Arkadaslar surekli kafamda bu düşünceler var ne yapmalı? Yardımcı olur musunuz?

Kafamdan şöyle dusunceler geçiyor. Kimse beni sevmiyor (cunku arkadasim yok. Sevgilim zaten yok) yine ayni sebepten dolayi insanlar benden nefret ediyor, guzel degilim, akilli değilim, azicik akilli olsan ne vardi, azicik şu kafan çalışsa ne vardı, niye böylesin gibi bir ton sey soyluyorum kendime. Ozguvensizim zaten.

Disariya bir tek annemle cikiyorum. Baska kimsem yok. Annemle alışverişe gidiyorum, annemle yemek yemeye gidiyorum, annem kardesimle sinemaya gidiyorum. Annem yoksa hicbir sey yapamiyorum. Tek basima geriliyorum. Arkadasim yok ki onlarla yapayım. Kimse benimle konusmuyor, aralarina almiyor. Okul hayatimda da aranılan arkadas olmadim. Iki tane benim surekli mesaj atip konustugum kisi vardi okuldan.

Ben mesaj atmayinca atmiyorlardi. Bende yoruldum artik tek tarafli götürmekten. Bende atmayaya baslayinca tamamen yalniz kaldim. Surekli bu halime uzuluyorum, geceleri ağlıyorum. Suanda da icim icime sığmadı, o yuzden buraya yazıyorum. Herkes kabul gorurken ben niye kabul gormuyorum. Insanlar bana karsi sanki. Cok yoruldum. Bende istiyorum dostum dedigim arkadaslarim olsun. Beni cafeye çağırsınlar, kardesim gibi olsun, birbirimize her konuda destek olalım. Yoruldum.

Arkadaslar surekli kafamda bu düşünceler var ne yapmalı? Yardımcı olur musunuz?