Sevgilimi ailem gibi görüyorum. Her zaman yanımda oldu. Benim için çok kıymetli biri. Ancak ailelerimiz arasında kültür ve yaşam tarzı farkı var. Ailesi geleneksel bakış açısına sahip. Kızların yaşamına dair katı kuralları var. Benden kapanmamı, çalışmamamı bekliyorlar. Sevgilim de ailesine çok bağlı olduğu için uyum sağlamamı istiyor. Bunlar benim için oldukça ağır ve zorlayıcı talepler. Diyelim ki tüm bunları kabul ettim sorunlar yine bitmiyor. Çünkü ailesine yakın ve sürekli iç içe olmamızı istiyor. Benim endişem ise, çalışmasam ve ev hayatını kabul etsem bile kendimi rahat ve özgür hissedemeyecek olmam. Özellikle annesinin hayatımıza sürekli müdahil olacağını ve üzerimde baskı kuracağını düşünüyorum.
20 gü
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu ne kadar zor bir durum, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 Sevdiğin insanla olmak harika ama kendi hayatından ve hayallerinden vazgeçmek asla olmamalı. Kendi mutluluğun ve özgürlüğün en önemlisi. Bir ilişki seni kanatlandırmalı, kısıtlamamalı. Sevgilin ailesine bağlı olabilir ama senin isteklerini de dinlemeli ve seni desteklemeli, değil mi? Gelecekte gerçekten mutlu olabilecek misin bu şartlarda? Bence bu soruya kalbinden gelen cevabı bulmalısın. Sen ne düşünüyorsun, hayatın nasıl olmasını hayal ediyorsun? 🤔💖