlu hale getirebilmek. Tüm bunlar için fiziksel bir gücün varlığı yadsınamaz. İşte kadın tam da bu noktada doğuracağı çocuklar için güçlü bir baba istemektedir ve bu işe en yatkın olanı, fiziksel yeterliliği en iyi olanı seçmek üzerine çalışacaktır. Aradan geçen uzun yıllar içinde güç tanımı hep değişmiş, bu kelimenin içi farklı dataylarla doldurulmuş ancak; kadının güçlü erkek arayışı asla sona ermemiştir. Evrimin sahneye ilk çıktığı yıllarda aslolan fiziksel güç iken; günümüz kadını bugün bunu variyet olarak, kariyer olarak, entelektüel birikim olarak, tahsil olarak, fiziksel görüntü olarak, o olarak, bu olarak farklı şekillerde tanımlar. Ancak temel itki, güçtür ve seçimi yapacak olan kadındır.
Doğal seleksiyonun bir halkası olan dişinin seçici olması ilkesi; canlı türleri arasında türlü sebeplerle değişiklik gösterir ancak temel gerçeklik aynıdır.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYani bunu kadınlar ve erkekler olarak ayırır mıyız seçiciliği. İki tarafta yapabilir
11 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ediyorum ☺️😉😌
+1 yılBende kadınlar diyecektim fakar böyle bakınca erkekler çok daha seçici. Nedenini söyliyim ilişkilerde genelde kadınlar leylaya dönüyor çevremde gördüğüm kadarıyla da diyorum yani sadece tipi iyi diye aklını bir kenara koyup ilişkisi olan kadınlar var. Veya parası çok diye. Tabiki bu erkeklerdede var ama bir kadın anlaşamasa bile bazı şeyleri alttan alabiliyor erkeklerdeyse bu çok daha nadir. Erkek hem güzellik hem iyi huyu bir arada istiyor çoğu erkek de ben yaparım o yapamaz dediği için bazı şeylere erkekler daha seçici
10 Yorumla
+1 yılİliskiler de kadınlar daha seçici davranıyor..
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
78
Cevap
140Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Erkeklerde çürük daha fazla olduğu için kadınlar daha seçici skjdjfjf
47 Yorumla- +1 yıl
Bir cinsi yüceltmek için ötekini niye yeriyorsunuz
- +1 yıl
O zaman bir farkınız kalmıyor. İyi yapıyorsunuz. 😏
- +1 yıl
Ademin oğlu kızı konuştu (ayrımcıpaylaşımcıksızlıksızlık)
Yani ayrımcı olma ya da bana denk gelsen imkansız da samimiyeti keserim genel konuşma. - +1 yıl
👍 lazım olmasaydı yazmazdım 😂 deli kız 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılKişilikle bağlantılı bir durum cinsiyetle alakası olduğunu düşünmüyorum.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar daha ayrıntıya dikkat eder
20 Yorumla
+1 yılTabiiki yaradılışı itibariyle kadınlar..
Bu genel bir durumdur, o yüzden böyle sorulardan ziyade detayda ki gibi sorulması gerekiyor..
Bu sadece açlık oyunları (cinsellik) söz konusu olduğu için erkekler daha fazla kişiye yonelimde bulunuyor (hangisi düşerse), bu da güzellik vs farketmeksizin seks çağrısı yapan dişi (kadinius) familyasına karşı ilgiyi daha bir arttırıyor..(yani çoğunun egosu boşuna, şunu unutmayın hepsi finduk davası🤫haa bunu joker olarak kullanmak hakkımız derseniz; o joker gelir birgün sizi tersten jiker🎬🎭)
☠️Yani kısacası; kadının talibi çoktur istisnalar kaideyi bozmaz..☠️👻
Fazla seçici olmanın zararları da 30lara gelince anlaşılıyor... çünkü her elediginiz birkaç insan ile ömrümüzden bir yıl daha gidiyor, giden o ömür fiziksel olarak da en güzel en heyecanlı en ateşli yıllarımızı (20-30) bizden çalıyor...
Ha bu demek değil ki 30dan sonra Ateş sönüyor, sadece şu fark artıyor "kızlar 30dan sonra fiziksel olarak o çıtır vücudunu kaybediyor"...(erkekler de kaybediyor ama erkeğin olgun olanı makbul 🤫😜)
İyi gecelerrr ladysss and centilmensss 🕺🎩🌹☠️🧠🎭🎬
👻"bEn öCü dEğilim 😉"☠️🤫🎬🎭20 Yorumla
+1 yılAslında kadınlar seçici gibi görünürse de erkekler daha fazla seçici olur mesela kadının güzelliğine bakarlar fiziğine bakarlar oturup kalkmasına bakarlar, kadınlar Sadece genel olarak şunu ister kendisine dürüst olacak erkek düzgün sevecek erkek mutlu edecek erkek Ama tabi bu da biraz maddiyattan geçer.
20 Yorumla
+1 yılBurda biraz görüş fazla, bir kadın ya da kız gözü ile bakar isek çoğusu dış görünüş ve guzel olsun der fakat istediği beklediği olmaz kimisi de kalbi güzel olsun deger versin sahip çıksın der kazanir. sorumuzda ise kadın kısmı daha seçicidir lahmacunu yokkk
10 YorumlaBen kişiden kişiye değiştiğini düşünüyorum ve özellikle kişinin geçmişine deneyimlerine fazla fazla dayanan bir konu. Örnek vermek gerekirse, ben her bir kız beğendiğimde onu her neyi için beğendiysem o şey benim olmazsa olmaz listeme giriyo ve sonra bir kıza alıcı gözüyle bakınca o liste önce gözümün önünden geçiyo ve uygun olup olmadığına karar veriyorum. yani geçmişin bence baya fazla bir önemi var bu konuda.
10 Yorumla
+1 yılSeçicilik aslında cinsiyete göre değil karatktere göre değişmekte diye düşünüyorum. Kimi insanları zaafı oluyor bazı konularda. Kimisi alışılmışlıktan kaynaklı seçici davranabiliyor mesele uzun boylu kadımşarın kendinden ızun boylu erkek yercih etmesi gibi.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Benim düşüncem kadınlar daha seçici diyorum. Erkeklerin çoğu seçmeyi bırakın delik olsunda duvarda olsun düşüncesinde oluyorlar. Kadınlarda genelde ünlü ya da zenginlerden yana ne olursa olsun diyorlar. Ayrıca kadınlarda seçicilik birazda toplum baskısı yüzünden oluşuyor.
10 YorumlaErkeklerin genelinde nefes alsin yeter mantigi olduğu icin benim oyum kadınlardan yana.. secici derken kötü anlamda yorumlanmasin bu siz kadinlar secimlerinizi daha dikatli yapiyorsunuz araştirmadan bir iliskiye başlamiyorsunuz benim düsüncem bu 👍👍saygılar
10 Yorumla
+1 yılYapılan araştırmalara göre erkeklerin daha seçici olduğu kanıtlanmıştır, dış güzellik bakımından..
26 Yorumla- +1 yıl
Hangi araştırmalar onlar?
- +1 yıl
@RRRaskoInikov üniversite ya da bir güzellik merkezinin araştırmasıydı adını unuttum googleden bakabilirsiniz
- +1 yıl
Peki neden siz kadınlar daha çok reddediyorsunuz?
- +1 yıl
@RRRaskoInikov daha çok reddetme kimin kime ilk adımı attığı ile ilgilidir, Türkiyede genelde erkekler her kıza atlayıp onaylanan taraf olduğu için reddedilebiliyor
- +1 yıl
Madem bizler atlıyoruz o zaman sizler teklif edin olmaz mı?
- +1 yıl
@RRRaskoInikov sana da sürekli tanımadığın birileri yazıp cevap verdiğindede anında yalandan aşığım vs dese sende reddersin kardeşim. Önümüze her geleni kabul mı edelim. Hiç tanımadığım bir adam selam verdikten sonra fotoğrafım bile olmasa seviyorum masalları okuyor. Kızlardan ne bekliyorsunuz onu anlamıyorum ciddeb
+1 yılŞüphesiz kadın daha seçici.
Bu doğanın kanunu.
Doğada bile iki hayvan ciftlesecekken erkek olan herkese salça olur ama dışı olan seçer sebebide erkegin gücü gibi şeyler ile sağlıklı soy üremek.
Bunu tamamen de kısmı olarakta insana içgüdüsel olarak aktarabiliriz.10 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Kişilik ve karakter meselesi! İki tarafta genel olarak pek seçici değil! 😅10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar tabiki de
Gözlüklü olmayacaksın
Zayıf olmayacaksın
Kısa olmayacaksın
Efendi olmayacaksın
Kibar olmayacaksın
Beyaz tenli olmayacaksın
Kadına değer vermeyeceksin cinsel obje olarak göreceksin
Güvenmeyeceksin kıskançlık yapıp paranoyak olup kısıtlayacaksın
Uyulması gereken bir sürü kriter var sonuç olarak bir kızı etkilemek için10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılKadın erkekle değil karakterle alakalı bir durum bu.. ama genel olarak düşünürsek dışardan bakınca biz daha seçiciyiz gibi. dışardan gördüğüm kadarıyla kadın için erkeğin kariyeri iyi eli yüzü düzgünse oluyor bu iş bizde değişken çok daha fazla :D
10 Yorumla Manavdan sebze mi seçiyorsunuz anlamadım neyin seçiciligi djdj
Ben seçici davranmıyorum desemde bir şey değişmeyecek her şeye karar veren bir kalbim var. Aka da konuyor bka da belli olmaz o yüzden o işler sjsne10 Yorumla
+1 yılhm bence durumdan duruma göre değişir kadınlar sevgililik olayında daha seçici erkeklerse evlilik. yani iş ciddiye binince erkekler daha doğru kararlar alıyor dış etmenlerden pek etkilenmiyor mantıklı yani hatta bu yüzden çoğu erkek evlenirken biraz daha düşünür sorumluluğunu üstleneceği kadını seçerken daha iyi düşünür ama kadınlar daha duygusal davranıyor dolayısıyla durum böyle.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Kadınların daha çok seçici olduğunu düşünüyorum.
İlişkide mutlu olmayı herşeyin muhteşem olmasından geçtiğini zanneden kadınların çok şey kaçırdıkları düşüncesindeyim10 YorumlaBen de artık erkeklerin daha seçici olduğunu düşünüyorum. Çünkü hiçbir kadın için sorumluluk almak istemiyorlar iyi ve düzgün bir kadın için bile hiç emek harcamayan erkekler o kadar çoğaldı ki.
10 Yorumla
+1 yılKadınlar kale gibidir, erkeklerde işgalci... Sadece biri o kapıları açıp içeriye girebilir o kadının seçtiği erkektir. O yüzden kadın seçicidir, ilişkiyi başlatan da onaylayan da o'dur.
10 Yorumlakadınlar daha seçicidir erkeklere boyalı korkuluk ver yeter :)
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 778 cevap paylaştı. kadınlar mı erkekler mi bilemem ama ben çok seçiciyim boy kilo güzellik tarzı konuşması eğitimi davranışı hrpsi etkili olur
20 Yorumla
+1 yılBen kadınların daha seçici olduğunu düşünüyorum, bunun sebebi daha ayrıntıları görüp takılmamız. Eksilerinden biri kendini bulunmaz hint kumaşı gibi göstermek 🤭
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar duygusal baktığı için daha seçicidir erkek kadın olsun nefes alsın yeter der maksat ihtiyacını görmek
20 Yorumla Kişiden kişiye değişse de kadınların detaycı oldukları göz önünde bulundurulduğunda, doğal olarak kadınların daha seçici olduğu düşünülebilir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 481 cevap paylaştı.
+1 yılKadın daha seçici genel ama erkeğin seçicisi hayatta beğenmez erkeklerin ayarı yok sadece bu konuda :))
10 Yorumla
+1 yılKadınlar daha seçici. Çünkü onlarınki sadece yatacak birini bulmak değildir. erkeklerden abazalar seçici değil
10 YorumlaTürkiyede kadinlar diyorum. Çönkü erkeklerde nazlanma trip olayi yok bunlar bile bir kaç level atlamaniza sebeb oluyor
10 Yorumlakadınlar daha seçicidir özellikle sitedeki bazı erkeklere bakıyorumda ağaç gülümsese onlara bile yürüme kapasiteleri var gibi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Elbette sunum yapan taraf kadin olduğuna göre kadın seçicidir.. Hayvanlarda ile dişi hayvan en kuvvetli erkeğe sunum yapar.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 698 cevap paylaştı. Kadin cok secici herseyden anlamsiz nem kapiyo tercih kotasi genis oldugu icin cabuk kafasi karisiyor
10 YorumlaKadınlar tabiki hiç düşünmeden düşünmeye bile gerek yok yani.
20 Yorumla
+1 yılErkekler elbette kendileri vasattir her konuda ama adriana limayi severler rüyalarında
20 YorumlaKadınlar daha fazla seçicidir erkeğe nazaran. Seçici olmak iyidir lakin dozunu ayarlamak kaydıyla. Ayarlanmadığı taktirde koca bir yanlızlığa düşülebilir. Önemli bir konu aslında.
10 Yorumla
+1 yılBen önceden kadınlar sanırdım ama aslında bir çok kadın güzellikten daha başka şeylere önem verdiğini bu yaşa kadar tecrübe ettim erkek daha seçici derim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. genellikle kadınlar yapar diye biliniyor ama tüm olay erkekte.
21 Yorumla
+1 yılKadınlar daha seçici erkeklere olsun da çamurdan olsun
10 Yorumla
+1 yılKadınlar seçici değil parası olsun yetiyor kadınların gözüne perde inmiştir paradan başka birşey görmüyorlar bı kadını tut villan varsa araban varsa götür evine sana sırılsıklam aşık olacaktır kadınlar duygularıyla değil mantığıyla adam bakıyorlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar daha seçici.
Erkeklere nefes alsın yeter gibisindeler tabi bazıları.10 Yorumla
+1 yılErkekler. Kendileri ne kadar kötü olurlarsa olsunlar mükemmel kadın arayışındalar.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 702 cevap paylaştı. İki cinsi bir kenara bırakın, ne istediğini bilen İNSAN doğru olanı yapıyordur
10 YorumlaKadınlar seçen taraf genelde. Dişi cazibesi diye bir gerçek var
10 Yorumlaherkes çok seçici...
erkekler de seçici...
her önümüze gelene aşık olmuyoruz...10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. her iki cinsiyetde duruma göre daha seçisi olabilir
10 Yorumla
+1 yılKadınlar daha seçici, seçtikleri odunlardan belli oluyor olması lazım.
10 Yorumla
+1 yılBence secicilik cinsiyete gore degil. Yas ilerlemeye başladıkça secicilik artıyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Malesef kadınlar efendim.. Çirkinde olsa güzel de olsa.. Çok ayrım yapıyorlar.. Değer vereni değilde kullananı seçiyorlar
10 Yorumla
+1 yılKızlar tabiki erkeklerin oyle bir lüksü yok istemeye bile erkekler gider
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 683 cevap paylaştı.
+1 yılKadınların daha seçici olduğunu düşünüyorum erkekler bu konuda biraz vizyonsuz sanki güzel olsun yetiyor.
10 Yorumla
+1 yılÖnemli olan seçmek değil doğru seçtiğinden emin olmak ve onunla bir ömür mutlu olmak yoksa seçersin beğenmez ayrılırsın mesele o değil yani
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Yaşı 25 ve üzeri olan iki cinste de seçicilik başlar.
10 Yorumla
+1 yılKadınlar daha seçici pazardan meyve seçer gibi erkek seçiyorlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılseçicilik kadın erkek le alakalı değil, zekayla vizyonla alakalı bence
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Bazı erkeklere göre nefes alsın yeter olduğundan bu yüzden kadınlar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar pek seçici depil p.. Olsun diyorlar okdar tabi sorsan dürüst güvenilir sadık ister ler
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence erkekler daha secici. Cogunlukla tam tersi dusunuluyor ama erkekler bu kadar secici olmasa kadinlar dis gorunuslerine bu kadar takik olmazlardi!
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadın seçici çünkü bayan ve erkek çünkü bay evet sonuç olarak güzellik çok hojdur and heluğğ thanx for watching huuuuu
10 Yorumla
+1 yılKadınlar daha seçicidir daha takıntılılar dikkatliler ve gelecek odaklılar
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kadınlar kadın boşuna mı? Alışveriş merkezinde bu kadar zaman geçiriyor?
10 Yorumla
+1 yılbence kadınlar daha seçici... nefes aldın diye hemcinslerimi tanıyorum :D
10 Yorumla- Devamını Gör (158)
Devamını Gör(203)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri