Exim yanlışlıkla bana yazdı, mesajda şuydu, söyle hızlı abi. Sonra da şey demiş, yanlış yazdım, sizce de yanlış mı yazdı yoksa bilerek mi?
23 gü
Exim yanlışlıkla bana yazdı, mesajda şuydu, söyle hızlı abi. Sonra da şey demiş, yanlış yazdım, sizce de yanlış mı yazdı yoksa bilerek mi?
Cevap
7Cevap
Bilerek olabilir. yanlışlıkla bile olsa ilgisi var sana hala
Nerden anladın
Yanlışlıkla mesaj atması için senin watsapp profiline ya da nereden mesaj attı ise orata bakıyor demektir
Demi mantıken
Oyle
gece attıysa yanlışlıla değildir :D
Ne içindir ki
azmıştır tabiki
WhatsApp mi normal mesaj mi
Whatsap
Bence merak etmiş olabilir yanlış yazdıysa bile bahaneye çevirmiş gibi duruyor... sen ne dedin
Bende tamam sorun degil dedim sonra da benim isntgram hesabımda drgilsin demi dedim gerçi olsanda sıkıntı yok dedim yazıcak bakalım
Neyi merak etmiş ki daha dün ayrdıkdı dün yazdı
Daha dün ayrıldıysanız özlemiş ya da seni yoklamak istemiş olabilir.. sende hemen sormuşsun.. farklı bir şey, muhabbet açacak... bunu bekliyordu muhtemelen barisrsnz😄
İnşallah ama bu sefer göstercem ben ona
Eğer cevap verip, barışirsan tekrar ayni seyi yapicak, Şu an cepte görüyor seni
Zaten hesap ta degilim yazdı bende tamam dedim görüldü attı başka da bir şey geçmedi şu an
Bence biraz nabız yokladı senin tavrını görünce geri çekilmiş gibi...
Ne tarz bi tavır yapmışım ki
Sohbet acmani beklemis olabilir
Napsam aynı şeyi bende oms mı yazsam
Gizemli kadın ol sen kazan.. yazarsan basit olursun...
tamam
Dayanamayıp yazarsın sen😄
Dayanamıyorum zaten kalbim acıyor sürekli aklıma geliyor acıma dindirsin istiyorum ama yazmayacağım galiba Çünkü engelleyebilir
Ya o zaman ben daha çok kahrolurum Çünkü şey dedi bir hafta beni yazma dedi kafamı dinleyeceğim dedi
Bazen yazmamak daha güçlü durmak oluyor seni merak ediyorsa yolu zaten bulur.. Yazarsan kaybedersin net söylüyorum
Haklısın Bu arada Sence bana yazacak mı bir hafta sonra yoksa yazmayacak mı
Ya da bir hafta bekleyip Ben mi yazsam ne yazsam
Bir hafta sonra ne olacağını kimse bilemez ama peşinden koşmak yerine biraz merak eden taraf o olsun
Ya Merak etmezse ya beni unutursa başka kızlar yüzünden ben bu ihtimal benim bitiriyor
Daha yeni ayrılmışsınız bir anda unutulacak kadar sıradan biri olsaydın zaten bu kadar aklında kalmazdın
Nasıl yani
bi soralim ona
Ne diye sorcaz
dicez ki lan kamil mesaj atmişinda hayirdir ne diceksen kicin basin oynamadan de
Bilerektir
Neden peki
Konuşmak istiyodur
Dün ayrıldı başka kızla konuşurken yakaladım birde
pişman olmuştur o zaman
Açık açık derdi ya pişman olsa
yani bilemiyorum o zaman ama yanlışlıkla yazması mümkün değil
Evet ya
tabiki bilerek
Niye peki
Amacı ne
özlemiş
Daha dün ayrıldı ve dün mü özledi Allah için başka kızla konuşuyor birde
Bilerek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kuzum, bence bu "yanlış yazdım" olayı hiç de masum durmuyor! 😂 Ex'ler böyle tuhaf kazalar yapmaz, genellikle bir merak ya da tepki beklentisi oluyor altında. Sanki seni yokluyor gibi geldi bana. Böyle tuhaf bahanelerle dikkat çekmek istiyor olabilir. Sen ne hissediyorsun bu konuda, sence bilerek miydi? 🤔