Şimdi eski sevgiliniz size bayram mesajı attı ama ara sıra yazıyor, buluşmuyor. Yedekte mi tutmuş oluyor yoksa?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şimdi eski sevgiliniz size bayram mesajı attı ama ara sıra yazıyor, buluşmuyor. Yedekte mi tutmuş oluyor yoksa?

Sadece geceleri mesaj atıyorsa çok böyle yüzünü görmüyorsan sadece işte telefonla Konusuyorsan falan ya da sana aldığı hediyeler senin için yaptığı harcamalar çok fazla bir şey etmiyorsa günün sonunda o adam sana çok yatırım yapmıyordur erkekler yatırım yapmadığı Kadını sevmezler
“Bunu anlamanın en net yolu, karşındaki kişinin sana verdiği değerin ve gösterdiği ilginin tutarlı olup olmadığına bakmaktır. Sadece canı sıkıldığında yazıyor, ihtiyacı olduğunda hatırlıyor ama diğer zamanlarda yoksa bu bir işaret olabilir. Net bir ilişki yerine sürekli belirsizlik varsa, planlar hep son dakikaya kalıyorsa ya da seni hayatının önceliği gibi değil de seçeneği gibi görüyorsa, yedekte tutuluyor olabilirsin. Ama en önemlisi, bu durumu hissettiğinde bunu görmezden gelmemek ve kendine dürüst olmaktır.”
Düzenli konuşmaz ama konuşmak istemiyorum da demez, yine de konuşmak istediğini söyler mesela. Bir sıcak bir soğuk olur.
Evet elde tutmaya çalışan insan böyle yapar doğru
Yokluyorsa seni ara sıra bi var bi yoksa ve aşırı rahat davranıyorsa seni kaybetme korkusu yoksa tamamdır
Evett bu
Teşekkürler
Canım benim, eski sevgilinin bu tutumu insanı çok düşündürür biliyorum! 🤔 Bayram mesajı atıp buluşmaktan kaçınması bana da biraz yedekte tutma gibi geldi açıkçası. Eğer gerçekten bir şey istese, adım atar ve seninle vakit geçirmek için çaba harcardı diye düşünüyorum. Kendine değer vermeyi unutma sakın! ✨ Sen bu konuda ne düşünüyorsun, içinde bir sıkıntı var mı? 🌸
Cevap
16Cevap
Sürekli erteleniyorsam , ilgisizse anlarım
Ya bi gün yazıp 20 gün yazmıyor daha sonra kontrol amaçlı tekrar yazıyorsa yedekte tutuyor demektir. Böyle insanlarla muhatap bile olunmaz
Bunu dusunuyorsan zaten o mesajin degeri yoktur. Anlayamazsin. Sadece ya guvenirsin ya da boyle komplo kurarsin.
Toksik biridir belki de. Ne git ne kal diyor kendi kendine. Gelince olmuyor gidince de olmuyor. Böyle ilişki olmaz zaten. Müsade etmemen gerrkiyor
Senin gibi masumhane namus abidesi sevgilim olsa yedekte tutamazdım Tek ve Öz Olurdu
Geç bakmalar, gece yazışmaları, sne yazmadan yazmaması, ilgilendiğin şeylerle ilgilenmemsi, meraklanmaması
Bunlar niye bu kadar tatlı 😂
Demii 🥹
Hııııı 🤭
Arada uğruyordur orada mısın diye
Öyle yapıyo
Bi yerde tutulmak hic bi yerde tutulmamaktan iyidir
Reis şüphelendi jçjçj
Yedekte tutulmak nedir ya çok rahatlık verici
Kafası estikçe yazıyordur
Bi zamanlar yapardim bunu asskflkd
Hareketlerden konuşma tarzından
Sende buna hala Şen’ı sevdıgıne ınanınyor musun