Sevgilim suratına kapattım telefonu ne yapmalıyım?

1 senelik ilişki ve iletişimimiz çok sınırlı. Genelde akşam biraz konuşuyoruz. Kendisi doktor bende evde kpss ye hazırlanıyorum. Anlayışlı olmaya çalışıyorum ama aşırı kendini düşünüyor. İletişimsizlik mevcut. Bunun üstüne ailesel problemlerim ve sınav stresi bununla olan durumlar derken moralman çöktüm. Bugün iş çıkışı aradı. kötüydüm baya. yorgun musun dedi. iyiyim diye geçiştirdim çünkü ona öfkem çok büyük. 2 saat sonra aradım. Bununda keyfi yokmuş ev sahibiyle atışmış. Ev arıyormuş kendine. Bende beni almaya gelir misin kahve içelim canım sıkkın dedim. Bu da 2 saat önce iyiydin dedi. Bende yanımda olmanı istiyorum kimi arayayım kime gel diyeyim dedim. Ki normalde beni gelip alır mısın hiç demem. Çok doluydum ihtiyacım vardı ona. İş çıkışı söyleseydin bence beni deniyorsun gelemeyeceğimi bildiğin için dedi. Bende çok sinirlendim kavga çıktı. Zaten ilgisiz iletişim çok az. Gelebilecek durumdayken neden gelmiyorsun dedim. Bu da yorgunum keyfim yok yarın iş var dedi. Neden gelsinmiş. O böyle şeyleri sevmiyormuş. Baya tartıştık. Sesim yükseldi. Aşırı kırıldım. Bir süre görüşmeyelim neden birbirimizin hayatındayız dedim. Nasıl bu kadar soğukkanlısın dedim. Telefonda baya ağladım çünkü. Bu da Soğukkanlı olmasam konuşmayalım lafına başkası olsa sen bilirsin der geçer dedi. Bende telefonu ağlama krizine girdiğim için sessiz sessiz kapattım suratına. Gücüme giden şey gerçekten yardıma ihtiyacım varken beni deniyorsun diyip gelmemesi. Kendisini düşünmesi neden geleyim ki demesi. Ne yapmalıyım? Haksız mıyım telefonu kapatmakta?
Sevgilim suratına kapattım telefonu ne yapmalıyım?