Telefonu suratıma kapatan flörte en iyi karşılık ne olmalı?

Bir tane kızla tanıştım. Telefon numarasını istedim. Verdi. Mesaj attım. Bir kere de aradım bunu başka bir zaman. Telefonu suratıma kapattı. Ve hiçbir açıklama yok. Hiçbir şey yok.

Güncellemeler
21 gü
Görüyorsunuz demi Türk kızlarının ne b o K olduğunu. İşte gel de böyle kızları peçete gibi kullanıp bir kenara atma. Hadi gel de şimdi sevgi besle bu kızlara. Şu ana kadar flört ettiğim, birlikte olduğum hiçbir kıza ne saygısızlık ne de yanlış bir şey yapmamama rağmen o kadar çok saygısızca, terbiyesizce saçma sapan davranışlara maruz kaldım ki. Artık öyle bir noktaya geldim ki ben ağızlarına s. artık. Ben acı çektiriyorum. İntikam alıyorum. Kadınlar p ^ç erkek seviyor abi. Oyunu kuralına göre o
Güncellemeler
21 gü
oynayacaksın. Erkekler niye böyle demesin hiçbir kız. Bizi bu hallere getiren sizlersiniz..
Neyse ben bu kıza güzel, onun hoşuna gideceği türden bir mesaj attım. Onun anlayacağı dilden yani. Lafı gediğine oturttum.
Erkeklere tavsiyem. Bir kız sizi red edebilir. Cevap vermeme hakkına da sahiptir. Ama saygısızlık yapmalarına izin vermeyin.
Telefonu suratıma kapatan flörte en iyi karşılık ne olmalı?