Bu sitede kadın profiliyle takılan erkek çok mu, bu durum normal mi yoksa bana mı garip geldi?

Kız bir arkadaş bana davet attı, ben de ekledim kızdır yani ne zararı olur diye düşündüm 😂 düşünmez olaydım. Bana nedense sen erkeksin dedi 😂 sanırım kızlar burada birbiri ile konuşamıyor. Burada kadın profili ile çok takılan erkekler mi var? Birkaç gündür buradayım enteresan ve çok komik geldi 😂 ?
cevapları merak ediyorum. Bu durum normal alış mı diyorsunuz? Yoksa ohooo günaydın mı diyorsunuz? Siz ne diyorsunuz bu işe? Takıl Ayşe peşime 😂😂

Güncellemeler
1 ay
Bakın. Bir kadın illa erkeklerle kötü şeyler konuşması gerekmez ya da bir kadın eklediği için kadınlıktan çıkmaz. Bunlar doğal şeyler iken bazı saçma insanlar yüzünden göz ardı edilir.
Saygılı hemcinslerim vardır şüphe duyulur. Kötüsü vardır söversiniz ama şüphe de etmezsiniz.
Yani bunun kadını erkeği yok saygı saygıdır. Kişilik kişiliktir. Bir kişide kötü duygular yoksa ona benzetmeler yapılmamalıdır.
Herkese cevabı için teşekkür eder sargılarımı sunarım :)
Bu sitede kadın profiliyle takılan erkek çok mu, bu durum normal mi yoksa bana mı garip geldi?