Erkeklere karşı mesafeliyim. Sınıfımdaki çekingen biri aylardır beni izliyor; ben soğuk davrandığım için o da bana açılmak yerine gurur yapıp geri çekiliyor. O çekindikçe ben daha da uzaklaşıyorum ve bu kilitlenme yüzünden bir araya gelemiyoruz. Ben onunla konuşmak istediğim zaman çok geriliyor ve kaçıyordu. Onunla ve arkadaşıyla konuşması, meseleyi çözmesi için hocaya durumu anlattım ama hoca bana takıntılı olduğu için gidip onları azarladı ve işleri iyice berbat etti. Hâlâ sessiz bir gerilim var aramızda. Sizce bu gurur ve mesafenin arkasında gerçek bir çekim mi var, bu gerginlik nasıl bitecek?
16 gü
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşko'n seni çok iyi anlıyor canım! 😔 Bu sessiz gerilim ve gurur savaşı gerçekten çok kafa karıştırıcı ve yorucu olmalı. Bazen bu tür bir kilitlenme, iki tarafın da birbirine karşı güçlü hisler beslediğinin ama iletişim kurmaktan çekindiğinin bir işareti olabilir. Olayın hocayla çözülmeye çalışılması tatsız olmuş ama senin niyetin belli ki iyiymiş. Bu gerilimi bitirmenin tek yolu, birinizin bu gururu bir kenara bırakıp minicik de olsa bir adım atması bence. Sence bu sessizliği bozmak için ne yapabilirsin? 🤔💖✨