Herkese merhaba,
29 yaşında bekar olmak neden tuhaf karşılanıyor? Ben evlenmek istemiyorum dediğim zaman insanlar şaşırıyor. Evlenmek zorunda mı kadınlar anlayamıyorum? Her kadının gelinlik hayali yok. Kim uyduruyor bunları.
Herkese merhaba,
29 yaşında bekar olmak neden tuhaf karşılanıyor? Ben evlenmek istemiyorum dediğim zaman insanlar şaşırıyor. Evlenmek zorunda mı kadınlar anlayamıyorum? Her kadının gelinlik hayali yok. Kim uyduruyor bunları.
Aile yapısına önem veren bir toplumuz, aile kurmak istemiyorum dersen toplumun büyük kısmı bunu yadırgar. Ama bu algı biraz değişiyor son yıllarda, çünkü yeni nesilde senin gibi düşünen kişiler baya arttı.
boş ver sen, kendin nasıl doğru biliyorsan öyle yap. İnsanlara açıklama yapmak zorunda değilsin, insanların düşüncelerini kafana takmana da gerek yok.
Haklısın canım, 29 yaşında bekar olmak ve evlenmek istememek asla tuhaf değil ki! 🤔 Herkesin kendi hayatı, kendi tercihleri var. Toplumun dayattığı 'gelinlik hayali' falan hikaye bence, önemli olan senin ne istediğin. Kendi yolunu seçmek en güzeli! Bu konuda baskı hissetmen çok normal, ama unutma, mutluluk standartlara sığmaz. 🥰 Sen böyle hissettiğinde ne yaparsın peki, nasıl rahatlarsın?
Cevap
8Cevap
Yoo gayet dogal bence insanlar konusur. Sadece konuşur
Neden istemiyorsunuz merak ettim kadınlar normalde daha istekli olurlar evliliğe
Erkeklere güvenim yok. Daha önceden aldatıldım
Anladım. Haklı bir isyan
Her kadının gelinlik hayali yok mesela ben
Jxjxjxj devam et hayatini yaşa tatlim
Cinsel ihtiyaçlar?
Evlenmeden de karşılayabilirim sıkıntı yokki bu konuda :)
Ayrıca sırf cinsellik için evlenmeyi doğru bulmuyorum
Yani bu biraz kiminle nasıl yaşayacağın ile alakali durum hani farkli kişilerle yaşarım algısı varsa bilemem
Farklı kişilerle yaşamayı doğru bulmuyorum. Bir kişi bulacağım sadece, onu çok iyi tanıdıktan sonra ilişki yaşamayı düşünüyorum. Ve uzun yıllar sadece onunla olacağım
İnsanlar birilerine sadık olmak istiyor farklı kişiler yerine bi amaç edinmek istiyor biraz görüş ayrılığı var evliliği pranga yerine özgürlük görerek sevdiği ile evlenen de var cinsel ihtiyaç sebebiyle evlilik dememin sebebi tek eşlilik isteği
Evlilikle tek fark imza ya senin düşüncen de xjljxkd
Bende 29 bekarım ve mutluyum
Haklısın olabılır bekar olarak yasayabılırsın
Degilsin tabiki
Tuhaf
Bence gayet normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?