Sevgilim Instagram hikayesinde beni başka kız sandı, güven sorunu yüzünden ilişki bitti sizce geri döner mi?

Arkadaşlar şimdi benim 4 buçuk yıllık bir ilişkim var ikimiz de birbirimizi çok seviyoruz. Yani en azından ben öyle biliyordum. Geçen kız arkadaşımla lunaparka gittik ve arkadaşım lunaparkı çekip hikayesine atmış ben de paylaştım aynı hikayeyi. Hikayede de gondol gözüküyor ve arkadan sıra bekleyen kişiler ve bir kızla çocuk gözükmüş sanırım sevgililer hikaye videolu ve kız çocuğun yüzüne dokunuyor filan kızın o gün giydiği kıyafetleri renkleri ve kızın saç rengi uzunluğu benimle aynı ve sevgilim de kızı ben sandı ve açıklamama bile izin vermeden bitti her şey dedi. Ben yaşadığım bu haksızlığı kaldıramıyorum ben de yani beni hiç mi tanımamış ve bana hiç mi güvenmemiş diyerekten kendimi hiçbir şekilde açıklamadım ve yazmadım da 2 gündür iletişimsiziz işte benimle olan fotoğraflarını falan kaldırmış. Sizce ben olmadığımı fark etmiş midir o kızın ve en önemlisi pişman mıdır ama pişman olsa da yazardı. Gerçekten çok doluyum kız arkadaşlarıma bile böyle saçma sebepten böyle olduğunu anlatamadım
Sevgilim Instagram hikayesinde beni başka kız sandı, güven sorunu yüzünden ilişki bitti sizce geri döner mi?