18 gü
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
176Cevap
Fragman sonra başlıyor hikaye diyim yani kısaca yeni başlıyor diyelim
Evlilik kısıtlanmaktan başka bir şey değil 😀 Sorunlar katlanarak artar😁
Hallolmuyor tabiki ama halledicez diyen erkekle yükümüz hafifler
Hayır. Yaptığın evlilik şansında olabilir, şanssızlığında. Umarım güzel şeyler olur
Öyle bir şey yok o sorunlar üzerine başka başka sorunlar ekleniyor hemde en az 2 kişilik
aksine çok başka yeni sorunlar başlıyor güzel olan kısımları da her geçen gün tükeniyor
Bilmiyorum halloluyor mu ki ben hiç denemedim Belki daha iyi oluyordu
Evet mevcut sorunlar hallolup yerine yeni sorunlar geliyor sjdj
Hayır sorunlar herzaman olur ve evlenmek bir çözüm değildir sorunu çözmez
Ya sorunları çözmez zaten ama insanı rahatlatır bilmiyordum da ben rahatlayacağımı düşünüyorum hani kendi adıma Ama dediğin gibi burada da sevgi çok önemli bir kavram
Hayır. Sorunlar her zaman olur ama birlikte halledilir.
Saçmalık asıl bir büyük sorumluluk başlar yeni bir hayat
Asıl büyük sorumluluk dediğin nedir Ölüm mü yani Çok gülesim geldi bana biliyor Çok gülesim geldi bana
Evliler zamanla birbirinden kaçıyor. Ne sarılması 😀
Evlenince sorunlar daha da artar diyorlar bilemiyorum kankam
Evlenince hiç bir sorun hallolmuyor aksine sorunlar artıyor
Tam tersi yeni ve daha kötü sorunlar ortaya çıkıyor
Evlenmek büyük sorumluluk sarılmak vesaire her şeyi tamam etmez
Tüm gerçekler Tokat gibi yüzüne vurmaya başlar çok var çevremde evlenenlerde
aynen aynen her şey halloluyor :D neden? çünkü sarılabiliyorsun :D :D
cidden bu kadar pembemi hayalleriniz :D
Neyi sorun olarak gördüğüne bağlı olarak değişir.
Evlendigin kisi sorunluysa yeni sorunlarin basliyor
:)
Ne kadar romantik bi hava verse de dengin değilse sıkıntın büyüyor.
Sanmam bence daha fazla sorun oluşma ihtimali var ama tabi karşıdaki kisiyede bağlı bir şey insandan insana değişir bence
Sevdiğin adamla evlenmek güzelde bakıcı tutmuyorlarsa doğurmamak lazım yoksa köle gibi kullanıyorlar sndjsjajs
Merhaba yaptırdınız mı acaba benımde acil ihtiyacım var
Yaşım 45 oldu bekarım uzun yıllardır gurbetteyim evlilik sevmek sevilmek aile... bunları hiç bilmiyorum
Tamamen karşıdaki kişiye baglı bence tamamı hallolmasada aynı yataga girip birbirinin dilinden anlayan iki insan ise sorunların %95 i ortadan kalkar
Seni uzmek istemem ama o da gider zamanla bende senin gibi dusunuyordum 😕
Sen ne ara evlendin ki daha 21sin
@birbeyefendii10 sorma o ayri ve uzun bir konu
Evlenip boşandın sanirim
@birbeyefendii10 evet
Çok erken olmuş ya
@birbeyefendii10 aynen
Neyse bakalım hayırlısı
Vallaha hiç sanmıyorum örnek olarak dayım evlendi 1 sene geçmeden gazla çocuk yaptı 2-3 sene evli kaldı ve boşandı hallolmuyor illaki sorun çıkıyor önemli olan sorunları fazla büyütmeden halledebilmek.
evet bütün dertleri unutuyorsunuz çünkü en büyük dert kocanız oluyor
Düşünsene evlisin en büyük derdin kocan yani şöyle düşünelim tamam mı Benim karım olsun böyle hoşuma giden tatlı dilli bir şey en büyük derdim olsun ya Her gün kavga ederim onunla her gün sevişelim her gün birbirimizden dövelim ne bileyim birbirimize bağıralım yemek yiyelim çocuk yapalım Ne bileyim kadın olsun da
sen azgınlıktan kafayı yemişsin ondan böyle düşünüyorsun gerçek hayatta işler öyle yürümüyor erkekler karısını çekici bile bulmuyor gözleri hep başka kadınlarda
Bak bir şey söyleyeyim mi sana senin yaşadığın hayat başkasını yaşadığı hayatla bir değil.
Azgınlık mı şimdi Doğrudur Hani ben gerçekten çok isteyen belki Çünkü yaklaşık 10 yıldır falan ilişkiye girmedim ben Düşünsene 2012'den beri hiç kadın yüzü görmedim yani o kadar çok istiyorum ki ilişkiye girmeyi? Ancak şunu da sana söyleyeyim hani sabretmemin sebebi bir tane kadın da aşıktım ona başka hiçbir kadın aldatmadım Neyse ayrıldık falan yani ben ona Platonik aşıktım ki aşık oldum kendime Sen de söyledim ben falan.
Ne azgınlıktan kafayı yemişsin ihtiyaç bu ya Bunu anlamak zor senin için anlayamazsın ya? Ancak bir gün senin oğlun olur Ergen olduğu zaman onun bu ihtiyacı geldiğini anlarsan belki hissedebilirsin
paralel evrene geçiyorsun bütün sorunların laps diye bitiyor kdkd
o evrende olsak
Türkiye de sorunlar bitmez başka bir ülke de olursak az sorun olur.
Hallolmuyor ama ınsanlar bence konusamıyor. bınsorun oldugunda ya da cozum odaklı olmuyolar. Gecinme gayesi niyetş yok gibi
Hayır. Kadın erkeği kanser eder, uzak durmak lazım
Evlilik bir kumardır. Ne çıkacağı hiç belli olmaz.
evlenmeden sarılmıyormusun?
Lisans okurken antalya da 1.5 yillik iliskim vardi onun oncesinde aptl gibyfim sonra sevgilim oldu ortak planlar ymeekler uyku cnsellik oldu notlarim once CC idi 1.5 yil surede hep AA BA idi
Sorunlar artar daha çok
Valla evlilik yapan arkadaşlar var. Çoğu pişman,😂😂
Bu evlendigin kisiye bağlı bence hayatını kolaylaştıran biriyle evlenirsen hayat guzel fakat tam tersi olursa sorunların artar.
Evlenmedim bilmiyorum
Sen benimle evleneceksen evet ama. Diğerlerini bilemem 😎
Talibim var üzeyim mi
Kimi uzuon beni mi önümü sen neredesin talip nerede😁
Bekarken hep evli çiftleri veya mutlu olan sevgilileri görürsün evlendiğinde ise bekarlara imrenirsin hayatın cilvesi sanırım :)))
Asıl evli olup mutluymus gibi görünen insan sayısı çok fazla bu arada hickimseye güven Yok bu devirde bence görücü usulü daha mantıklı geliyor bana
Sorun evlenince çözülmez ki. Sorun varsa zaten evlenilmez sorunları sifirlamali önce
Onunla ilgili bir sorun değil sorunlu bir adamla evlenmekten bahsetmiyorum. hayat yükünü azaltacak olanla
Tabi hayat psikolojik olarak rahatlar insan için evlileri görüyorum tabi mutlu olanlari
Evlilik sorun çözmek için değil yuva için kurulur sorunlu insan evlenmesin bir zahmet
Onun sorununu çözmek için değil zaten hayatta bir sürü sorun var onları bir nebze unutabilmek için
Sorunlu evlilik olur ozaman
Tam tersini düşün yüzünü görmek istemediğin biri varsa
Neden evlendin o halde boşan
Bekarım ki
Tabi tabi sen evlenince o sorunlari bi bes le flan carp katlanarak devam ediyo kanka hicte oyle azalma olmuyo
İyi biri yakışıklı/güzel biri kültürlü ya da zengin biri değil kafafaların bir olduğu biri denk geldiği zaman sorunlar bitmiyor ama o kişi ile güçlü hissediyorsun ve öyle oluyor herkese öyle eş nasip etsin.
Sarıldığında o an bı çok sorun aklından gidiyor olabilir ama sorunlar hiç bir zaman bitmez yaş7 de olsa 77 de olsa bitmez maalesef
Sacmalamayın. Daha fazla sorunlar olmaya başlıyor 😂
Feleğin çemberinden geçiyorsun bacım o eski sen sen değilsin oluyorsun😂
Sendemi evlisin yoksa kanka allah sabir versin
Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum
Uyum varsa olur uyum yoksa dahada büyüyor.
eşin aradığın kişiyse evet
Yoo asıl o zaman başlıyor sorunlar. Cicim ayları bitince
Asla düzelmiyor bilıyor musun dahada kotu oluyor o sorunları cıddı al
Gordugum kadariyla daha cok soruna neden oluyor
Sevgiliyken 1x sorun evlenince 10x sorun haline gelir. Nah hallolur
Evlenen insanları gördükten sonra evlenmeye cesaret edemiyorum
Sarılacağın kişiye ne hissettiğin önemli