Bana karsi düşünceleri sizce ne ve ne yapmaliyim?

Yasim 18. 39 yasinda bir adam ile birlikteyim evli ve cocugu var ben ise okuyorum ama adam ile ilk tanistigimizda aramizda muhtesem bir bag oldu gezdik tozduk sabahlara kadar konustuk bisey yasamadan sonrasinda yasamaya basladik adam isi ve konumu geregince bircok kadinin hayalindeki kisi diyebilirim istese eger bicok kadin yaninda olabilir ama her yere beni cagiriyor bir yere gidince haber veriyor uyuyana kadar benimle konusuyor o an il disindaysa yalniz oldugunu belirtiyor surekli ki bunu yapmayadabilir ve benim hic bir tepkim olmaz. yan yana geldiğimiz de ayrilcagimiz zamanlarda sana cok sarilmak istiyorum ama cok korkuyorum diyor. ne bileyim ya bir ariyor buraya gelmis 1 saat disarida gorusuyoruz geri gidiyor sirf beni görmek icin geliyor sizce bu durum Şu an ne ve ben ne yapmaliyim. babam ile aram ezelden beri limoni cok garip ama onun cogu hareketini babama da benzetiyorum cok duygulaniyorum agliyorum sonra bütün sorumlu babammis gibi oda söylüyor bunu bazen oyle bir sariliyorsun ki sanki beni baban abin gibi goruyosun diyo bazen sariliyosun sevgilin arkadasin gibi diyor oda hissediyor bunu
Bana karsi düşünceleri sizce ne ve ne yapmaliyim?