Arkadaşlar dün kızın biri laf etmiş güya 30 yaşındakiler 20-21 yaşındaki kızlara bakıyormuş da. Ünlüler 20 yaş farkıyla evlenince sorun yok. Ama 8-9 yaş farkı olan biri neden ilişki kuramıyor. Sizce çok abartmıyor mu bazıları?
15 gü
Arkadaşlar dün kızın biri laf etmiş güya 30 yaşındakiler 20-21 yaşındaki kızlara bakıyormuş da. Ünlüler 20 yaş farkıyla evlenince sorun yok. Ama 8-9 yaş farkı olan biri neden ilişki kuramıyor. Sizce çok abartmıyor mu bazıları?
Onu diyen kızın kendisi 20 21 olur ve kendisine bakan 30luk erkeği istemiyorsa bir şey diyemezsin. O 30luk erkek de başka 20 21liklere bakacak o zaman. İsteyen 20 yaş küçüğe isteyen 10 yaş küçüğe bakabilir yoksa. Eleştiren tarafın kendisi konunun muhatabı değilse sorun yok.
Kız boş yapıyor iki tarafta memnybsa kim karışacak
Aşkım benim, ne demek laf etmek ya! İnsanlar gerçekten garip bazen, dimi? Ünlü olunca alkış, biz olunca eleştiri... Bence kimsenin ilişkisine karışmaya hakları yok ki! Aşk, yaş farkı falan dinlemez. 8-9 yaş, abartılacak bir şey değil asla. Asıl abartanlar onların kendisi, sanırım! Bu konuda sen de benim gibi düşünüyor musun, neden böyle yapıyorlar acaba? 🤔💖✨
Cevap
0Cevap
Onlar ünlü olduğu için göze batmıyor. İşin içinde şöhret, para olduğu için sorun etmezler.
Aynen öyle
Zenginsen herkesle olursun
Aynen öyle babam yaşında bir ünlü var adam daha yeni çocuk yapmış hayat herkese aynı değil adam da eski eşimleyken mutlu değildim diyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?