Sana aşkım yazacakken azdim yazmışsa bunu yanlışlıkla yapmışsa bile başkasına azdım yazmış ki hele de ne kadar çok yazmiski klavye o azdım kelimesini algılamış
iki türlü de ayrıl. eğer dediği gibiyse bile sürekli azdım yazıyordur bu da demektir ki baskaları ile sürekli sexting yapıyordur ki askım yerine azdım diye düzeltiyordur. yanisi ya aldatılıyorsun ya da azdım yazdı gerçekten ama azdımı böyle direkt yazacağını düşünmüyorum o yüzden aldatılıyorsun muhtemelen
1- Eğer gerçekten azdıysa sana değil de bir başkasına yazsa daha mı iyi olurdu sence? 2- Sen ters tepki verdiğin için yanlışlıkla olduğunu söylemiş olabilir. 3- Yanlışlıkla yazdıysa yerinde olsam şüphelenirdim. (Başkasına yazacağına sana yazmış olabilir bakımından.) 4- O "Askım" yazdığında otomatik düzeltme "Azdım" olarak düzeltmiş olabilir.
Erkek milleti napacan güvenip inanmamak lazim, seni deniyordur ne tepki vereceyini görmek istemiştir, olumlu yanit alamayinca yanlişlikla oldu demiş öyle olduguda belli, tepkini koyduysan gerisini salla, gerçekten deyer veriyorsa hic bir şekilde sana elini sürmez
Yalan yaa !! Senin tepkini ölçmüş, cinsellik bekliyor senden klasik sevgili modeli işte... Önce tepkini ölçer, sonra seni seviyorum bu yüzden arzuluyorum ve dokunmak istiyorum der sonra da ayrılır...
Yanlışlıkla yazılmamış bence hadi yazıldı diyelim klavyenin önceden kullanılmayan bir ifadeyi önermesi çok mantıksız. Aşkım ile çok ayrı kelimeler, her neyse çok derin düşündüm. Ben olsam güvenmem
Telefonda iki harf alt alta. Yanlışlıkla basmış olabilir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu müslüman kardeşimiz senin whatsapp arka planında jhonny sins olduğunu da biliyor mu 😅 evlenene kadar böyle şeyler duymak isteme ama jhonny sins izle.. why? 😅
Tc kızlarını anlamak zordur diye boşuna demiyorum. Cinsellik konuşmayı sakıncalı bulan kızların p*rno yıldızı olan erkeklere dibi düşebiliyor :D Kızları anlamaya çalışmak dünyanın en boş işi. Artık kızların çelişkili davranışları umrumda değil
O an dusunemiyorsun zaten ben söylesem bile kafan rahat olunca aklına gelirdi bu düşünce ki bence böyle ayrilmalisin öyle degilse bile rahatsız olmuşsun ayrilmalisin
siz nasıl sevgilisiniz ben anlamış değilim azdım yazsa bile adamı azarlaman yanlış espirili şekilde red edersin bana böyle sevgilim yaklaşacak yeminle ayrılırdım
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ayrıl kardesim bana ne? Kime göre neye göre yanlış? Sana göre yanlış. Hm çok da önemli.
sanki yanlış da afedersiniz de sevili diyip elini tutuyorsunun 2 gün sonra ilişkiye giriyorsunuz madem öyle evlenene kadar ilişkiye girmeyin madem gireceksiniz öncesinde namuslu ayağına yatmayın
Yo onu seni denemek tepkini ölçmek için yapmıştir eğer olumlu yanıt verirsen oda devam eder zaten sinirlenirsen devam edemez bu olaylara nasıl bakıyorsun diye yapmıştır nabza göre şerbet
Muhtemelen doğru da yazsa ne olacak sanki ben geçen biriyle tanıştım çocuk benden bir yaş küçük. Neyse isim şehir hayvan falan tanıştık tanışma bitti ven azgın biriyim dedi bruh oldum