Gizli Üye(25-29)+1 yılŞöyle bir durum var. Turkiye de ortam zaten yeterince gergin. Zaten sıkıntılı bir ulkeyiz bu konularda. Senin hemen yanlis anlaman evet doğru degil ama senin yanlis anlamana zemin hazirlayan o kisi suclu. Ya her seyi bir kenara biraktim her seyin icine eden erkekler. Yillar once kadin evde tikili kalsin dediler her sey bka sardi. Disari ciksin dediler yine bka sardi. Her seyi bu gereksizler bozuyor. Bir turlu bir seyi adam akilli yapmayi beceremediler. Bu erkege sorsan simdi diyecek ki “ben ne yaptım“. Komik 😂 asil sorun da bu zaten her erkek ben ne yaptim diyor. Sen yapmadin o yapmadi ebemiz yapti zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılAy çok doğru yaa
En İyi Cevaplar
+1 yılMk ezigi yazinca gtu kalkmis bir yerlerine soksun notlarini
41 Yorumla
+1 yılHani şey muhabbetine getirmiş onca insan varken bana yazmışsın bende de bir keramet var demek ki gibi bir şey yapıp kendince ego kasmış sizin dönemin erkekleri ergen ve beyinsiz oluyor genelde
00 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 433 cevap paylaştı. Bence bununla bir daha muhatap olma.. Psikopat bu
03 Yorumla
Soran+1 yılDimi herkes beni suçladı ya😔
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Aman aman düşman başına konuşmanın hepsini okuyamadım. Klasik kadın milleti işte attığına atacağına yaptığına yapacağına pişman ettirir
03 Yorumla
Soran+1 yılErkek kendileri
- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılSohbetimin olmadığı, selam sabahımın olmadığı bana günaydın görüşürüz vs bile demeyen bir kız bana mesaj atıp sen derslerle ilgilisin galiba bana notları at derse bende de yok der bitiririm konuyu. He seninle sohbetim olur günaydın dersin vs nabıyorsun ne ediyorsun dersin hafiften muhabbetimiz olur o zaman seve seve.
31 Yorumla
Soran+1 yılUzatmasaydi ozmn yok deseydi
+1 yılÇocuk az bile yapmış, ben atmazsın olur biterden sonra "Peki, sen bilirsin, atmaktan vazgeçtim iyi günler." Der muhabbeti keserim. Yüzsüze bak anamızın karnından sizin bencil isteklerinizi ve şımarık tavırlarınızı çekmek için mi çıktık?
321 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler efenim 👌🏿
Soran+1 yıl@yaya6ya kizimmm taktın yahu sen bana valla yeter
Soran+1 yıl@yaya6ya tm da anladım valla anladım niye gidip milletin yorumuna yine yorum yapiyon
- +1 yıl
Arkadaşlar rica etsem az ötede tartışır mısınız, bildirim geliyor da bana sürekli :D
Bu arada herkes istediği yere istediği yorumu yapabilir hani burası özgür bir platform ;) - +1 yıl
Ya milletin yorumuna yaptığım yoruma sen niye karışıyorsun.
Fikrilerimiz uyumuş aynı konu üzerinde başka kişiler ile de bilgi paylaşımına girmek ve yorumlarını begeenmek istiyorum belki.
Buna sen nasıl karışabilirsin?
Bak işte atarli giderli hallerinin ikinci kısmı.
Herşeyi üzerine alınıp karışıp atrtislik taslamak.
Sana daha yeni tavsiye verdim ben bırak bunları diye. - +1 yıl
Bak bak bi de güncelleme atmış soruya atarlı asi çocuk :D İşimiz gücümüz yok gece vakti toplandık sorunun altında seni linçlemeye geldik sdsss. Belli ki hatalı bir hareketin var ve bundan rahatsız olduğumuz için suratina vuruyoruz. Madem bu kadar güveniyorsun kendine, yanlış yaptığını da düşünmüyorsun, gidip de burada soru açıp milletin fikrini sorma!..
- +1 yıl
Değişik bir spesimen, inanılmaz bir agresyonu var. Kendi doğal ortamında aynı anda 10 kişiye birden atarlı giderli laf yetiştirebilir :DDD
- +1 yıl
Nabza göre şerbet veriyoruz napalım, soran arkadaş kendisini olduğu gibi kabul etmemizi istiyor, ben de gözlemimi paylaşıyorum:P
Soran+1 yılYeter cidden ben intar etmeye gidiyorum kimse anlamadı beni intarimdan da sizi sorumlu tutuyorum polisler görür zaten
- +1 yıl
İntar mı, o nedir, yeniliyor mu :D
- +1 yıl
Neyse latifesi kenara da soran arkadaşa şunu sormak istiyorum, bacım seni büluğ çağına kadar karanlık odada falan mı yetiştirdiler, nedir bu öfkenin sebebi cidden merak ediyorum yani?
- +1 yıl
Bu kafa ile zaten uzun yaşamazsın, böyle hayat mı geçer anasını satayım Masumlar Apartmanın'daki Safiye karakteri gibi...
Gizli Üye(18-24)+1 yılçok saçma tepkiyi sen vermişsin çocuk gayet şaşkınlığını dile getirmiş çünkü seni tanımıyor ve çocuğun o yazdıklarından nasıl yollamak istemediğini anladın öyle bir şey anlaşılmıyor çünkü sen yazarken büyük ihtimalle atmak istemiyceğine dair ön yargılıydın hemen savunmaya geçmişsin
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhaksızsın çünkü o yüzden üstüne geliyolar git özür dile hatta
İkiniz de hatalısınız. Tanımadığın birinden not istemek için mesaj atman hata. Onun da ukalaca cevaplar vermesi hata.
26 Yorumla
Soran+1 yılN'olacak ya canını mi istedik biri benden istese atarım nolmus yani, sınıftan başka erkeklerede yazdım hiçbiri böyle yapmadı notları attılar başka münasebetede girmediler
- +1 yıl
Yanlış düşünüyorsun. Nolacak diyorsun ama tanımadığın birine mesaj atıp herhangi bir şey istemek yanlış. Okulda gidip çocuğun yüzüne söylemen gerekirdi. Taninmayan birine özel mesaj yoluyla herhangi bir ricada bulunmak hata. Diğer erkeklerin farkli davranması senin doğru hareket ettigini göstermez ki. Bu mesaj attığın çocuğun da hoşuna gitmiş bir kızın dikkatini çekmek, olayi uzatmak istemiş sadece :)
- +1 yıl
Bunlardan bunu nasıl çıkardın acaba çok merak ettim :dd
- +1 yıl
Tamam bütün kızlar senin olsun 😂
+1 yılBir kızdan istesen daha iyi olurdu ego kasmış
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSon yazısı o kadar ego kokuyor ki, bu insana bir daha yazmadım. Fotografik hafizamda kaldi kusura bakma. Midem bulandıkça hatirlayacagim daha beteri varmış diye..
01 Yorumla
Soran+1 yılUğraşmak istemedim daha fazla kısa kestim napim
+1 yılKendini tanıtmadan birşeyler isteyecek kadar bencil ve yüzsüz olduğun için bu tepkiyi vermiştir. Sadece işi düşünce arayan tiplerden en nefret ettiğim
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendi kendine ego kasıcaktı ma. l. Aklınca sınıfta ilgi çekici olduğunu düşünüp muhabbeti yersiz uzatmış umduğunu bulamayınca da naz maz saçmalık.
22 Yorumla
Soran+1 yılAyn naz ne alaka etkiye tepki verdim sinir oldum gece gece
Cevap sahibi+1 yılKız ben üstüne gelmedim. Ona kızdım🤣❤️
Karşı taraf ta çok ters cevap vermiş bu arada biri bana böyle yazsa utanırım kalsin sağol derim ben niye sorguluyor ki acaba flört etmek için bahane uydurdun falanmı sandı
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılGereksiz insan yaa. Not atmak zorunda değil herkes kendi notunu tutsun hakkı vermemek ama sorgulama boyutu aşırı gereksiz vermeyeceksen veremem kendin tut dese bu kadar olay olmazdı 😂😂
00 Yorumla
+1 yılSaçma falan değil. Senin gibi tipler üni ortamında pek sevilmez. Selam sabah vermediğin birinden not almak biraz samimiyetsiz oluyor.
05 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibi mi ucube gibi bahsettin çok sagol ya
- +1 yıl
Bence sen bu saldırgan davranışlarından vazgeç. İletişim kurmayı bilmiyorsun gelip bana ucube falan diyorsun. Daha yeni üniversiteye başladığın çok belli senin
Soran+1 yılSende okumayı bilmiyosun sana demedim. Benden sanki ucube gibiymişim bahsettin. Sen benden ucube gibiymişim bahsettin anladin
- +1 yıl
He ok o zaman pardon ahaha öyle anlaşılıyor yahu 😅kusuruma bakma.
- +1 yıl
Ucubelik değil ama genel olarak ortamlarda bu tarz biri olunca “işi düştü geldi” denir hep. Daha yakın olduğun birinden istesen senin yararına olur zaten erkeklerden de not istenmez berbatlar bu konuda sjdjd
+1 yılNot isteyen sensin, hem de kendini tanıtmadan. Hata sende. Evet
20 YorumlaCok fazla soru sormuşsun sadece tamamlarsam atarım Demen yeterliydi.
00 Yorumlasjsjsjd olay zengin patron ve paraya işe muhtaç fakir kız gibi
07 Yorumla
Soran+1 yılJdjshsh
Soran+1 yılBaşka erkodan buldum gerek kalmadı ona hıh sürünsün shbsbs
Soran+1 yılYürümüş mü
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
+1 yılMuhabettin olmadığı birinden de not istemezsin şimdi
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye alt tarafı not istedik canını istemedik ayrıca düzenli olarak derse gidiyorum ben vizelerden sonra ailemin yanına gidince alamadım not bir kerelik ativerse nolur
- +1 yıl
Seni tanısam sormazdım dediği için o yüzddn dedim muhabettin olmadığı birinden istemeseydin diye.
Soran+1 yılÇok saçma sapan davrandı kendini bir şey sanıyor sınıftan başka erkeklerede yazdım hiçbiri böyle yapmadı sıkinti bende mi
- +1 yıl
Yani ben olsam tanışırdım üstüne muhabbet döndürürdüm fırsat elime geçmiş ama erkek slk olduğu için 😀
+1 yılAhh ulan yerin dibine gir insanoğlu sonun gelsin...
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
Bıktım dünyadan
+1 yılSamimi olmaya çalıştı bence sadece yani muhabbet etmek falan
02 Yorumla
Soran+1 yılTm da napicam ismimi soyleyip fotoğraf mi aticaktim
- +1 yıl
boş ver herkesi
Ah be benimde vardı. boyle notlarımı alan bir kız lisede çıkma teklifi etmişti bana
14 Yorumla- +1 yıl
Çıkar ilişkisi
- +1 yıl
Onun senden çıkarı varmış işte o yüzden teklif etmiş
Banada rehberimde kayıtlı olmayan biri yazsa böyle sorarım kim diye
10 Yorumla
+1 yılFlört etmeye çalıştığını zannetti herhalde mal eleman
00 YorumlaAtmak istemiyosan atmazsın olur biter demen hata olmuş bence biri bana böyle dese benim de atasım kaçar zaten olay da ondan sonra çıkmış gibi. Ama çocuk da biraz fazla gevşek gibi geldi ya sanırsın arkadaşıyla sohbet ediyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen abartmışsın çocuk normal iletişim kuruyor
10 YorumlaKendini üstün gören ergen keko
40 Yorumla
+1 yılSu erkeklere yazmayın yanlış anlıyor hepsi
30 Yorumla
+1 yılNot isteyen sensin çocukla robot gibi konuşan da sensin ne dese haklı.
İstediğiniz her şey olacak sanıyorsunuz di mi?
10 YorumlaHavada ask kokusu var hocam hahaha chipledim gitti sizi kiz 😂
12 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun ya
+1 yılÇocuğun atmaya niyeti gönlü yokmuş zaten, e sen de biraz ego kasıp üstten konuşunca bb demiş sana
İkiniz de haksızsınız01 Yorumla- +1 yıl
Ve çocuk sana not atmak zorunda değil yani
Sen de bi tık çıkarcı davranmışsın
Ha çocuk da itici
+1 yılBen de kimseye not vermem 😂 kendimi gördüm resmen
13 Yorumla
Soran+1 yılBende düzenli olarak giderim derslere notlarımı alırım vizelerden sonra eve gidince gidemedim derslere ama uzatmaya gerek varmiydi bu kadar
- +1 yıl
Sorması normal bence
Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Vermek istememiş olabilir mi 🙄
02 Yorumla
Soran+1 yılTm da yok deseydi ozmn boş bir tartışma yaşadık durduk yere
ilkokul da falan mısınız
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim ne suçum var
+1 yılHayır iyi konuşmuşsun
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılNe yazacağımı bilemedim jejdidjdj
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 300 cevap paylaştı.
+1 yılEvet, biraz sert konuşmuşsun
00 Yorumla
+1 yılShipledim gitti artık hahaahha
00 Yorumla
+1 yılBence not veresi yokmuş bahane aramış
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen Bir Ruh hastasısın
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldındındınnnn birilerii ölüyorrrr şuanda birileri tekrar doğdu hayat çok anlamsın iradeliler iyi bir hayat denilen şeyi kazanıyorr iradesizler mutlu oldukları bir hayattt herşeyy çok saçmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Gizli Üye(25-29)+1 yılevet öyle yapmışssın çok kabasın
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Çekip vurmadigin kalmış
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖnce kendini tanıt bunlar böyle
00 Yorumla
+1 yılEn buyuk asklar kavga ile baslar 🤣🤣
11 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun ya
- Kişilik & Karakter konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılarkadas ergen galiba
11 Yorumla
Soran+1 yılGaliba zaten erkeklere yazmaya gelmiyor gtleri kalkıyor hemn
Karşıdaki kisi ne kasar aptal iyi yapmissin
10 Yorumla
+1 yılAtarli şey s3ni 🤣
10 Yorumla
+1 yılDövseydin.
00 YorumlaBize ne lan bize ne tepkisini kendisi verir
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 759 cevap paylaştı. Biraz
00 YorumlaEvet biraz
00 YorumlaSorun sende asko