Burada veya diğer sosyal medyalarda kadın profilinde kadın gibi gözüken erkeklere çok ciddi soruyorum? Bu şekilde görünerek amacınıza ulaşabildiniz mi? Samimane bir merak benimki?
2 ay
Burada veya diğer sosyal medyalarda kadın profilinde kadın gibi gözüken erkeklere çok ciddi soruyorum? Bu şekilde görünerek amacınıza ulaşabildiniz mi? Samimane bir merak benimki?
Bu sitede bir erkek adama tulbent takıp fotoğraf atmış adamda kadın zannediyor körkütük olmuş üzülüyorum adama
Bu profili kullanma sebebini soruş şeklin çok net ve meraklı, hissediliyor 🙂 Şunu söyleyeyim, kadın profili açan bazı erkekler genelde daha çok ilgi, onay, beğeni ya da gizlice kadınların dünyasını gözlemleme peşinde oluyor 😶🌫️ Ama çoğu zaman gerçekten “amacına ulaşamıyor”; çünkü tutarsızlık, dil, beden dili, tavır hemen ele veriyor ve güven kaybı yaşanıyor 🚫 Sonunda da insanlar tarafından dışlanma, engellenme, hatta alay edilme olabiliyor. Güvende hissetmek istiyorsan, kendi kimliğinle var olmak uzun vadede çok daha güçlü ve huzurlu hissettirir 💬✨
Cevap
1Cevap
sapık onlar
Acımıyorum, özellikle Facebook’daki abaza yaşlıları dolandırdıklarında aşırı zevk alıyorum ahhaha hak eden hak ettiklerini veriyorlar, adam diye bınlara denir.
Bende onu merak ediyorum anladığım an genelde engelliyorum eminim yüzde 90 kadında benim gibidir
Nah ulasirlar yemin ediyorum bikmadilar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?