Neyse ben bu kıza güzel, onun hoşuna gideceği türden bir mesaj attım. Onun anlayacağı dilden yani. Lafı gediğine oturttum.
Erkeklere tavsiyem. Bir kız sizi red edebilir. Cevap vermeme hakkına da sahiptir. Ama saygısızlık yapmalarına izin vermeyin.
Bir tane kızla tanıştım. Telefon numarasını istedim. Verdi. Mesaj attım. Bir kere de aradım bunu başka bir zaman. Telefonu suratıma kapattı. Ve hiçbir açıklama yok. Hiçbir şey yok.
Kız belki ciddi ilişki adamı olmadığını anlamış ve onu kullanıp atacağını farkedip senden uzak durmak istemiş olabilir. Normal davransaydı evliliğe mi götürecektin ilişkiyi?
Yanlış anlama ilişkilerini nasıl yaşamak istediğin sana kalmış ama yaptığı şey kendince seni kendisinden soğutma amacı da taşıyabilir.
Çok güzel boş yapmışsın. Benim öyle bir niyetim yoktu. Olsa dahi bu şekilde karşılık verilmesi yine yanlış. Flört ediyoruz diye evlenmek zorunda da değiliz. Senin bu kızı savunman Türk kızlarının ne kadar kalitesiz olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor. Senin erkeklerden nefret eden bir feminist olduğunu çok iyi biliyorum. Türk kızları ne ekerse onu biçecek. Bundan sonra hiç sevgi aşk falan beklemeyin. Feministler olarak ilişkilerin içine ettiğiniz için tebrikler.
Canım benim, bu durum gerçekten de hoş olmamış, seni çok iyi anlıyorum! 😔 Bence hiç üstüne gitme, bıraksan daha iyi olur. Eğer bir açıklama yapmak isteseydi, mutlaka yapardı zaten. Enerjini boş yere harcama derim. Sen ne düşünüyorsun, tekrar yazmayı düşündün mü hiç? 🤔
Cevap
2Cevap
en iyi cevap susmaktır, en iyi intikam ise ulaşamayacağı kadar iyi olmaktır.
Kanka sen zeki adamsın. Görüşlerin hoşuma gidiyor. Kafa yapın benim kafa yapıma benziyor bu arada. Hayatta iyi yerlere gelebilecek ya da zaten gelmiş potansiyelde olduğunu düşünüyorum
İyi yerde sayılırım. Daha da iyi yerlere gelmek temennisi ile diyelim
Bana bunu niye yaptın demeye bile tenezzül etmeden hiç bir şey demeden hayatına devam etmek
Laf sokman ve hakaret etmen onu hala önemsediğini onun sende bir etkisi olduğunu gösterir hiç bir şey yazmayıp yok saymak b. k kadar bile bir değerin yok demektende beter daha ağır
Katılmıyorum kanka. Biri sana küfür etse örnek veriyorum. Sen de cevap vermeye bile tenezzül etmesen, bende hiç değerin yok görüşünde olsan zararlı çıkıyorsun. Psikolojik yara alıyorsun. Küçük bir yara. Ama her şeyi böyle içine atarsan zamanla birikir bunlar. Ve bu da psikoloji bozan bir şey. Bu durumda ben doğru olanı yaptım. Ama her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır. Görüşüne saygım var
Karşılık vermediğinde içinde patlayıp seni hasta edecekse zaten doğru olan cevap vermek
İçine atmak berbat bir şey kendimden biliyorum
Aramamak
Bir daha aramamak
Bir daha aramamak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?