24 yaşındayım, hiç arkadaşım olmadı. Acaba biri bana gizlice büyü mü yaptı?
1 ay
24 yaşındayım, hiç arkadaşım olmadı. Acaba biri bana gizlice büyü mü yaptı?
Git fazla kriterin olmasın yeni insanlarla tanıs konuş arkadaş yap parka git yeni insanlarla konuş tanıs köpeği olan birine git köpeğiniz çok guzelmi adı ne falan de seninle tanısmak konuşmak isteyen insanlara izin ver. Çakmak isteyenlere çakmak ver fotoğrafımızı çekiyor diyenlerin fotoğrafını çek yol tarıfı soranlara yol tarif et genelde değil ama bazı insanlar bunu tanısma bahanesi olarak kullanır. Bunu sen de bahane olarak kullan. Gez toz yeni insanlarla tanıs sohbet muhabbet et. Mesela tek basına güzel manzaralı bi ortama git. Yoldan geçen bi tane insana benim fotoğrafımı çeker misin de telefonunu uzat. Güzel cekmişsin teşekkür ederim de. Güzel enerjili pozitif enerjili ol gulumse. Ama yapmacık gülümseme doğal gulumse. İçinden gelsin yanı. Gülümsemeyi de abartma. Belki tanısırsın sohbeti muhabbeti ikerletirsin. İnsanlardan asla yardım istemekten korkma cesur ol sana hıcbi sey yapamazlar korkma. Kendini acık itiraf et. Mesela spor salonuna yazıl git. Ordaki insanlara ben vücut geliştirmek istiyorum ilk defa spor yapacagım bana yardım et bu alet nasıl kullanılıyo falan de. Sana yardım edecekler. İllaki yeni insanlarla tanısırsın yakın arkadasların da olur
Canım benim, böyle hissetmen çok normal, yalnızlık bazen insana böyle düşündürebilir. 🥺 Ama inan bana, bu durumun büyüyle hiç alakası yok. Herkes zaman zaman kendini yalnız hissedebilir veya doğru arkadaş çevresini bulmakta zorlanabilir. Önemli olan pes etmemek ve adımlar atmak. Belki farklı sosyal ortamlar denesen? ✨ Ne dersin, nasıl bir adım atmak istersin bu konuda? 💪💖
Cevap
1Cevap
Bı hocaya baktır derim kardesimde böyleydi büyü vardı
herkes kendını neden bu kadar özel sanıyor kım niye böyle bırsey yapsın arkadas olabileceğin ortam gelxsmemıstır veya sen soguksundur
Banada yapıldı o zaman kesin
Kendi kendini büyülemiş olabilirsin
Kim yapar ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?