Nişanlımla ayrıldık barışmak istiyorum kabul etmiyor ama beni sevdiğini biliyorum?

Hayatında biri yok, ayrılalı 3 ay oluyor saçma sapan ailevi sebeplerden tartıştık abimle kavgalıydılar. 3 aydır halâ hiçbir yerden çıkarmadı beni ben onu çıkardığım halde, fotoğrafları sildim o silmedi ben sil dedikten sonra sildi. Ben yüzüğü geri verdim o bir süre daha taktı. Ailemi aldım karşıma konuştum durumu da anlattım, babam bitirmekle ayıp ettiğimi söyledi. Kararlarını destekleriz ama haksızlık ettiğini de bil, barışmanız daha güzel olur dedi. Ailemden yana bir sorun yok, onun annesiyle görüştüm ondan habersiz, annesi de barısmamızı istediğini, onun beni halâ sevdiğini söyledi. Abime açıkça söyledim aramıza girmemesini. Abimi aileleri herkesi hallettim aldım karşıma konuştum onunla hayır dedi bana. Beni halà sevdiğini biliyorum, naz mıdır gurur mudur nedir yaptığı bilmiyorum ama affedene kadar durmam. Sizce nasıl alabilirim gönlünü?
Nişanlımla ayrıldık barışmak istiyorum kabul etmiyor ama beni sevdiğini biliyorum?