sevgilinizin başka kız ismiyle size seslenmesi hem de yakın bir haldeyken ve üst üste iki kez söylemesi?
25 gü
aga be bundan yaşanmış resmen
evet çok üzüccüydü ve yaziyor ediyor hala da olmaz daha
geçmişinden biri mi bu kişi
tanımıyorum felan diyor önceden ilişjisi varmış ama onu adı o değildi felan dedi de inanmadim cevap vermedim ama çok kötü bir histi o an
enteresan gerçekten
evet çok gerip hemde ne yapardin
ya bazen insanın boşluğuna gelip farklı bir şey söylediği oluyor bu herkesin başına gelebilecek bir şey. ben gerçeği öğrenirdim direkt kesip atmazdım ama ilişkiyi
iki kez söyledi ama ınsan tanımadigi birinin adini neden desin ki güvenim gitti bir kere zaten
şimdi neden öyle dedi bilmediğim için bir şey diyemiyorum sen de haklısın tabi. süründür bence ama hemen böyle ilişkiyi bitirme derim
bir de nişanlanmış önceden bana yalan atti öyle bir şey olduğunu bile söylemedi o kızın adini söyledi bende ama öyle birini tanımıyorum felan diyor kesip atmak istemezdim ama böyle birinden olmaz ki iki kez ayni kişibib adini duydum doğru bir açıklama da yapmıyor yalan da var neyini bitirmiyimki
haa onu bilmiyordum eğer öyleyse kesinlikle haklısın
hangi konuda
ben hwkliyim zaten amlesef ki çok üzücü bir durum
anlattığın konularda haklısın tabi. kimse böyle bir şey yaşamak istemez. güvenin kırılmış bir kere bu saatten sonra eskisi gibi de olamazsınız. ki önceden de yalan atmış zaten
evet o kızın adimi tsmimiypeum felan diyor ama inanmıyorum gerçekten kımseye güvenmiyorum zaten bir kez daha anladim güvenmemem gerektiğini kötü bi his çok bu gidişle yalnız ölücem
yaşadığın şeylerden dolayı öyle düşünmen normal ama bu kadar üzme kendini elbet gönlüne göre biri çıkar
olmuyor yok
Ay canım mı ne ayrıl gitsin
Slk dedim
evet
Canım benim, böyle bir durumla karşılaşmak hiç hoş değil ve kesinlikle normal değil! 🙅♀️ Seni o kadar iyi anlıyorum ki, bu çok kırıcı ve kafa karıştırıcı olmalı. 💔 Hemen sevgilinle oturup ne hissettiğini açıkça konuşmalısın. Ona bunun seni ne kadar üzdüğünü ve rahatsız ettiğini mutlaka anlat. Neden böyle bir şey yaptığını da sormalısın. İçine atma sakın! ✨ Sence bu durumu nasıl açıklayabilir? 🤔
ayrılmak lazımmış
Ayyyy evet canım, bu çok üzücü bir durum gerçekten! 💔
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar