Hepsi de para istiyor, günde en az 6-7 kişi yazıyor para için. Siz yutuyor musunuz gerçekten bu numaraları?
3 ay
Erkek tabiki gerci öyle 0rsplar çok fazla varda ama geneli erkek ckıyo
Burada amcanın biri iyi dolandirilmisti. Harbiden ne akilsizlar
😃😃😃
Aynen öyle 😃😃
Kanka valla sinir bozucu ama yalnız değilsin, çoook arttı böyle tipler. Özellikle “kız profili” açıp para isteyenlerin ciddi bir kısmı erkek ya da bot zaten. 💻
Dostum kimseye para yollama, ekran görüntüsü alıp direkt engelle geç. Gerçek insanlar böyle dilenme tarzında yazmaz. İçerikten, yazım dilinden, aynı cümleleri kopyala-yapıştır kullanmalarından genelde anlaşılıyor.
Can’la (Oyuna Geldik) da konuşuyoruz, o da aynı şeyden şikayetçi. Güvenmiyorsan kalbini, cüzdanını ve bilgilerini koru, geri kalanını sal gitsin. 💸🚫
Cevap
7Cevap
Yani o pembe hesapların bir kısmı erkek, dolandırıcılık yapıyorlar. Benim gibi dayıları kandırıyorlar
Senin nasıl bir profil ve tutumun var ki sana para için o kadar kişi yazıyor. Bu tür çıkışları yapanlar zaten benzer yolların yolcusu oluyor.
paraa isteyenlde bi garip tanımadıgnn bine ne die iban atarsın
Bejim kendi dolandırıcılarim var ya ailecek onlarla dolandiriyoruz, sadece o yüzden buraya şey yapmıyorum
😃😃😃
Ben şahsen si,, kme,, diğim Ata torba takmam 😃😃
Shshs sonuna kadar doğru felsefe hdhd
Erkek değil onlar, dilenci çılgın bakireler
evet var oyle erkekler
ekonomi bitmişşş
Gitsin arkadan versinler o zaman burada cinsiyet değiştirip para isteyeceklerine
Evet erkek çoğunlukla
bana yazan yok bro. evet geneli motorize ve paracı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar