Sizce ünlüler neden bu kadar yaş farkı olan erkekler/kadınlar ile sevgili oluyor? Biz yapsak sübyancı pedofili oluyor ama ünlüler yapınca aşk sevgi neden? Benim yaşım 22 babam 52 yaşında hayret ettim babası yaşında adamla birlikte oluyorlar.
Ünlülerin ilişkilerinde neden bu kadar yaş farkı oluyor?
Dişi ünlüler devreye para girdi mi 100 yaşındakine bile aşık olurlar. Kuduruk zengin ve yaşlı olan ünlü taze taze insanlara bakar. Diğer ünlülerin de dişi kamaşır ve bunların kuyruğuna takılır ve tren olurlar. Boşuna demiyorlar baba koruk yer oğlunun dişi kamaşır.
Kızlar yanlış anlamasın ama meşhur olmak için bazıları ünlülerle yatıp kalkıyor. Yeter ki Meşhur olayım diye. Bakınız Şeyma subaşı bir çocuk yaptı Acun'dan sonra boşandılar ama şu an da ünlü ve parası var. Ünlü olmak için yaşlı adamlara kuyruk sallama olayı bu tamamen. Para=şöhret=çekicilik=genç kızları tavlama
Yalnızlık yaş ilerleyince dert oluyor. Yaşı ilerlemiş erkek kadının kıymetini daha iyi anlıyor ve güzel seviyor. Kadın da bu güzel sevgiye karşı koyamıyor. Gençlerin aşkı kavgalı, gürültülü, münakaşalı, ayrılmalı olur. Kadın da huzur arıyor.
Valla bu sıra ben de bu durumu çözemedim hani eskiden çok sık rastlanan bir durum değildi ve amaaan mutlular demek ki kime ne diyordum ama bu resimdekiler de olmaz be şimdi kızın o senin ya :D annemle babamın arasında da 20 yaş fark var ve bu ister istemez ilişkilerine de yansıyor zamanla mesela
@Mehmettok1979 erkek yaşlandıkça eşi genç olduğu daha kıskanç oluyor tartışmalar büyüyor sanırım kaybetme korkusu oluyor tabi 15 yıllık evlilik artık az çok azaldı bu durum ama kafa yapısı da çok farklı oluyor babam daha eski kafa düşünüyor okumuş öğretmen olmuş sözde ama karakterler farklı olduğu içinde olabilir. Doğal olarak yaşta etkiliyor bu durumu düşünceler bilgi ve birikimler aynı değil biri daha genç sonuçta istinai durumlar oluyordu tabi ama genelde böyle maalesef
Tamam ama anlattıklarından ben tam bir cevap alamadım , bu anlattıkların kafa ve kültür meselesiyle alakalı , aralarında 10-20 yaş olup kültür ve kafa yapıları uyuşan bir çok çift tanıyorum hem sana bir şey söyleyeyim Türk toplumunda kadın daha çabuk çöküp yaşlanıyorlar , erkek kafına göre bir nebze daha diri duruyor
@Mehmettok1979 tabi ki kafa yapısı var bu zaten herkeste olan bir şey kimse aynı olmuyor ama yaş farkının da etkisi büyük zaten bu duruma tam bir cevap alamazsın ki? Annem hep sen yaşlandıkça saçmalıyorsun artık der mesela :D anlaşmazlıklar büyüyor. Kadınlar erkeklere göre daha çabuk çökmüyor bence genel olarak iki cinsinde yaşadığı bir durum bu ülkede.
😅 annen ve baban arasında ki o tatlı diyolog hoşuma gitti , aman tartışıp bir birlerini üzmesinler Ama bak sana bir şey söyliyicem benim bir rahmetlik abim vardı , Allah rahmet eylesin bana ergenliğimde çok nasihatlarda bulundu , onlardan biriside bu, yavrum Mehmet evleneceğin eşin senden küçük olsun , olsun ki ona hem eş , hem arkadaş , hem dost sen onu kızın gibi yetiştireceksin gözünü sende açacak kadın erkeğe göre daha çabuk solar bşrde doğum yaptımı tamam derdi onun o sözleri halan kulaklarımda çınlar , oyüzden halan onun bana verdiği o nasihati tutuyorum
@Mehmettok1979 üzülen üzülüyor da yine de takan yok :D haklısın ama kiminle evlendiğine de bağlı tabi evet doğum çok yıpratıyor fakat eşi tüm yükü kadına bırakmazsa o nokta da rahatlıyor kuzenimin eşi mesela gece uyanınca karısına bırakmıyor kendisi uyutuyor zaten babacı bebek annede uyumuyor :D bu yüzden sorumluluk paylaşılınca streste azalıyor tabi :) erkekler geç olgunlaştıkları için ( yanlış anlaşılmasın genel olarak böyle :D ) erkeğin yaşı biraz daha fazla olmalı tabi ama 20 ve fazlası da ne bileyim emin olamadım :)
Takmasın zaten bu hayat öyle takıntıyla geçmesin mutlulukla ve huzurla geçsin 👌🏼 kiminle evlendiğine bağlı diyerek başladığın cümlenin akışına katılıyorum hayat müşterek her birimiz akıl olarak eşitiz, evet çok yaş uçurumları gereksiz evlilikler için 20 yaş evet fazla, 10 yaş ideal bence yani benim demek istediğim kafalar uyuştuktan sonra , iki kişinin ruhları bir birlerinin yanında huzur ve mutluluk buluyorsa yaşın bir önemi yok
Nasıl sırıtıyor, hiç utanma ar damar yok bunlarda. Nasıl bir eziklikk buu kızı yaşında çocuğu sevgilim diye gezdiriyor yanında. O kızı zerre sevdiğine inanmıyorum sadece genç olması cezbediyor abazanlikktann. Bunun aynısı daha yabancılar da var Vincent Cassel kendisi 55 yaşında 23 yaşında kızla evli. Şaka gibi bu sübyancılik değil de ne Allah aşkına? Zengin yapınca aşk fakir yapınca sapıklıkkk.
Buda bişeymi Acun ağamınkide 18 miş🤔, burda 5 yaş fark için soru sorup 5 yaş fark çok diyenler, bunlara gelince ne var bunda yakışmışlar aklı başında insanlar diye yorum yapıyoya, daha diyecek hiç bişey yok, nokta.
Beyinleri ipotekli millet olunca bu soytarılar adamdan sayılıyor, sonra para ile satın alıyorlar, adı aşk oluyor. Kızacak birşey yok, bunlara pirim verende millet. Karakterli bir oyuncu var mı bugün, belki imirzalioğlu misal sadece
Kanka bu sübyancılık degil sen ondan farklısın evet ünlü degilsin evet o bir ünlü çok farklı hayat koşulları ama unutma bu onu haklı ve zeki yapmaz karaktersiz yapar sende karaktersiz degilsin ondan daha ünlüsün karakterlisin çünkü iyiki varsın
Sevgilimle aramda 11 yaş var diye yemediğim laf kalmadı
3
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
İste bak biz yapınca sübyancı pedofili yaftasi yiyoruz ama unlukekr yapınca aşk sevgi duygu oluyor bunu anlamıyorum subyabcilik ise ünlülerin ki de sübyanciliktir değil mi
ahahahah beğenip beğenmeyen sensin dimi, ya bu içte olan birşey, para için bile değil harbi diyorum, yaşıtlarım bana çocuk gibi geliyor, olgun olduğunu düşündüğüm insanlar daha çekici geliyor bu harbiyle yaşıtı yüksek kadınlarda oluyor :D
Cevap sahibi
+1 yıl
:D sevdiğin erkek küçüksün mü dedi ne yaptı ŞĞAÜLSDADA