Yarım saat önce uyuyordu uyanıp geldi salona. Gelmiyor musun bugün de yatağa dedi yok dedim üç gündür çocukla uyuyorsun bak onunda psikolojisi için iyi değil kalk gel hadi dedi gelmiyorum dedim böyle nereye varacak ömür boyu ayrı mı yaatacağız dedi belki ömürlük olmaz evliliğimiz dedim konuştuğun şeylerin nereye çıktığını iyi tart pişman olmamak adına dedi sizce ne yapmalıyım
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Yanına git geceliği giymeyi unutma gadası
Kalbim kırıkken yapamıyorum
Yapmak zorunda olduğunu biliyorsun
Ben hiçbir şey yapmak zorunda değilim ne diyorsun sen ya? Neyim ben malı mıyım
Sen bilirsin böyle yapmaya devam et olacakları gör
Abicim boşanmayı koymuşum kafaya ne olacaksa olsun.
O zaman boşan neyi bekliyorsun
Bu son şansı
Narsist bir kocan var o şanslarını elinden yitirmiş çoktan
Gülesim geldi neden bilmiyorum. Evlilik de zor be. Konu ne bilmiyorum ama 3 günde özür dilememesi kötü. O haksız değil herhalde.
O haksız gayette
Kimin hatasi ise o ozur diler. Kirdigi tarafin gonlunu alir.
Baska turlu olmaz.
Kimse gonul almiyorsa cok sagliksiz.
Almıyor işte
O zaman gitme. Gonul almaya da icabeten gelmesin. Gercekten oyle olmasi gerektigini dusundugu icin geldiginde donersin.
Bir de evrenin kanunudur. Bir tartisma olursa erkek gider salonda yatar. En temel centilmenlik prensibidir.
Siz yataga gidin. O kanepeye gitsin. O nedir oyle.
O zaten ben salonda yatarım geç dedi ilk gün ama ben salonda yatmiyorum ben oğlumun yanında yatıyorum ya ben oğlumun yanında yatmak istiyorum
Oyle olur :) Hadi ordan kirmadim puanini.
Eşimle aranda ki sorun ya da problem nedir ki?
Eşimle onun işi hakkında tartışıyoruz sürekli kendisi işine çok değer verdiği için bizi ikinci plana attigini düşünüyorum ve bunu düzeltmiyor
İş ve aile yaşamı faklı olmalı ve 2 şeyi de bir birine karıştırmamalı hiç bir iş aileden önemli olmamalı
Bunu kendisine anlatamıyoruz maalesef ben bu sefer her seferindedeki gibi oturup konuşmak yerine tavır almayı tercih ettim
Bu öyle çözülemeyecek bir sorun değil ilk önce benim eşim çocuğum ailem gelir daha sonra iş işi ilk sıraya hiç koymadım koymam da önemli olan aile iç huzuru ve devamlılığıdır
Vallahi biz çözemiyoruz defalarca konuştum defalarca anlattım ona verdiğim ilginin çeyreğini bile almıyorum onda
Sen haklısın. Lakin eşin seni anlamıyor ya da anlamak istememek de sen ne yapmayı düşünüyorsun? Pekii
Ben son dediğim bu da çözülmezse ben kesinlikle boşanacağım verdiğim sevginin karşılığını alıp almıyorum çünkü
Bu çözülebilecek şey yani eşin neden böyle davranır anlamıyorum. Gerçekten bir kadın bu kadar ilgisiz bıraklöası ve işi daha değerli görmesi kesinlikle kabul edilemez
Ona sorsan işi değerli görmüyormuş ama yani gece uyanıyorum yanımda yok gitmiş iş konusundaki dosyalarına bakıyor ben şok ya tatile gidiyoruz adam açıyor iş konusundaki dosyalarına bak ya hayatım işi işte yap tatilinde tatilini yap değil mi
Çok saçma asla olmaması gerek bir şey iş zamanı iş ve. Sonra ailem yaşamım ve keyfim gelir iş iş nereye kadar işi iş zamanı yapıp diğer zamanlar da ailene eşine zaman ayırmak gerekiyor
Evet inşallah o da bu son şansın da kendini düzeltir yoksa boşanacağım
Anlıyorum seni umarım düzelir sana değer verir ve seni değerli kılar sen çok haklısın arkadaşım
Orta yol bulmaya çalışmış. Siz de biraz ılıman davransanız iyi olur.
Orta yolu bulmak istiyorsa hatasını kabul Edip özür dilesin
Bunu ona söylediniz mi?
Kendisi konuşmak için bir adım atsaydı söylerdim ama her seferinde her tartışmada ben adım atmaktan yoruldum
Siz bilirsiniz, koca da sizin evlilik de.
İlla bariscaksiniz aynı evin içinde sonuçta yanassana adama
Gelsin o zaman özür dilesin yaptığımdan pişmanım desin seni kırdığım için kusura bakma aramızdaki problemi çözelim ondan sonra çözüldikten sonra ne anlamı var beraber yat
abartma kalk adamin yanina yat ne uzation
Sıkıyorsun adami
Ben ona bu kadar kırgın olduğuma göre o da beni sıkmış demek ki
Ayrı yattığınızı çocuk fark ederse psikolojisini etkiler. Bu konuda haklı
Ben oğlumla yatmak istiyorum bana bu aralar o iyi geliyor bir tek o da zaten çok mutlu oluyor
İskolik olmasinda ne gibi bir problem var adam calismasin mi calisip bide karısı yatağına gelmiyor üzücü
Çalışmak başka bir şey işini herkesten önce tutmak başka bir şey bunun ikisini ayırt edemiyor musun ablacığım sen tabii ki de yatağa gelmem bu yüzden tartışıyoruz ayrıca dediğim gibi işini herkesten önce tutuyor kariyeri onun için çok önemli önemli madem kariyerin çok önemliydi evlenmeseydin kardeşim ben bu evde ilgi görmüyorum ben bu evde adamakıllı kocamın elini tutup sahile bile gitmiyorum ben böyle evlilik istemiyorum ben boşanmak istiyorum hatta
Yuvanı yikmamaya çalış yinede sende haklısın şu an ilgi göstermesi lazım peki şey yapsan tavır almak yerine düzgünce hissettiklerini anlatsan eğer baktın yola gelmiyor aynı o zaman bosan
Ben bu adamla altı yıldır evliyim ben bu adama her seferinde tatlı tatlı anlatıyorum ellerini tutuyorum her seferinde hislerimden bahsediyorum tamam diyor ben düzelteceğim diyorsan bana güven diyor bir ay sonra yine aynı gece adam yanımda yok gitmiş işiyle alakalı dosyalara bakıyor işini işte yaparsın evinde çocuğunla karın ilgilenirsin anlatamıyorum
Sanki sendede sevgi bitmiş
Hayır ben hala çok seviyorum lanet olsun ki hala o kadar çok seviyorum ki o da beni çok seviyor ben sevgisinden şüphe etmiyorum ama böyle de madem yalnızmış gibi yaşıyorum boşanayım temelli yalnız olayım
Anladim senin sinirlerin baya bozulmuş kirilmissin abla Allah sabır versin
Sağol Allah razı olsun kırıldık gerçekten.
Zaten böyle böyle davranın kocalari soğutun kendinizden sonrada ne varki canım bunda deyin
Acaba bizim böyle davranmamızın sebebi de onların bizi soğutması olmasın
Evlilikte bazı şeyleri tadında bırakmak lazım. Unutmak lazım çok kırıcı olmadığı sürece yoksa sen desin dem dedim diyerek sonu hüsran olur. Sizin için demiyorum durumunuzu bilmiyorum öncesini sonrasını
Eğer ki senin sorunun yıllardır sürüyorsa işte unutamıyorsun görmezden gelemiyorsun çözülmüyorsa bir
Ama uzaklaşmakda çözüm degildir bence hatta dahada soğukluk girer araya. En azından şansını denemekte fayda vardır
Bence boşanmak çözümdür
O kadar ileri boyutta ise tabiki daha fazla uzatmaninda anlamı yok herkes kendi hayatına bakar en azından
Bu son şansı
Ama kendisinede söyle ona göre davransın umrundaysa eğer mesajı alır
Adam haklı git yanina
Hak etmiyor
Git eşinini yanına yat
Hak etmiyor
İnsan kocasına bunu der mi ya
Çok kırgınım
Bence siz bi aile terapisine gidin
Adam haksız sen haklısın ne uğraşıyorsun boşan gitsin sonra eskort olarak piyasaya cikarsin
Annenin mesleğinde gözümüz yok. Yallah şimdi ör… doğurduğu
Neden bozuk olduğu önemli burada
İş kolik
Neden bu tartışma peki?
İş kolik
Sen çalışıyor musun peki?
Hayır. Oğlumuza bakıyorum
Yani ikinize bakabilmesi icin işe ağırlık vermesi normal de.. ilgi görmüyorsun anladığım kadarıyla?
Parası çok ayda 200 bin garanti alıyor fazlası var eksiği yol jipe biniyor. İ
Farketmez.. konu ilgisizlik sanırım. Bu evlilik böyle sürmez.
Sürmez
Ne düşünüyosun peki?
Bu seferde düzelmezse dava
Anladimm.. bence sakin bir kafayla karar vermek gerekir.
Ne yaptı ki küstün
Bizim sorunumuz böyle bir anda olan bir şey değil işim çok işkolik ve biz hep işinin gerisinde kalıyoruz ve ben bundan artık gerçekten sıkıldım boşanmayı bile düşünüyorum
Evini geçindirmek için çok çalışıyordur
Evi geçindirmek için çalışmakla işini incelemek ne alaka ablacığım işini kariyerini karının ve çocuklarının üzerinde tutmaktan bahsediyorum yoksa her erkek erkek işe gider ay sonu parasını cebine koyar evine gelir bu başka bir şey
Barışmak istiyor galiba
O zaman özür dilemeni
Belki yatakta dileyecekti
Sanmam
Hayırlısı be
Evlilikten beklentin ne acaba?
Mutlu olmak huzurlu olmak eşimin bize daha çok ilgi göstermesi geri planda kalmamak ama bunları yaşayınca ben de bu kadarını yapabiliyorum artık
Öyle bi dünya kalmıyor yıl geçtikçe zaman ilerledikce.
O da düşünse
İmkansız düşünmez sende bazı şeyleri düşünmezsin ona göre. Tek taraflı düşünme kaç yıllık evlisin
Abicim sen şimdi düşün evlendin karına çok fazla sevgi veriyorsun çok ilgi veriyorsun ama o her şeyi senden önde tutuyor yani yani işte ben de bu durum yaşıyorum ona verdiğim sevginin karşılığını bir türlü alamıyorum
Tamam bende evliyim biliyorum. ve bu düzen böyle gelmiş
Böyle gider bunu anlatmaya calışıyorum sana
Ben de böyle gitmez bu son şansı boşanacağım diyorum
Büyük konuşma derim. Boşanınca napcan?
Ne mi yapacağım en azından böyle de ilgisiz kalıyorum öyle temelli ilgisiz kalacağım kendime daha farklı bir hayat kuracağım daha farklı aktivitelerle ilgileneceğim oğlumu da alacağım mis gibi böyle yaşanmıyor çünkü ben mutlu değilim
Anlıyorum seni mutlu olmaman normal. Ama düzelme şansı yok bence bu düzenin
İyi olanın karşısı kötü
Ya bak bana sevgisinden asla şüphem yok benim için canını bile verir ama sen eşinle akşam yemeği bile yiyemedigim zamanlar oluyor haftalar oluyor ya ben niye evlendim yalnız yaşayacaksan
Haklısın ben bişe demiyorum. Ama malesefki bunun cözümü yok diyorm yaş kaç?
Ok
Yaz bana sohbet edelim
Evli kDınla ne sohbeti edeceksin? Biraz adam ol derdim ama zorlanmanı istemem Abaza. Gmrmediği gizli üye kadınka bile konuşmaya çalışan ezik
Ne olursa olsun yatağı ayırmak değil
Konuşmak ister misin
S git
Uzatmayın bir şey bence
Gitme sakın 😅
özlemiş seni
Git ve sevs
Adam hakli
Gitme
Sabırlı kocan varmış
Niye beni bu hale getiren o değil mi
Çocuk musun