Sevgilim evli olduğunu söyledi ayrıldım ama hala seviyorum ne yapmam gerek yardım?

Yaklaşık 1 yıldır çıkıyoruz bana boşandığını söyledi çocuğu olduğunu da biliyorum ama önemli bir detayı atlamış eşiyle hala boşanmamış davaları devam ediyo bir gün pat diye söyledi afalladım o an iletişimi kesmeye çalıştım ve eşi onun hala kendisiyle barışacağına inanıyor onu her şekilde kabul ediyor.. ben ayrılınca eşine geri dönme durumunda kalmış sosyal medyadan görüyorum.. benimle barışmak istiyor sadece teselli aradım eşime de üzüldüm çocuk var geri dönmek durumunda kaldım ama hala seni çok seviyorum ve özlüyorum ölmeyi düşünüyorum ona yaklaşmıyorum kendimden utanıyorum bazen zaten yaşayan ölü oldum dedi. Ben kararsızım bir yandan deli gibi aşık olduğum bir adam diğer yandan eşi hala onu bekliyor çocuğu da.. Boşansa bile mutlu olur muyuz korkuyorum ne yapacağım ben de ölmeyi düşünüyorum. Böyle bir durumun içinde olduğum içinde utanıyorum 🥺?

Sevgilim evli olduğunu söyledi ayrıldım ama hala seviyorum ne yapmam gerek yardım?