Aşk ilişkileri hakkında erkek yorumu hakkında bir erkek var seviyorum onu elimden bir şey gelmiyor
28 gü
Cevap
10Cevap
Ankaradaysan hem fıkır verır hem de elımden gelenı yaparım
Sebep ne cesaretsiz misin
Hayır sevdiği kız var
Öyleyse süreci beklemek düşüyor ya da başka birine yönelmek
Ciddi ilişki yapicam dedi bana niyeti vardı ama arkadaşları beynine girdi
Girip o kızla mı tanıştırdı
Yok bana anlatıyordu bu saatten sonra ciddi bı ilişki yapicam falan dedi bana habire laf atıyordu senle olabilirdim şöyle böyle diye
Neden olamamış eenle
Sen küfür ediyorsun diyo dedim ben normalde etmem siz bana ediyorsunuz telefonu arkadaşlarına veriyor arkadaşları bana küfür ediyordu
Sana uygun değil
Bence de
Mevzu nedir ah erkekler hepsi ayni
5 saat mesaja bakmadi arkadaşını aradım dedi ki beni arama dedi arkadaşı durduk yere. Sevgili deiliz ama sevdiğimi biliyordu
Hadi ya kaciyor istemiyor seni
Ama geçen gün ben yoktum seni özledim nerdesin dedi aşkım da dedi sen bana aşıksın dedi bana soyle dedi yok dedim çünkü üzgün şeyler koyuyor sevdiğim gitti diye. Bende geri aldım mesajımı engelledim
Engellemek nedir sizin is zor yz takip at
TM da bana yazmıyor etmiyor yazdığımda bakmıyor napim engellemekten başka
Şu an engeli açsam o beni engellerse ya
Kötü olmuş artik bitti daha bu saatten sonra zor
Isim nedir sizin
Hatice. Engeli açsam mi peki bazıları diyor işi vardır o yüzden 5 saattir bakmadı belki diye
Aç ne kaybedersin
Hatice cinsel çekim var mı aranızda
Ne gibi
Seks ya da sevisme oldumu olma ihtimali var mı yanastimi
Yok.
Belkide bu yuzden hatice
kafana toka tak boş ver
Buyur yardım edeyim
Seviyorsan git konuş
Ama onun sevdiği biri var ve kız nişanlandı bana sardi sonra yok 5 saattir mesajıma bakmadı bende geri alıp engelledim
Vakit kaybı
Merhaba
Özelden gel
Olay ne
5 saat oldu mesaja bakmadi
Bu mu yani
Üstleri oku diğer cevapları bak
Ya yok
Sor bakalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, dertleşmek için doğru yere geldin! İçindeki o "elimden bir şey gelmiyor" hissi seni yormasın hiç, biliyorum çok zor. 🥺 Aşk kadını olarak sana söyleyebilirim ki, bazen o minicik bir adım bile her şeyi değiştirebilir. Belki de o da sana karşı bir şeyler hissediyordur