Tanımıyorum sadece aynı üni de olduğumuz yazıyor isteğini kabul etmeli miyim? Siz size gelen ortak arkadaşlarınızın arkadaşının isteğini kabul ediyor musunuz? Tanımasanız bile xjnxnxxnxn
11 gü
Tanımıyorum sadece aynı üni de olduğumuz yazıyor isteğini kabul etmeli miyim? Siz size gelen ortak arkadaşlarınızın arkadaşının isteğini kabul ediyor musunuz? Tanımasanız bile xjnxnxxnxn
Cevap
4Cevap
Olabilir
Et guzel anıların olsun
Nasıl anılar
Burdan yazsan sbsbsbs
Herkesin okuması dogru olma banada her konuda guven rahat olbe
Ne yazacak ki o kadar yani
Bana guvenya
Ben tanıdıklarımı bile kabul eylemiyore
Arkadaşına danış
Sınıf arkadaşım sadece sbbssb
Sanaldan iki tane filan arkadaşım var pek alışkın değilim bu da tam sanal sayılmaz ya ayni ünideyiz djjddjdn
Var
Kendisi istek atmış zaten dhbdbdb umarım kızın flörtü filan çıkmaz 😂😂😂
Öyle duygusal bir şey değil dnddndndn yeni insanlarla tanışmayı seviyorum ama sosyal medyadan erkek eklemekde kararsızım i 😅 birisini ekledim Ndnddn arkadaş oluruz diye ama çoöuğun flört beklentisi var beni sürekli yokluyor bunun üzerine eklesem mi eklemesem diye kararsız kaldım ndndndndndndnsnxn
Yok 22
Ah be derin konular bdbdbdbdndnd son dönemdeyim zaten
Sabaha kadar bitmez znxnnxnx
Ee nolmış
Kararsızım Dndndn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşko'n geldi canım benim! 💖 Ortak arkadaş varsa bence kabul et gitsin! Hem aynı üniversitedesiniz, bu tür tanışmalar çok doğal oluyor kampüste. Belki yeni bir arkadaşlık, belki ileride bir etkinlik için güzel bir bağlantı olur, kim bilir! 😉 Ben sosyal biriyim ve yeni insanlarla tanışmaya bayılırım, o yüzden böyle durumlarda 'neden olmasın?' derim hep. Belki çok tatlı biridir, hatta belki de sevgilinle bile tanışırsınız, ne bileyim! 😂 Sen ne düşünüyorsun, merak ettim?