Tahtaya çık dedi bende bilmiyorum dedim çık dedi çıkmicam bilmiyorum dedim sen gel dedi ve emretti bende kendi iradem çıkmıyorum dedim. Çıkıcaksın gel dedi gelmiyoeum ne yazıcaksan sıfırmı ne vericeksen ver çıkmıyorum dedim hoca sakın benim dersime katılma birdaha dedi tamam saol dedim ama çok sinirliyim herkes bana baktı. Siz olsanız o kız hakkında ne düşünürsünüz :(?
Cevabın nedir?
+1 yılBöyle bir tablo da,
Tablonun öncüğün de yer alan karakterin niyeti iyi-kötü farketme den,
Tablonun neresin de ve nasıl bir yer aldığı dikkat çeker.
Tutumun da ki davranış kötü ve çirkin biçim de sırıtır iken,
Niyetini gölgelemiş olmaktadır.
Seviye-Saygıyoksunluğu mevcut olduğu sürece de bu tablolar eksilmiyeçektir.
Kendini sağlıklı biçim de ifade edemeyişin den ötürü çirkinliğe başvurman,
İlişkilerin de her daim sorun yarataçakdır.
Hatalar yanlışa, yanlışlar kötülüğe kapı aralıyaçaktır.
Aralanan o kapı dan suç-suçluluk sırıtarak yapışaçak eteğine.
#GibiGibi00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılO kız bende olumsuz bir izlenim bırakır.
Hem dik başlı, sorumluluk sahibi de değil, durduk yere sorun çıkaracak potansiyele sahip.
cut.22 Yorumla
Soran+1 yılOf damarıma basıldı ama
- +1 yıl
Çok doğru
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen ogretmenim. Gercekten yaptigin hos bir davranis degilmis. Bilmek zorunda degilsin ki biz ogretmenler size ogretmek icin variz okulda. O tahtaya ciksaydin bu kadar olay buyumezdi. Emin ol gidip ogretmeninden ozur dilersen problem ortadan kalkar. Senin de icin rahat etmemis ki burada konusyorsun. Ozur dilersen sen de huzurlu olursun :)
21 Yorumla
Soran+1 yılSoru değil kaç yaşında insanım çarpım tablosunu say dedi saymak isteme ilk okula giderdim
+1 yılBir öğretmen (adayı) olarak böyle ogrencilere sinir oluyorum. Amacimiz sizlere bir seyler verebilmek. Saygisizligin lüzumu yok. Carpim tablosunu sorma nedeni vardir. Sinifta bilmeyenlere gonderme yapmaktir amaci. Ne yapacaksin sifir mi vereceksin cumlesinden sonra o ogrenci gozumde biter hicbir sekilde kanaat kullanmam.
02 Yorumla
Soran+1 yılSıfır verceksen ver çıkmıyorum dedim
- +1 yıl
Senli konuşman yanlış bir kere. Hatanın % 95'i sen de. Güzel bir şekilde neden çıkmak istemediğini izah etseydin en başta böyle olmazdı
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
33Cevap
+1 yılSınıfta kendi iraden işlemez orada otorite hocasır. bir halt yaptın sandım kendince irade ama düpedüz saygısızlık. Öğretmene saygın yoksa yaşına hürmet wt bari. Sana bilmediğini söylediğin halde kalk demiş demek ki uygulamalı olarak öğretecekti. keyfinden çağırmıyor herhalde. Aklın nerde senin?
00 Yorumla
+1 yılBilmesen dahi cikmaliydin bence bilmemek degil ogrenmemek ayip sana ogretecekti öğretmenin sen yazicaktin hem yapmis ogrenmis hem yazmis olcaktin akilda kalici olcakti. Dik basliligin kaybettirir , bidaha dersime katilma dedi fakat derse elbette ki alir sadece ozur dile biraz gergindim de ozur dile büyüğün hem senin hem ogretmenin kotu bisey istememis
02 Yorumla
Soran+1 yılÇarpım tablosunu ilk okulda anlatıyorduk bu yaşta değil
- +1 yıl
Peki
bana biraz itici gelir ve saygısız olarak düşünürüm , kendini bir şey sanan biri belkide , ama benimde başıma gelmişti muhakkak herkesin gelir yani fazla takılma arkadaşların seni bilir zaten sadece o ortama yeni dahil olduysan başta söylediğim gibi düşünürler ama
01 Yorumla
Soran+1 yılOf y:(
+1 yılsenin yanındayken sana helal olsun uff senin yaptığını yapmaya kimse cesaret edemezdi iyi yaptın derim. Sen gidince arkandan yanımdakilere ya bu kızın yaptığı da aptal cesareti yani:sen yine hocayla inatlaşıyorsun ki.. Bize hava yapacağım diye kendini rezil etti diye arkandan söylemediğimi bırakmazdım.(kız olsaydım) kızların en iyi yaptığı şeydir bu :)
02 Yorumla
Soran+1 yılHahah kızlarla pek konuşmuyorum yani yalakalık yapamazlar :)
- +1 yıl
üniversitede mi oldu bu olay?
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam bir kezban. ergenlige yeni girmis velet davranisi. asi olunca kendini bisey sanar ve selam desen atar yapar. aynisi banada oldu dun. Hocam bilmiyorum dedim gel dedi gittim tahtaya bana soru ustunde anlatti ve anladim. Hoca sana kicini ac demediya. Kesinlikle oyle bir kizin yanina gitmezdim kotu yapmissin kizim. saygisiz terbiyesizin tekisin belli. buyuklere saygin yok hocayadami saygin yok lan? Annen baban cok iyi egitim vermis belli. sen otobuse yasli biri binince uyuma numarasi yapan tiplerdensin belli. Saygisiz serefsiz. Allah akil versin...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgicik olurum o kiza sonucta ben hocayim ben onlara biseyler ögretmeye calisiyorum soruyu yanlis cevaplarsa kizicak degilim ya onemli olan yanlislarini duzeltmesi sonucta yanlislardan ogreniyosun herseyi cok yanlis yapmissin hocana karsi unutma hersey hocanin elinde sinifi gecmen
24 Yorumla
Soran+1 yılÖğenci olsan ne düşünürsün o kız için
Cevap sahibi+1 yıleksiyi senmi verdin kiz :D kötu biseymi dedim sanki ben ogrenci olsam ne dusunurum cokmu onemli bu senin icin bence hic onemli bisey degil bu senin geleceginde hic bir ise yaramiyacak ogrenci olsam ne dusunurum soyliyim terbiyesiz bulurum seninle gurur duycak halim yok ya ogretmene karsi geldin diye havali gibi hissedenleri hic anlamiyorum zaten :D neyse canim uslu bir ogrenci ol
Soran+1 yılEksiyi ben vermedim
Cevap sahibi+1 yıltamam canim :D
+1 yılHatalı olan sensin
Üstelik edepsizlikte had safhada kusura bakma doğruyu söylüyorum
En başta tersleyerek cevap veriyorsun
Ah bizim dönemlerde olacaktınız o zaman görürdük sizi43 Yorumla
Soran+1 yılÇıkmak istemedim be edepsizlik yaptım ki
- +1 yıl
Kız edepsizlik yaptığını kabul ediyor. Bu da bir gelişme. :D
Soran+1 yılKendi iradem istemedim çıkmadım oda irade kullanaın 0 versib haksız
- Aile & Toplum konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılBendede oldu bir tanem iki defa matematikçi soru sorup not falan verecekti çağırdı çıkmadım atar yaptı bende 0 vereceksen rezil etmeden ver dedim sivilce hapları kullanıyordum :) onlar senin psikokojini bozuyor bırak dedi :) bişe olmaz. Bakış açıları değişmez :)
04 Yorumla
Soran+1 yılAh bu hocalardan çektiklerimiz
- +1 yıl
:) resimciyle tartıştım ama baya çok mal bir kadındı zaten :) tartıştıktan sonra 2-3 dk birbirimizin gözüne dik dik baktık hatta bütün sınıf susup bizi izledi :) 1 verdi şerefsiz yağlı boya tabloma :) üstelik güzeldi de :) sırf onun yüzünden teşekkür alamadım
Soran+1 yılAhaha bakışma kısmınıntuttum
- +1 yıl
:) ben mal korktu bide spekülatif konuşma falan dedi mal halbuki normal konuşuyorum o saçma sapan yerlere çekiyordu sustum konuşsana dedi bende daha fazla konuşursam dedim sustum (ağlamak üzereydi çünkü ) konuşursan anlamış eee ne yaparsın dövermisin onuda yap diyor :) mesleğine saygım olmasa yapardım gerçi :)
+1 yılKardeş sen kendine göre haklısın tabi ama öğretmenin o seni ne yapsa ne dese yeridir anne baba gibi düşün bilgiyi aşılayan o insan... ve büyüğün çıkman gerekirdi ısrar ettiyse bilmiyorsan iyi dinle diyecek en fazla ne diyebilir ya da ne yaptırabilir ki. Direk dans yap diyecek hali yok :)
01 Yorumla
Soran+1 yılÇarpım rablosunu baştan sonra say dedi kaç yaşındayım öyle saçma biley yapmak istemedim 0 versin sussun
- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaslarinin dediğini anlamissindir ilk izlenim kotu. neyapman gerektigi konusunda oneri verecegim.. hocanin yamina git. tatli dil ile durumu soyle diklenmen yanlis ama sence degilse demeyebilirsin. bir büyügun olarak ozur diler içten ve samimi olursan duzelir.. umarim..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe olursa olsun çıkmalıydın sen bile haklı olsan istediklerini yapacaksın ki sana düşman kesilmesinler. üniversite öğrencisiysen zaten o dersten geçmeyi unut artık :( bazı tipler taktımı takar. soruna gelince tabiki bilmiyorum hocam deme hakkın var ama hoca bilmiyosan da çık diyosa o tahtaya çıkılıcak yanlış yapmışşın
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyani bazı hocalar ılımlıdır bazıları değil nabza göre şerbet vermek lazım. Hocan pek ılımlı deilmiş dediği yapılmayınca sinirlenmiş :( Ben de öğretmen olcam ben de sinirlenirdim galiba buna
+1 yılYanlış yapmışsınız. Siz oraya zaten öğrenmeye gidiyorsunuz, tahta kalkınca da hoca yardım ederdi mutlaka. Böyle diklenmeniz hiç hoş değil. Öğretmeninizden mutlaka özür dilemelisiniz.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖzür dilemeyi sevmiyoeum
- +1 yıl
Biraz gurur yapıyorsunuzdur. Ama o sizin büyüğünüz, bence özür dileyin.
Gizli Üye(30-35)+1 yılTakdir ederdim seni hepimiz özgürüz sonucta bu konuda istemedigin sürece hic bisey yapmak zorunda degilsin ben olsam bende yapardim hatta buna benzer bisey de yaptimm
Hoca bana sordu bende bilmiyorum cevabini dedim busefer döndü dediki düsünmeden cevap verdin bende düsündüm ve bilmiyorum dedim sonra yine sordu bilmiyorum niye anlamak istemiyorsunuz konu hakkinda hic bir fikrim yok dedim üstellemedi oda bisey demedi03 Yorumla
Soran+1 yılDeliler valla
Cevap sahibi+1 yılBosver, ögretmenler diye hic kimseye böyle davranma hakklari yok, ben artik gülüp geciyorum öyle ögretmenlere
Soran+1 yılAynen
+1 yılHocayla tartışmdm ben sınıfta ders dinliyordum baktım konuşmadan bana nie knşyrsn diyor sesimi çkarmdm sonra yine güldük ama sesli değil dedi sizi sıniftan attıracam işte sürekli laf soktu yine sustum en son dayanamdmdışarı çıktım yoksa patlayabilirdim sizce haklı mıyım
00 Yorumla
+1 yılG*tü kalkık kezban diye düşünürdüm. Ben de hocayla beraber kıl olurdum kıza. Atarlı asi kız gibi gözükmeye çalışmışsın ama olmamış.
13 Yorumla
Soran+1 yılHayır tahtada çarpım tablosunu baştan sona saymak istemedim kaç yaşında insabım olgun olun artık çocuk değilsiniz diyorşar be bekliyorşar ayrıca bana saygı duymalı versin 0 sussun
Soran+1 yılMobilim izlemiyrum
İşte asker ocağı senin modelindeki insanların mum oldugu yerler. Aynı şeyi bir komutanın yaptıgını düşün , böylr bir tepki vermenin sonuçlarını tahmin bile edemezsin.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 449 cevap paylaştı.
+1 yılterbiyesiz o zaman gitme okula özel ders al sana birşey öğretenin dediğini yapmayacaksan...
04 Yorumla
Soran+1 yılTahtaya çıkartmakla öğretmen olunmaz
- +1 yıl
oraya çıkaracaksa vardır bildiği o zaman sen yap öğretmenliği çok biliyorsun madem senin gibi yapanları ömür boyu okuldan men etmeleri lazım azıcık saygınız olsun.
Soran+1 yılBen mi saygısızım. Lütfen
- +1 yıl
soruyor musun bir de :D:D:D bırak ya seninle tartışmayacağım dilerim ileride öğretmen olurda aynısını yaşarsın
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=CZkhy6LOjVwbak aklıma bu geldi doğrudan
15 Yorumla
Soran+1 yılİzlemedim
- +1 yıl
izle izle
- +1 yıl
Nomızsız hııaghh püüühhh! (Ekrana tükürmek)
- +1 yıl
Buuu neee yaa!! Edepsiz. sananeden baska kelime bilmiyor. galiba
- +1 yıl
Bence 1999'dan sonra liseler yasaklanacaktı. 2000'liler gelince böyle oldu. Eee, adamlar milenyum çocuğ.
bunlardan bikaç tanesini asacaksın taksimde bak bakalım birdaha yapabiliyorlar mı bacaksızlar
21 Yorumla
Soran+1 yılHahahha
+1 yıltahtaya çık serken soru falan soracaksa sen biraz abartmışsın bence
06 Yorumla
Soran+1 yılKaç yaşındayız çarpım tablosunu birden 10 kadar saydırıcaktı istemedim yapmak
- +1 yıl
o zaman sen haklısın
Soran+1 yılDimi saol gerçekten
- +1 yıl
yalnız hocaya çok da zıt gitme, gerçi o da çok sinirlenmiş napacaksın o derste şimdi, sınavlar sözlüler falan çok sıkıntılı
Soran+1 yılBilmiyorum umrumda değil aınıfta öyle bir olay olsa sen ne düşünürdün öğrenci olarak?
- +1 yıl
boş ver unutulur bir iki haftaya, kötü bir şey düşünmezler hatta destekleyen olur çarpım tablosu söz konusu ise :)
bu ögretmenlerde manyak ya kiz istemiyorum diyo yani öldun mu cikmadi diye ay ben kendi hocalarimi anlatsam oo onlar da ayri manyak
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYaptığın edepsizlik, dik başlılık sadece hocanın gözünde değil arkadaşlarının gözünde bile kötü izlenim yaratır.
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki :(
- +1 yıl
yaptığın terbiyesizlikte ondan alttan alıcaktın
+1 yılNe olursa olsun hanimefendi gibi çıkıp cabalayabilirdin şahsen böyle davranan kızları itici buluyorum saygı duymak zorundasın i
02 Yorumla
Soran+1 yılKaç yaşında insabım tahrada çarpım tablosu saymak istesem ilk okula giderdim
- +1 yıl
Bukadar diklenmemeliydin. Yakışmıyor bir bayana.
+1 yılLise kaç? Direk disipline gitmediğine şükret güzelim. Bundan sonra dersine alırsa yat kalk haline şükret.
06 Yorumla
Soran+1 yılKendi iradem kalkmazsan kalkmam beni bişeye zorlayamaz bunun için disiplene göndericeksede umrumda değil sen öğrenci olsan o kız hakkında be düşünürdün
- +1 yıl
Lise hayatım boyunca okulda hocalara en çok çektiren öğrenciydim. Zorladıkları zamanda tahtaya çıkar hiç ağız dalaşına girmezdim ben konuştukça oda konuşcak olay büyüycek. Olayı büyütmenin anlamı yok. Haa ben öğretmen olsam ve o kız bana bağırsa tenefüste kenara çeker konulurum baktım anlamıyor anne babasını çağırırım oda mı olmadı disiplin. Lisede hocalarımın benden çektiklerini sana bir anlatsalar...
Soran+1 yılBiraz inatçıyım ben
- +1 yıl
Senin okulda hocalarla işin var o zaman😁 biraz susmayı denemen lazım
Soran+1 yılÇok zor :) istemedim birşeye zorlanmayı sevmiyorum okulun 1. Günüde bir tane hoca tatili nasıl geöirdiğimi sordu "burda kimse bunu dinlemicej ve bn bunu bilmeye değer birini görmüyorum burada anlatmicam dedim sınıftan çıkarttı
- +1 yıl
Sınıftan çıkartma bende çok yaşamışımdır. Ahh lise ve öğretmenler. bir kulağından girsin bir kulağından çıksın
+1 yılçıksana sende bende öyle durumlarda kaldım bilmiyorum çıkardıklarında embesil gibi tahtanın orda kalıyorum sonrada zaten yerine geç diyo ;D
01 Yorumla
Soran+1 yılİstemedim öıkmak benim iradem versin 0 sussun
+1 yılAtarlı ergen seni daha dün açıldı okul şimdiden o dersten kaldın :D bütün sene o hoca yüzüne bakmaz herhalde :) ama yinede özür dile derim herşeyden önce senin büyüğün...
02 Yorumla
Soran+1 yılÖzür dileyecek bişey yok çarpım tablosu saymak istesem ilk okula giderdim
- +1 yıl
Liseye gidipte çarpım tablosu bilmeyenler var öğretmen sonucta herseyi sorabilir yinede senin bilcegin bisey
+1 yılKız haklı :D aynısını bende yaptm geçen sene çnkü :D
00 Yorumlabizim donemde olsaydiniz su an ellerinizden dirseginize kadar tahta cetvel izlerinden acisindan duramazdin
02 Yorumla
Soran+1 yılBana vuramazdı çeker giderdim sınıftan
+1 yılhocaların bazıları böyle iddaci gereksiz inatçı oluyor ama senin böyle dik başlılık yapman da doğru değil
01 Yorumla
Soran+1 yılSinirlendim tutamadım kendimi
Bir ara full tıme tahtaya çıkardım soru çözmek için değil ibretlik gösterilmek ıcın dsad
00 Yorumla
+1 yılHocalar bazen sinirlendiriyor beni ama hiçbir zaman böyle bir terbiyesizlik yapmadım birde utanmadan sağol demişsin hocaya meydan okumuşsun haklıysan bile böyle terbiyesizce konuşamassın.
00 YorumlaDurum kötü yaş kaç olursa olsun ister lise ister üniversitede oku hocayla ters düşmemek gerek
seni kolay kolay dersine almaz derside önemli bir derse geçmiş olsun şimdiden01 Yorumla
Soran+1 yılBölüm dersi.
ben o anda olsam sınıfta kalacağını garantilemiş bir kız olduğunu düşünürdüm
02 Yorumla
Soran+1 yılİlk izlenimin berbat ozaman :(
+1 yılİnadına ödevlerine düşük vericek bitch takma sen onu dalgana bak keyfini kaçırmasına izin verme :))
00 YorumlaHocaların gereksiz ısrarlarından nefret ediyorum bilmiyosa napsın götünümü yırtsın
10 YorumlaYazık hoca sana takabilir. Hele bayan hocaysa yazın sınavlara hazırlan
02 Yorumla
Soran+1 yılErkek
+1 yılDersime bir daha katılma diye birşey yok tamam senin davranışın yanlış onunda notunu vermesi gerekir ne demek dersime bir daha girme yahu :d
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Neyin kafasını yaşıyo o hoca? Afedersin de götünden kan alırlar derse almıomuş hasbam...
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle moralim bozuldu
+1 yılHocalar yardim ederdi tahtaya cikinca. bu kadar diretmene gerek yoktu. Tahtada ogrenirdin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen o tahtaya çıksan ve bilmiosan zaten soruyu kendi çözücekti. nie gereksiz tartışmaya giriosnki. hangimiz tahtaya çıkınca tüm soruları çözdük
02 Yorumla
Soran+1 yılSoru değil kaç yaşında insanım çarpım tablosunu say dedi saymak isteme ilk okula giderdim
Cevap sahibi+1 yılsen kafayı yemişsn
+1 yılBence kiz çok hakli banada olsa bende aynisi i yaparim
04 Yorumla
Soran+1 yılİyi ozaman of moralim bozuldu
- +1 yıl
Sıkma canini iyi yapmişsin geçen sene bana da oldu ama hoca o kadar buyutmedi dedi kalk dedim hocam ingilizce bilmiyom kalk dedi yok dedim bilmiyom kalkmicam birakti ama bu sene israr eden olursa atarlanirim bende
Soran+1 yılNormalde sakinimde tahtaya çıkıp çocuk gibi çarpım tablosunu saymak istemedim benim iradem kaç yaşında insanım
- +1 yıl
Doğru söylüyosun
Aferim kız sana böyle manyak tipte kendini hoca sananlar da var
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen çarpım tablosu saydırıcak kaç yaşındaki insana
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHarbi kizmis aferin derdim cikmiyorsa cikmiyor zorla mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi iyi ozaman kaç yaşundayım tahtaya çıkıp çarpım tablosunu saymak istemedim
Gizli Üye(30-35)+1 yılne gerek vardı ki mantıklı düşün tahtaya çıktın istersen birşey yapma. eline ne geçti ki şimdi
00 Yorumla
+1 yılhaklısın takma kafana.
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklıyımda sınıftakilere ilk izlenimlerim kötü oldu
- +1 yıl
neden kötü olsun ki yanlış bişe dememişsin veya yapmamışsın.
sen içini rahat tut kimse hakkında kötü düşünmemiştir bence.
Ukala diye dusunurum.
10 YorumlaYahu cıksana niye cikmiyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılMoralim bozuktu ayrıca kaç yaşındayım çarpım tablosunu baştan sona say dedi yapmak istemedim 0 versin sussun
- Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılbilmediğini söylemişsin çık işte ne olacaktı ki
02 Yorumla
Soran+1 yılSanane
- +1 yıl
atarli ergen
Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. Kendını ne sanmıssın oyle
04 Yorumla
Soran+1 yılBişey sanmadım biraz içime kapanık biriyim üstüne gelinince saldırganlaşıyorum
Soran+1 yılBir daha olsabidaha aynısını yapar dersine meraklı değilimde çıkar giderdim !
ne boktan insanmış müdüre gitseydin
02 Yorumla
Soran+1 yılAman takmıyorum bile ama sınıftakiler kötü baktı bana :(
okulu bırak direk artist ol. harcanma oralarda
04 Yorumla
Soran+1 yılYapmak istemediğim birşeyi yapmam. Çarpım tablosunu hiç yapmam kaç yaşında insanım ilk okulda değilim
Soran+1 yılOf zaten senin lafına ihtiyacım yok
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2. Gunden ne tahtaya cikmasi
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrıca çarpım tablosunu say diyor kaç yaşında insanım yani yuh
Hatali ve iticisin
04 Yorumla
Soran+1 yılİyi
Soran+1 yılEvet napim buyum
ergen was here
20 YorumlaAtarlı kızmış derdim
01 Yorumla
Soran+1 yılOf değilim ama