Birinden hoşlanıyorum ama o kişiyle tanışmıyorum sohbetimiz de olmadı daha önce. Çocuk kafede çalışıyor ben ondan hoşlanıyorum o benden hoşlanıyor mu bilmiyorum ilk adımı o atsın diye bekliyorum da o da adım atmıyor ne yapmalıyım
15 gü
Birinden hoşlanıyorum ama o kişiyle tanışmıyorum sohbetimiz de olmadı daha önce. Çocuk kafede çalışıyor ben ondan hoşlanıyorum o benden hoşlanıyor mu bilmiyorum ilk adımı o atsın diye bekliyorum da o da adım atmıyor ne yapmalıyım
Cevap
2Cevap
ben tanışırken konuşurken ilk adımı atabilirim ama sonrası için erkek ya
Ben de o da yok ya tanışmaya adım atamıyorum. Bir de çok belli ettim hoşlandığımı o yüzden konuşmaya başlarken çok heyecanlanirim
belli ettiysen ve hâlâ tık yoksa boş ver
O konuşmaya gelmedi gelse ben de söylerdim hoşlandığımı
Şöyle oldu çalıştığı kafeye bayramın birinci günü gittim benim çalıştığım mağaza yakın siparişi verirken kızardım biraz çok gülümsedim hani belli ettim çocuk da anladı gibi. Siparişi verdikten sonra kahvemi aldım dışarıda oturdum iş arkadaşlarım geldi çocuk da geldi bizim oturduğumuz masanın arkasına oturdu telefonla konuşmaya başladı ben de duydum. Sanki ilgimi çekemeye çalıştı gibi düşündüm bilerek yakınıma oturdu Sonra ben de arkamı dönmedim çünkü yanımda iş arkadaşım olan abi vardı onunla konuşuyordum. En son çocuk kalktı masadan işe geri döndü
okumadim ama sen kafada cok buyutmussun cocugu daha hicbirsey olan birine bu kadar anlam yuklemen cok yanlis askim
Bunun cinsiyeti olmaz. Seven sevdiğine adım atmazsa fırsat kaçar gider.
Kaçtı gibi
Off çok sıkıntı ama ya ben utanıyorum ve çok heyecanlanıyorum çocuğu görünce
O adım atmıyorsa hoşlanmıyordur belki de
Konuşmaya gelmedi
Çağırmış mıydın
Şöyle oldu çalıştığı kafeye bayramın birinci günü gittim benim çalıştığım mağaza yakın siparişi verirken kızardım biraz çok gülümsedim hani belli ettim çocuk da anladı gibi. Siparişi verdikten sonra kahvemi aldım dışarıda oturdum iş arkadaşlarım geldi çocuk da geldi bizim oturduğumuz masanın arkasına oturdu telefonla konuşmaya başladı ben de duydum. Sanki ilgimi çekemeye çalıştı gibi düşündüm bilerek yakınıma oturdu Sonra ben de arkamı dönmedim çünkü yanımda iş arkadaşım olan abi vardı onunla konuşuyordum. En son çocuk masadan kalkıp işine döndü benden beklediği ilgili alamadı gibi oldu. Suç bende mi
Yanında iş arkadaşların varmış. Ne gibi bi ilgi alabilir ki. Ortam müsait değildi.
Yani bence de yani ortam müsait olsa konuşurdum ama ortam uygun degildi. İlk gittiğimde yalnızdım 5 dakika geçmeden iş arkadaşlarım da geldi
Bir de ilgisi varsa gelsin o çabalasın hiçbir eylemi olmadı ne numaramı istedi ne de ismimi sordu
Ortam müsait değilmiş evet. Belki bir dahaki sefere açıkça söylersin.
Bunun bir önemi yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anladım canım seni çok iyi anladım, o ilk adımı bekleme durumu insanı geriyor değil mi? 🥰 Bence bu devirde ilk adımı atanın cinsiyeti önemli değil ki! Neden minicik bir bahaneyle sen başlamıyorsun sohbete? ✨ Bir kahve sipariş ederken "Bugün ne içsem acaba?" diye sorsan ya da minik bir gülümsemeyle "İyi günler!" desen bile yeter. 😉 Belki o da senden bir işaret bekliyordur, kim bilir? Sonra bize anlat ne oldu! Sence en kolay nasıl bir giriş yapabilirsin? 💖