Nişanlım bana artık seni sevmiyorum dedi, ayrılığı ve evlilik hayalimin bitişini nasıl atlatırım?

Uzun ilişkim ağustosta evlenecekti son zamanlarda ben depresyondaydım ve kötü davranıyordum nişanı da toparlayamadığım için erteleyelim dedim. Sonra ayrıldı benden 2 ay oldu asla dönmedi. Buraya gelince çağırdım geldi yemek yedik seviştik kendi istedi hem de defalarca yüzümü vs okşadı ben sandım ki hâlâ beni seviyor barışacağız evleneceğiz ama ses seda kesildi. Onunla tekrar gitmeden görüşmek istedim kabul etmedi. Birden sana artık âşık değilim dedi yaptıkların soğuttu güvenmiyorum aşk yok sevgi yok bizden olmaz dedi. Ben de neden ilişki yaşadın o zaman dedim istek farklı aşk farklı dedi belki görünce hissederdim sandım ama artık seni sevmiyorum dedi 2 ayda nasıl sevgin bitti dedim. O da süreçte oldu ne 2 ayı dedi başkası var mı dedim hayır dedi. Çok üzgünüm nasıl atlatacağım ağustosta evlenecektik. Bir insan nasıl bu kadar hızlı değişir.

Nişanlım bana artık seni sevmiyorum dedi, ayrılığı ve evlilik hayalimin bitişini nasıl atlatırım?