28 yaşında bekar olmak neden sorun gibi görülüyor, evlenip boşanmış olsam daha mı çok saygı göreceğim?

28 yaşındayım ve bekarım. Erkek arkadaşım oldu tabii ki. Ama ayrılmak zorunda kaldım. Belirli standartlarım var aşırı büyük beklentilerim yok aslında ama hayatımdaki erkeği yukarı çekmek istiyorum. Benim yanımda iyi görünsün bir duruşu olsun. Karşımdaki erkeğin ise beni aşağı çektiğini görüyorum. Ve yukarı çıkmak için bir çabası olmadığını. Ben kimsenin annesi olmak istemiyorum ama ve bitiriyorum. Standartlarımda ya da üstünde olan erkekler ya evli ya da sevgilisi olan erkekler oluyor ya da narsist oluyor. Kendi normalimde bir erkek resmen yok. Başka bir erkek de geliyor güzel kızsın neden evlenmedin diyor sanki sorunlu biriymişim gibi... Bundan sıkıldım bir erkeğin saygısını ve ilgisini çekmek için evlenip boşanmış olmak mı gerekiyor? O zaman bu standartlarımın altı dediğim biriyle evleneyim hemen sonra boşanayım böyle mi saygı göreceğim ben?

28 yaşında bekar olmak neden sorun gibi görülüyor, evlenip boşanmış olsam daha mı çok saygı göreceğim?