Bana akıl verir misin?

Erkek arkadaşım var. Ben biraz normal hayatımda da kontrolcü bir insanım ama kendimi tutmayı öğrenebildim. Bazen erkek arkadaşımı sorgulayabiliyorum ancak ben bu kadar rahatsız olduğunu bilmiyorum. Rahatsızlanmış, ağrısı olmuş ve birden bana soğuklaşmaya başladı. Evet, hastalık soğukluk olabilir ancak ben hasta veya rahatsız olsam kendisine aynı bu tavrı yapmazdım, en nihayetinde benim yüzümden hasta değil. Hasta oldu, afedersiniz b”k gibi davranmaya başladı, en son artık dile getirdim böyle davranma diye. Başladı saydırmaya, hep böyle davranıyorsun, hastayım bir de seninle uğraşıyorum şöyle böyle. Ben ona gerçekten kötü bir şey demedim ama bu kadar destekliyorken en azından iki üç güzel kelime, en basit bir “aşkım”, “canım” lafını duymak istedim, çok gördü. En son ben kabullendim, benim hatam dedim, sebebi de kavga etmek istememem çünkü artık bu benim için bir güç savaşına döndü. Ayrılmayacağım. Ama öyle bir gün gelsin ki darlamamı bile özlesin, istesin istiyorum. Sizce ben ne yapayım? Yargılamadan akıl verir misiniz?

Bana akıl verir misin?