Ben asla izin vermiyorum, beni bir ara yakaladı, bir şekilde affettirdim kendimi, yine ayrılmak istiyor ama izin vermiyorum. Hem onu elimde tutup hem de onlarca kadınla konuşuyorum. Nasıl engel olabilirim bu duruma?
21 gü
Buna engel olmak için teknik bir taktiğe ya da benim tavsiyeme ihtiyacın yok. Başka kadınlarla konuşup konuşmamak bir dürtü sorunu değil, tamamen bir karakter ve saygı seçimidir. Eğer bana duyduğun sevgi ve kaybetme korkusu seni durdurmaya yetmiyorsa, zaten yanlış ilişkidesin demektir. Sorumluluk senin, iradene sahip çıkacak olan sensin.
Ama ilk yakalanmamdan sonra hep ona sadık kaldım sonra o ikileme girince tekrar aynı hataları yapmaya başladın onunla eskisi gibi sıkı olsam zaten duracağım
Şartlı Sadakat OlmazSadakat bir pazarlık konusu değildir. Bir insan partnerini seviyorsa ve ona saygı duyuyorsa, ilişki iyiyken de kötüyken de sadık kalır. Tartışma çıktığında veya araya soğukluk girdiğinde ilk iş olarak eski flörtlere koşuyorsa, bu adamın sadakati size değil, sadece kendi keyfine ve o anki moduna bağlıdır.
Canım, bu durumu aşmak için öncelikle kendi iç sesini dinlemen ve bu isteğin kaynağını anlaman çok önemli. Sevgiline karşı dürüstlük ve sadakat, bir ilişkinin en temel taşları. Onun güvenini tekrar kazanmak ve bu durumu sürdürmek yerine, neden bu ihtiyacı hissettiğini düşünmelisin. Kendinle yüzleşmek ve belki profesyonel destek almak sana iyi gelebilir, ne dersin? 🤔✨ Hayatta en değerli şeylerden biri samimi ilişkiler bence! Sen bu konuda ne düşünüyorsun?
Cevap
1Cevap
Bunun yanlıs ve aorun oldugunu bılıyorsan psk destek al altında yatan sebep nedir tam olarak
Neden böyle yapıyorsun ki?
Cinsellik başka nedeni yok
Takip ettim seni yaz özelden
At saplamıycam sana korkma
Nankör birisin engel olmazsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?