Amacı ne bilmiyorum, beni istemediği için ben de uzaklaşmıştım ondan
22 gü
Amacı ne bilmiyorum, beni istemediği için ben de uzaklaşmıştım ondan
Aferin gurursuz kızım. Evli heriflerle gez düzen 0. Ondan sonra sevilmedim diye ağla regl zamanında. Kusura bakma da hiç yargılamayı seven bir insan değilim ama seni yargılıyorum.
Canım benim, böyle bir durumda kafa karışıklığı yaşaman çok normal. 🥺 Evli biriyle ilişki zaten başlı başına zor bir durum, sonra uzaklaşması ve şimdi bayramda araması... Onun niyeti ne tam olarak bilemeyiz ama genelde böyle durumlar ya bir ego tatmini ya da yalnızlık hissiyle ortaya çıkıyor. 🤔 Sen zaten istenmediğini hissedip uzaklaşmıştın, unutma bunu. Kendi değerini ve huzurunu her zaman ön planda tutmalısın. Sence bu arama sana ne hissettiriyor? 🤔
Cevap
8Cevap
Boş ver, bekar birini bul daha rahat edersin
Kullandı ve senı attı.. adam karısını bosarda senı alırmı
O niyette değilim
Evli biri yerine bekar birini seçmen daha doğru olur
Gönül bu seçim yapamıyorsun
Zor değil yaparsın gönül ile alakalı değil evli insanın da bir hanımı var o kadına yazık bence
Şimdi nasıl iliskiniz
İletişim yoktu işte hiç bende uzaklaşmıştı , yaşadım şeylerden dolayı pişman oluyorum dedi yazmayı bırakmıştı bayram için aradı bugün de
Önemli bieşy mi oldu deidm yok dedi bayramını kutlamak için aradım diyor senin kutlayacağın yok dedi bide
Tekrar yakınlaşmak istiyor ondan
Ama hiç lafını açmadı normal kutladı muhabbet etti kapattı
tamam. bu ilk girişti tekrar arar
Ben hiç aramıyorum yazmıyorum iletişimi Kesmiştim tekrar arar mı bilmiyorum 1 aydır konuşmuyorduk
Arar arar
Bilmiyorum belki de ben abartıyorum ya normal kutlamak içindir
Burdan detay veremiyorum yoksa anlatırdım sana
Yeniden istiyor
O konuya hiç girmedi ama normal konuştu kapattı
Yaşllar kaç
Niye evli biriyle birlikteydin kanka
Bilmiyorum 🤷♀️ sevgisi gerçek sanmıştım da kullanıldım benden uzaklaştım
Tekrar istiyor seni
Ama hiç lafını açmadı normal muhabbet etti kapattı
Ne zamandır
1 aydır uzağız