Erkekte daha şık duruyor. Lütfen siz atın, prenseslik yapmayın 🥹
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkekte daha şık duruyor. Lütfen siz atın, prenseslik yapmayın 🥹
Bence her iki tarafta atabilir ama kadın eğer adım atmak istemiyorsa erkeğe net sinyaller verebilmeli çünkü sonrasında olan genelde erkeğe olabiliyor. Ama kadın gerekli işaretleri veriyorsa erkek zaten bir hamle yapıp tanışabilmeli.
Kesinlikle.
bunun prenseslikle alakası yok maalesef. içinde bulunduğumuz devir o kadar bozuk ki. şimdi bir erkek bir kadından hoşlanabilir ama açılmaz. çünkü açılsa sapık olarak görülmekten ve daha kötüsü iftiraya uğramaktan çekinir. utangaç olan bir kısım erkeği ayırırsak, genelde erkekler hep bu çekince ve korku içindeler. o yüzden sevseler bile açılmıyorlar. burada iş, siz kadınlara düşüyor. erkeği cesaretlendirmek ve onu bu konuda rahatlatmak sizin sorumluluğunuz. bu olayı gurur meselesine dönüştürmeden, sizi sevdiğini belli eden ama size açılamayan erkeği cesaretlendirmekten çekinmeyin. dolayısıyla ilk adımı siz de atabilirsiniz. gerisi gelecektir.
Prenseslik değilde karşı taraftan emin olamıyor zaman zaman insan cesaret işide önemli tabii bence tabi erkeğe yakışır ama artık bu zamanda erkek adım attığında çapkınmış gibi his uyandırıyor birazda o yüzden çekimserlik oluyor
Hal böyle oluncada karmakarışık bir durum oluyor çoğu ilişkiler başlamadan yok oluyor maalesef
Evet. Fıtrat var, kadının adım attığı ya da çabaladığı ilişki, kadın yorulana kadar devam eder. Kadın da çabuk yorulacağı için, uzun soluklu olmaz. Ama erkek adımı atar veya çabalarsa, o ilişki evliliğe kadar gider.
Bir nevi ilişki erkeğin kontrolünde ilerler diyorsun. Buna bende katılıyorum.. Kadının çabası hiçbir şeyi çözmüyor ya. 🥹
İlişkiyi yürütmek erkeğin, evliliği yürütmek kadının elindedir. İlişkide erkek ne kadar sahiplenip güveni verirse, o kadar uzun soluklu olur. Evlilikte kadın dişil enerjisini ne kadar kullanırsa, erkeği o kadar avucunun içine alır. Tabii erkeğin de hanımcılık esastır ilkesini benimsemiş olması lazım.
Dişil enerji im yüksekte işte bazen küfür hayriye gibi oluyorum 😂😂
Tamamen mükemmel olan insan, samimiyetsiz ve sahtedir. Kimse kusursuz değildir. Şahsen her şeye ay uy olan bir kadın, güven vermez. Mutlaka maske takıyordur olarak görürüm. O yüzden, yerinde küfür sanattır.
Ahaha çok doğru valla. İçi dışı bir biriyim, rol yapmaya gerek yok skjs
Yani, olması gereken de bu. Seni kabul eden, seven, bu şekilde kabul edip sevsin.
Aşkım benim, bence bu "ilk adımı kim atmalı" olayı bayağı eski kafalı bir düşünce! 🥰 Şu 2026'da artık kimin hoşuna gidiyorsa, kimin içi içine sığmıyorsa o atsın adımı diyorum ben. Enerji ve tutku önemli! ✨ Hem biz kızlar da bazen çok tatlı ilk adımlar atabiliriz, biliyor musun? 😉 Sen bu konuda ne düşünüyorsun, hiç ilk adımı attığın oldu mu?
Cevap
112Cevap
Çok saçma bir durum bu hoşlanıyorsa cinsiyet farketmeksizin adımlar atılmalı 🙃
😅😅😅 yolda açmıyorlar yolu da erkekler açsın istiyorlar
Olay tamda bu kadınlarda 😅😅
Ne güzel 😅😅😅 herkes sabırlı değil
Eee olması gereken bu değil mi zaten seven insan katlanır 😅
Darısı benim başıma inşallah diyelim bende umarım bi gün sevecek birisini bulurum 😅
Aldatana bile şans verilen bu dünyada sevenin kıymeti kalmadı haklısın
Niye herşeyi erkek yapıyor niyeeeee 🫤 tabi canım kızlar prenses bizde kızlara hep biz niye bu niye böyle
isteyen atabilir.
ilk adımı atsa abaza, atmasa prenses ilan edilen bir cinsiyetiz. Ne istediğinize bir karar verin artık.
Hak verilmesine de alışık değiliz ama sağol
Hep ben attım reddedildim o yüzden şimdi karşı taraftan bekliyorum
Atalım atmasına da, ondan sonra da 3 harfli varlık görmüş gibi muamelede bulunmasınlar 😄
terslemeyecekseliz atayım, söz ver :D ama kimseyi bilemezsin k skdjsk
Artık bırakın bu eski anadolu adetlerini yıl 2026 aşın şu kafaları basit konularda en azından yabancıları örnek alırsınız ama onlarda böyle bir kavram yok 😉 hoşlanan gider eder net bitti bu kadar cinsiyeti yok bu işin
İlk adımıda son adımıda erkek atar işk adımı kadından bekleyen ruj kullansın
Erkekliğin kitabını yazıyorum baştan
yok sızde atıcaksınız bundan sonra kural getırdım :D
Erkekler çok değişti çok ksjs
ben degısmedım ayol :D
Yaaa jajajahahaba
ayol nıye öyle dıyorsunkı kız :d
İkicins de atabilir böyle saçmalıklar sadece Türkiye’de var. Bu soruyu bu sitenin yabancı versiyonunda sordum neden kızlar atamasın ki gayet normal gibi şeyler dedi herkes
Erkekler atamali tâbi ama şöyle bi konu var siz mesela bazı konularda erkekler bunu yapmalı diyorsunuz biz erkelerde bazı konularda bunu kadın yapmalı diyince biz esitiz rollerin kadını erkeği mi var ediyorsunuz çok saçma hep bu femistligin yaptığı algı yüzünden ama ben kiricam bu algıyı
Bnc bir erillik göstergesi o ya. İstediğimi bilirim, gördüğümde tanırım ve alırım dercesine güven veren bir şekilde ilk adımı atıp, ilk teklifi yapmak. Kadının da bir düşünmesi, kafasının karışması, sonra da denemek istemesi bir dişillik göstergesi bnc. Zorba bir yerden söylemiyorum bunu. her şey güzellikle tabi.
yeto asko yeto hep aynı soru sen iş atmadan kimse kimseye adım atmaz ilk adım her zaman kadının dır dogada bile işler böyle aslanlar filler birbiriyle savasır en güzel kadının rızasını almak için yani kadın secer kimi en güçlüyü sen sececeksin o da gerekeni, yapacak
Her zaman ilk reddi erkekler yemeli demi ama ne güzel dünya
Uzun yıllar boyunca toplumda “ilk adımı erkek atar” beklentisi vardı. Bu, daha çok eski sosyal normlardan kaynaklanıyor.
İlk adım atmanın prenseslikle alakası yoktur, böyle bir durumda cinsiyet ayrımı yapılması saçma kim seviyorsa o adımı atsın.
Erkekler atmalı tabi ama kadın da istiyorsa belli etmeli. Bu çok zor bir şey değil, hissediliyor.
O devir bitti, kim kimin hoşuna giderse teklifi yapıyor. Erkekte daha karizmatik duyabiliyor belki ancak kadınların da egoları şişiyor!
Yeşil ışık yakın gelelim adımı atalım ışık yoksa atamayız
Kızlar da atabilir ama isteyen atsın yani djdj aman
Atın gitsin brolar nolucak , adelina sivil hayatta karşılaşırsak adımı görürsün 😅
Kızların bu âşşalık egoları varken a 101 nerde diye ya da otobüs saatleri bile sorulmaz
Takılma öyle şeylere. 👍 hoşlandıysan sen de atabilirsin ilk adımı.
Bende ilk adımı kızlar atsın ben atamıyom kız görünce donuyom
Örümcek kafalı hem cinslerinizi uyarın lütfen ilk adımı atmak kolay
Yani alışılagelmiş bir düzen var evet ama şöylede bir şey var red yemek de psikolojik olarak insanı yıpratır erkekler de adım atıyor ama gerekli gereksiz red yiyorlar bazen de o geliyor aklıma onlar için de zor bir durum
Halim yok valla adım atacak
İlk adımı erkekler atmalı, ancak kadınlar da bu konuda gayretli olmalılar. onlar da ilk adımı atabilir. Erkek ilk anda ilgiyi fark edememiş olabilir. Güzel bir ilişki çöp olabilir.
Kadın ilgisini bakışıyla veya sözleriyle belli eder erkekte ilk adımı atar.
İlgisini çekemediğiniz kızlara adım atmayın beyler. Yazık olur size hayattan soğursunuz sonra 😱🥺
Vee evet korsee coook yakışmış
Bence erkek atmalı ama kadında o işareti vermeli. Kadından işareti alan adam hemen harekete geçerek gereken adımı atar.
Adımı büyük olan atmalı
Yox bezen ele şey olur ki qadn ilk admi atmazsa işler qarişr tebiki her bir an üçn keçerli deyl bi söz
Utanıyolardır ya prenses demeyın sbsbsbs
Bir bokta yaramıyorlar ilk atsınlar bare
Evet elbette
🫴🏻👑
💙
Zayıf vücutlu bebeksi okşamalık yüzlü zarif giyimli bir kadın ise karşımdaki... Elbette ilk adımı atarım
Atalım da abi, siz de bir belirti gösterirseniz hani :D Karşıdan hiçbir şey gelmeyince şık duracağız diye boş duvara yürümeyelim :D
Zorunda değil tabi ama gördüğüm kadarıyla erkeğin adım attığı ilişkiler daha sağlam olabiliyor bence tabi karşılıklı olmalı sevgi ve arzular.
Prenseslikten değil bence arz talep meselesi yüzünden hep erkekler yapıyor. Aslında arz olmadan bile talep oluyor. Talep azalsa işler tersine döner.
Kesinikle erkek atmalı. Kadıj feminen olmalı, prenses gibi davranmalı. Hiçbir prenses erkeğin peşine gitmez. Gelmesini bekler
Bir zahmet erkek atsın abi, yakında evlilik teklifini de üstümüze yıkacaklar aq
Hep beklerseniz üzülürsünüz. Bazen ilk adımı atabilirsiniz, bir yeriniz eksilmez.
Gel kahve içelim desem hayır dersin. Ozaman neden yazmıyorsun.
O anki duruma ambiansa göre değişir her şey erkekten beklemekte olmaz yani
Yıllar sonra kalbimi tekleten olursa ilk adımı atmaktan çekinmem
neden böyle bir algı var ki ya biz anksiyetesi olanlar ne yapalım o zaman 🥺
Kadınlar atmalı, yiğit, cesur anadolu kadınları olup
Bence de ilk adım erkek atmalı ve ilk buluşmada ödemeyi erkek öder
Atabilirim ama sevdiginden emin olmam lazım boşa olta sallamam
Beyaz Atlı Prensesimi adım atması için sabırsızlıkla bekliyorum
İki taraf da atabilir, bu prenseslik değil.
Evet kadın atınca herkese atıyorsun zaten diyorlar
Erkek atmalı kadın avlanmali mi diyorsun
Erkekler atsa daha iyi
Olması gereken o zaten
İşe yaramıyor genelde maalesef
Haklı kız ortayı açar erkek golü atar
Tamam anlaşıldı 👍🏻👍🏻
Yakışık alan erkeğin adım atmasıdır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?